μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Που μπορω να δω το εισόδημα του 2021; ξέρω ότι τον Μάιο γίνεται η εκκαθάριση, αλλά υπάρχει η περίπτωση να μπορώ να το δω στο taxisnet,;
sstratos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 gsis - click στο mytaxisnet , θα κανεις login με τους κωδικούς σου.... μετα στην καρτέλα εφαρμογες taxisnet , πατάς στο Δηλώσεις Φ. Π. Ε1,Ε2,Ε3 , μετά πατάς στο "είσοδος" και πανω βάζεις την χρονολογία που θέλεις και πατάς στο κουμπι "Εκτύπωση Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου" και σου βγάζει το εκκαθαριστικό σου που εχει τις πληροφορίες που θές...
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls;
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls; Από το taxis σίγουρα όχι.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls; Απο το εφκα/ικα/ενσημα;
GREGORYMO Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Haldol είπε Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls; Μισθωτός η Ελευθερος επαγγελματίας ?
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μισθωτός Μισθωτός είμαι. Λογικά, σ' ελεύθερο επαγγελματία θα 'ναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.
Miracle Worker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Για το 2021 που ρωτάει ο OP, φαντάζομαι αν ανοίξει να κάνει νέα αίτηση θα του το συμπληρώσει αυτόματα.
gokuthelegend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2022 στις 8:11 ΜΜ, Joshua21 είπε Από το taxis σίγουρα όχι. Γίνεται από το taxis, εγώ μια χαρά το βλέπω, έχει μια επιλογή που λέει "Ενημέρωση Βεβαιωμένων Αποδοχών". Απλώς για το 2021 δεν έχει βγει ακόμη, νομίζω εμφανίζεται την περίοδο που ανοίγουν οι φορολογικές δηλώσεις. Α, λέει για το τρέχον, οπότε υποθέτω ότι έχεις δίκιο. Στις 29/3/2022 στις 8:06 ΜΜ, Haldol είπε Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls; Από το e-banking ίσως αν στα βάζουν σε λογαριασμό τραπέζης; Νομίζω γίνεται και από το ΕΦΚΑ, πηγαίνεις εκεί που βλέπεις τα ένσημά σου, αλλά λέει τα μικτά χρήματα, όχι τα καθαρά, και συνήθως δεν μπορείς να δεις τους 2 τελευταίους μήνες. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από gokuthelegend
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε Γίνεται από το taxis, εγώ μια χαρά το βλέπω. Απλώς για το 2021 δεν έχει βγει ακόμη, νομίζω εμφανίζεται την περίοδο που ανοίγουν οι φορολογικές δηλώσεις. Δες καλύτερα τι ρώτησε: Στις 29/3/2022 στις 8:06 ΜΜ, Haldol είπε Εν τω μεταξύ, υπάρχει κάπου να μπορεί να φανεί το ΤΡΕΧΟΝ εισόδημα; Η εκκαθάριση γίνεται το Μάιο, οκ. Αν εγώ θέλω να δω ΤΩΡΑ τι έχω εισπράξει μέσ' το 2022, υπάρχει τρόπος; Πέρα απ' το να κρατάω xls;
gokuthelegend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δες καλύτερα τι ρώτησε: Το είδα, διόρθωσα το προηγούμενο μήνυμά μου. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 7:52 ΜΜ, sstratos είπε gsis - click στο mytaxisnet , θα κανεις login με τους κωδικούς σου.... μετα στην καρτέλα εφαρμογες taxisnet , πατάς στο Δηλώσεις Φ. Π. Ε1,Ε2,Ε3 , μετά πατάς στο "είσοδος" και πανω βάζεις την χρονολογία που θέλεις και πατάς στο κουμπι "Εκτύπωση Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου" και σου βγάζει το εκκαθαριστικό σου που εχει τις πληροφορίες που θές... Μα μπορώ να δω μόνο μεχρι του 2021, δηλαδή για το φορολογικό έτος 2020. Εγώ όμως θέλω να δω το εισόδημα που είχα το έτος 2021. Γίνεται;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Μα μπορώ να δω μόνο μεχρι του 2021, δηλαδή για το φορολογικό έτος 2020. Εγώ όμως θέλω να δω το εισόδημα που είχα το έτος 2021. Γίνεται; Μονο απο τα μηνιαια ενημερωτικα μισθοδοσιας απο τον εργοδοτη σου Αν βεβαια εχεις και αλλα εισοδηματα δεν γινεται αν δεν τα ξερεις . 1
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Εγώ όμως θέλω να δω το εισόδημα που είχα το έτος 2021. Γίνεται; Όχι. Μόνο όταν είναι έτοιμη η βεβαίωση αποδοχών. Αλλιώς παίρνεις όλες τις αποδείξεις μισθοδοσίας και κάνεις την πρόσθεση μόνος σου.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στο ebanking της εθνικής πάντως δε μπορώ να δω τις κινήσεις όλης της χρονιάς. Έχω και ένα ενοίκιο από ένα σπίτι, το οποίο κάποιους μήνες ήταν άδειο και δε θυμάμαι ποιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα