Προς το περιεχόμενο

realme gt neo 2 kai neo 3 snap 870 vs dimensity 8100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να πάρω κινητό γύρω στα 300. κοιτάω το realme gt neo 2 αλλά τωρα θα βγει και το 3. 

στα χαρτιά ο dimensity 8100 του 3 είναι πιο δυνατός και πιο αποδοτικός στην κατανάλωση μπαταρίας. 

αξίζει λέτε να πάρω το 2 ή να περιμένω το 3; ή ακόμα και αν έρθει το 3 σε κοντινή τιμή (όχι πολύ πιο ακριβά απο τα 300) ο mediatek είναι ρίσκο οπότε ας πάω στον 870 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Αυτή τη στιγμή είμαι με το ποκο φ1, το οποίο κρατιέται καλα, οπότε μπορω να περιμένω..

Δημοσ.

το neo 3 με τον dimensity 8100 που θα βγει είναι κινέζικο και λείπουν μπάντες από το 4g δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και αν θα έχει τον dimensity 8100

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lorentzos323 είπε

θέλω να πάρω κινητό γύρω στα 300. κοιτάω το realme gt neo 2 αλλά τωρα θα βγει και το 3. 

στα χαρτιά ο dimensity 8100 του 3 είναι πιο δυνατός και πιο αποδοτικός στην κατανάλωση μπαταρίας. 

αξίζει λέτε να πάρω το 2 ή να περιμένω το 3; ή ακόμα και αν έρθει το 3 σε κοντινή τιμή (όχι πολύ πιο ακριβά απο τα 300) ο mediatek είναι ρίσκο οπότε ας πάω στον 870 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Αυτή τη στιγμή είμαι με το ποκο φ1, το οποίο κρατιέται καλα, οπότε μπορω να περιμένω..

Για μένα πήγαινε στα σίγουρα στο Neo 2 που έχει δουλευτεί και έχει και Snapdragon ασχέτως εάν το 3 είναι πιο δυνατό και με καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας,γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι "ψάρια" θα πιάνει.

Δημοσ.

Τελεια. Ευχαριστω. Δεν ηξερα οτι αυτη ειναι η κινεζικη εκδοση. Ναι αυτο μαλλον θα κανω. Θα παρω το 2 να ειμαι σίγουρος. Ισως να πεσει κι ολας η τιμη του τωρα με το 3.

Δημοσ.

Να ξέρεις 870 είναι ο πιο καλός επεξεργαστής αυτή τη στιγμή για τους  δυνατούς μιλάω πάντα. Δεν σηκώνει θερμοκρασία και δεν κάνει throttling

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...