Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 12 hours ago, Antonis_V said: Εεε φτάνει πχια! Όλα να τα αντιγράφουν από την Apple. 12 hours ago, ares225 said: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η apple!!! Υπάρχει βέβαια μια μικρηηηηηη διαφορά! Η Apple το ενεργοποιούσε όταν η μπαταρία είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο φθοράς που θα άρχιζε να επηρεάζεται η σταθερότητα της συσκευής, ενώ οι άλλοι στο προσφέρουν αβάδιστα με το που το βγάζεις απο το κουτί του! 😛 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Όπως και ποιος θα έπαιρνε κινητό τηλέφωνο με γνώμονα το αν έχει επάνω ένα μήλο για να νιώσει ότι κάτι έκανε και αυτός στην ζωή του... Δεν βγάζεις άκρη δυστυχώς... Κάτι τέτοια σχόλια διαβάζω και πραγματικά αναρωτιέμαι που πάμε σαν ανθρωπότητα. Ο καθένας βγάζει τα ψυχολογικά του σε άλλους σε εντελώς άκυρες στιγμές, με εντελώς άκυρες κριτικές σε θέματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Επομένως εσύ τώρα ένιωσες ότι έκανες κάτι στην ζωή σου που το έγραψες αυτό; Εκπληρώθηκε κάτι μέσα σου; Έδειξες πόσο κουλ είσαι που είσαι anti-apple; Αν ναι, seek help. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, billdanos είπε Υπάρχει βέβαια μια μικρηηηηηη διαφορά! Η Apple το ενεργοποιούσε όταν η μπαταρία είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο φθοράς που θα άρχιζε να επηρεάζεται η σταθερότητα της συσκευής, ενώ οι άλλοι στο προσφέρουν αβάδιστα με το που το βγάζεις απο το κουτί του! 😛 Μην τους το χαλάς, άσε να βγάλουν τα απωθημένα τους και να γράψουν την ασυναρτησία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Αμα το έκανε αυτό η apple θα είχαμε 200 σελίδες με κράξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nathanael Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 ε ναι αφου σε ολα τα κινητα μπαινει μειωτηρας ταχυτητας για καθε χρονο που περναει για να νομιζουν οι χρηστες οτι το κινητο αρχισε τα γεραματα και ωρα για καινουργιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 θα βάλουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τις ήδη πολύ μεγάλες που έχουν για να λύσουν το πρόβλημα ! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, osorkon είπε LG λέμε και κλαίμε... Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, παρά τα όποια προβλήματα με το boot loop, είχαν αρκετά αξιόλογες συσκευές και από θέμα κατασκευής, κρίμα που σταμάτησαν να βγάζουν τηλέφωνα. Μακάρι να ξαναρχίσουν κάποια στιγμή στο μέλλον, και πολύ θα ήθελα να δω κάποια κίνηση και από την HTC που ήταν κορυφαία κάποτε, πήξαμε στα κινέζικα, δεν βρίσκεις τίποτα άλλο στην αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Nathanael είπε ε ναι αφου σε ολα τα κινητα μπαινει μειωτηρας ταχυτητας για καθε χρονο που περναει για να νομιζουν οι χρηστες οτι το κινητο αρχισε τα γεραματα και ωρα για καινουργιο! Μου θυμίζει αυτό που λέγαν στο στρατό ότι μας βάζαν κάτι στο φαΐ για να μην μας κάνει κούκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonnyBoy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, pemonianos είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά....Ποιος θα έπαιρνε κινητό τηλέφωνο -τονίζω ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο- με γνώμονα το να παίζει παιχνίδια .Ίσως στα 44 μου να μου φαίνεται τόσο παράξενο επειδή έχω "γεράσει".... Η τεχνολογία καλπάζει....το ίδιο και οι απαiτήσεις μιας εξελισσόμενης βάση αυτής κοινωνίας και θεωρώ οτι έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα της χρήσης του κινητού τηλεφώνου. (Προς Θεού δεν λέω να γυρίσουμε σε εποχές sony ericsson kai Nokia 3210) Και είμαι σίγουρος οτι τα ίδια άτομα που ψάχνουν κινητό να παίζει και παιχνίδια, έχουν Gaming PC, Play Station, Nitendo, Oculus κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.... Ανικανοποίητη η επιθυμία να είσαι κολλημένος μπροστά σε μια οθόνη και να καις τα κύτταρα σου.... Εχμ, το ίδιο πίστευα και εγώ (σειρά είμαστε στην ηλικία) μέχρι που έπιασα εδώ και λίγες ημέρες ένα turn based RPG (το Age of Magic) και "γράφω ώρες" στην κυριολεξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2022 στις 10:22 ΜΜ, Antonis_V είπε Η αγορά των Smartphones και των Tablet, θέλει όλο καλύτερα, περισσότερα, δυνατότερα. Και για κόσμο που δεν το χρειάζεται πραγματικά, αλλά θέλει να νιώθει ότι έχει «το καλύτερο». Αν το δούμε ρεαλιστικά, πάντα ήταν, η Apple και οι άλλοι. Πρώτα ήρθε η Samsung, με αντιγραφές σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Με τα χρόνια έβγαλε «αντάξιο» premium product αύξησε την τιμή, και έδειχνε αριθμούς και δυνατότητες, να δικαιολόγηση την τιμή. Εκεί εμφανίστηκε η Huawei, να κερδίσει την αγορά των φθηνών Smartphone. Τι έγινε; Ίδια ακριβός ιστορία. Έκανε όνομα με low cost Smartphones, μέχρι που ανέβασε και αυτήν τις τιμές, και άρχισε να μας λέει για το premium product που έχει και τι δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και Benchmark. Τώρα είναι η Xiaomi, που κάνει τον κύκλο της. Και σε λίγο θα έρθει η επόμενη. H Apple ειναι dedicated σε 5 πράγματα. Αυτά πουλάει. Αυτά ξέρει, αυτά κάνει. Ενδιαφέρων θα ήταν, να δούμε μια φορά, τι χρήματα επενδύουν οι εταιρίες πραγματικά, για ανάπτυξη, μελέτη και έρευνα. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα Android της Ασίας είναι ίδια. Αυτο, με τα λίγα που έχω παρατήρηση εγώ. Θα ήθελα πάρα πολύ και όταν μπορέσεις, να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει αυτή η απάντηση με την αρχικό σχόλιο σου που σχολίασα… καλό θα ήταν και όλοι αυτοί που έκαναν reaction να μου πουν το σκεπτικό που αντέδρασαν θετικά σε κάτι τόσο off topic με την είδηση… ΥΓ: ρωτάω από περιέργεια μιας και η απάντηση σου είναι πετάω την μπάλα στην εξέδρα ή προσπαθώ να κάνω fun club… Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markantonis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Ε ρε Will Smith που θέλουν όλοι αυτοί !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα