Προς το περιεχόμενο

Μετά τη Samsung και η Xiaomi έχει «θέματα» με το throttling

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, KyloRen είπε

Ποιος φταίει πραγματικά δε ξέρω η Qualcom που φτιάχνει τσιπάκια για να ανάβεις φωτιά σε μπάρμπεκιου ή η ξιαομι που στις υποτιθέμενες ναυαρχίδες των 1000 ευρώ δεν κατάφερε να βάλει καλό σύστημα ψύξης? Πιάσε το αυγό και κουρευτο... youtube no GIF by Hyper RPG

Όλοι οι επεξεργαστές επιδόσεων των κινητών έχουν αυτό το θέμα. ΌΛΟΙ. Καμία εξαίρεση. 

Η ψύξη είναι δύσκολο να επιτευχθεί σε χώρο ύψους 6-7 χιλιοστών, κλειστό για προστασία από σκόνη και (πιθανόν) νερό. Θεωρώ ότι τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα...

Εκτός και αν συμφωνήσουν οι κατασκευαστές να φτιάχνουν cpu επιδόσεων, τα οποία θα τρέχουν μόνιμα σε χαμηλή συνχότητα, με ανάλογο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Δυστυχώς, όλα μαζί (επιδόσεις, θερμοκρασία, μπαταρία, περιορισμένος χώρος κτλ) δε μπορούν να γίνουν.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Xiaomi να κοιταξει να φτιαξει το software και να μην βαζει αθλια bitrate στην ηχογραφηση γιατί αυτά είναι τα πιο σοβαρα θέματα και συνήθως δεν κάνουν τίποτα για να το φτιάξουν.....
Δεν γινεται στο Xiaomi 12 Pro που θεωρειται ναυαρχίδα να οριζουν 96kbps για bitrate,,δεν εχουν το θεο τους πια οι κινεζοι με αυτο το συγκεκριμενο θεμα......

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 3

15 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Δεν γινεται στο Xiaomi 12 Pro που θεωρειται ναυαρχίδα να οριζουν 96kbps για bitrate

Μιλάμε για mono ή για stereo?
Δεν υπάρχουν Apps για Android που γράφουν σε μεγαλύτερο bitrate ή και ασυμπίεστο;

9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Μιλάμε για mono ή για stereo?
Δεν υπάρχουν Apps για Android που γράφουν σε μεγαλύτερο bitrate ή και ασυμπίεστο;

Για Stereo,,πλεον το mono ειναι παρελθον εδω και χρονια (και αργησαν πολύ) - υπαρχουν apps αλλα θεωρω απαραδεκτο στην μαμα camera να βαζουν τόσο χαλια παραμετρους σε high end συσκευη κιολας 

• Like 1

2 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Για Stereo,,πλεον το mono ειναι παρελθον εδω και χρονια (και αργησαν πολύ) - υπαρχουν apps αλλα θεωρω απαραδεκτο στην μαμα camera να βαζουν τόσο χαλια παραμετρους σε high end συσκευη κιολας 

Αν όντως είναι Stereo 96kbps, δηλαδή 48kbps σε κάθε κανάλι είναι όντως ανέκδοτο.

• Like 3

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά....Ποιος θα έπαιρνε κινητό τηλέφωνο -τονίζω ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο- με γνώμονα το να παίζει παιχνίδια .Ίσως στα 44 μου να μου φαίνεται τόσο παράξενο επειδή έχω "γεράσει"....
Η τεχνολογία καλπάζει....το ίδιο και οι απαiτήσεις μιας εξελισσόμενης βάση αυτής κοινωνίας και θεωρώ οτι έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα της χρήσης του κινητού τηλεφώνου. (Προς Θεού δεν λέω να γυρίσουμε σε εποχές sony ericsson kai Nokia 3210)
Και είμαι σίγουρος οτι τα ίδια άτομα που ψάχνουν κινητό να παίζει και παιχνίδια,  έχουν Gaming PC, Play Station, Nitendo, Oculus κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο....
Ανικανοποίητη η επιθυμία να είσαι κολλημένος μπροστά σε μια οθόνη και να καις τα κύτταρα σου....

• Like 3
  • Thanks 4

38 λεπτά πριν, osorkon είπε

LG λέμε και κλαίμε...

Η εταιρία που έβγαζε το ένα προβληματικό μοντέλο μετά το άλλο. Δεν υπήρχε κάτοχος LG να μην εχει περάσει απο το σέρβις της, στις δόξες της το έλεγαν όλοι και για θετικό οτι έχει δικό της service και οχι την Arvato. Αφού όλοι το είχαν γνωρίσει...

• Like 2

7 ώρες πριν, pemonianos είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά....Ποιος θα έπαιρνε κινητό τηλέφωνο -τονίζω ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο- με γνώμονα το να παίζει παιχνίδια .Ίσως στα 44 μου να μου φαίνεται τόσο παράξενο επειδή έχω "γεράσει"....

Όπως και ποιος θα έπαιρνε κινητό τηλέφωνο με γνώμονα το αν έχει επάνω ένα μήλο για να νιώσει ότι κάτι έκανε και αυτός στην ζωή του... 

Δεν βγάζεις άκρη δυστυχώς... 

• Like 2

Επισκέπτης
10 ώρες πριν, teodoreh είπε

Μόνο που εκεί έπεσαν κάτι καμπάνες - να! - με το συμπάθειο!

Τις οποιες δεν ειμασταν μπροστα για να δουμε ΑΝ οντως επεσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...