J_F80 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω ένα Battery Calibration στο Galaxy S21 5G και παρακάτω έχω τις μετρήσεις από 100% μπαταρίας μέχρι 5%. Το κινητό είναι 5 μηνών. Ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι 11 ώρες και 56 λεπτά (πάντα σε wifi) & 40 λεπτά streaming μουσικής σε 4g. Νομίζω αυτός ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι καταπληκτικός. Χρησιμοποίησα κάτι tricks από εδω: https://forum.xda-developers.com/t/no-root-samsung-oneui-optimization-guide-settings-fixes-debloat-and-adb-features.4376755/?fr=operanews και η οθόνη ήταν μόνιμα σε 48Hz μέσω Galaxy Max. Η επίδοση ήταν μια χαρά. Φανταστείτε όταν με 48Hz έχουμε αυτό, τι μπαταρία μπορεί να έχει κάποιος με ενα Galaxy Ultra στα 10Hz.
Nik1239 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω ένα Battery Calibration στο Galaxy S21 5G και παρακάτω έχω τις μετρήσεις από 100% μπαταρίας μέχρι 5%. Το κινητό είναι 5 μηνών. Ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι 11 ώρες και 56 λεπτά (πάντα σε wifi) & 40 λεπτά streaming μουσικής σε 4g. Νομίζω αυτός ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι καταπληκτικός. Χρησιμοποίησα κάτι tricks από εδω: https://forum.xda-developers.com/t/no-root-samsung-oneui-optimization-guide-settings-fixes-debloat-and-adb-features.4376755/?fr=operanews και η οθόνη ήταν μόνιμα σε 48Hz μέσω Galaxy Max. Η επίδοση ήταν μια χαρά. Φανταστείτε όταν με 48Hz έχουμε αυτό, τι μπαταρία μπορεί να έχει κάποιος με ενα Galaxy Ultra στα 10Hz. Φίλε καλημέρα , ενδιαφέρομαι και εγώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας ενός s20 fe μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς ακολούθησες από το XDA και τι διαφορές είδες εκτός την μπαταρία; Πχ μείωση ανάλυσης Δεν θα ήθελα τα hz να πέσουν κάτω από τα 60 που το έχω τώρα
J_F80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Nik1239 είπε Φίλε καλημέρα , ενδιαφέρομαι και εγώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας ενός s20 fe μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς ακολούθησες από το XDA και τι διαφορές είδες εκτός την μπαταρία; Πχ μείωση ανάλυσης Δεν θα ήθελα τα hz να πέσουν κάτω από τα 60 που το έχω τώρα Καλημέρα! Ακόλουθα τις οδηγίες στο παραπάνω link της XDA. Εγώ νομίζω πάντως ότι σημασία έχουν τα HZ. Για την ανάλυση (επειδή μ'ενδιέφερε και'μενα) απ'οτι έχω δει στο internet δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Τρόπος να την αλλάξεις όμως υπάρχει. Σου βάζω παρακάτω και μια άλλη μέτρηση.
Nik1239 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, J_F80 είπε Καλημέρα! Ακόλουθα τις οδηγίες στο παραπάνω link της XDA. Εγώ νομίζω πάντως ότι σημασία έχουν τα HZ. Για την ανάλυση (επειδή μ'ενδιέφερε και'μενα) απ'οτι έχω δει στο internet δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Τρόπος να την αλλάξεις όμως υπάρχει. Σου βάζω παρακάτω και μια άλλη μέτρηση. Δεν με κατάλαβες Εννοώ , σε σχέση έτσι όπως ήταν πριν αλλάξεις οτιδήποτε πως έχει αλλάξει το τηλέφωνο; Πχ γραφικά οθόνη, αν άλλαξε το ποσό smooth είναι
J_F80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν με κατάλαβες Εννοώ , σε σχέση έτσι όπως ήταν πριν αλλάξεις οτιδήποτε πως έχει αλλάξει το τηλέφωνο; Πχ γραφικά οθόνη, αν άλλαξε το ποσό smooth είναι Άλλαξα αρκετά πράγματα στις ρυθμίσεις, όχι την ανάλυση κλπ. Ήθελα να το κάνω μέσω ADB και κάτι apps που υπάρχουν άλλα διάβασα ότι δεν παίζει ρόλο καθόλου. Τώρα πως άλλαξε το τηλέφωνο χωρίς τη μείωση των Hz δε ξέρω γιατί τα δοκίμασα μαζί. Πάντως εσύ εφάρμοσε αυτά που λέει στο link και δες. 1
Nik1239 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 11:44 ΠΜ, J_F80 είπε Άλλαξα αρκετά πράγματα στις ρυθμίσεις, όχι την ανάλυση κλπ. Ήθελα να το κάνω μέσω ADB και κάτι apps που υπάρχουν άλλα διάβασα ότι δεν παίζει ρόλο καθόλου. Τώρα πως άλλαξε το τηλέφωνο χωρίς τη μείωση των Hz δε ξέρω γιατί τα δοκίμασα μαζί. Πάντως εσύ εφάρμοσε αυτά που λέει στο link και δες. Για δες εδώ πως σου φαίνεται; Πάντως μέρα βγάζει άνετα οπότε δεν έχω παράπονο . 10 λεπτα μόνο είχα κλειστό την εξοικονόμηση ενέργειας και από το λινκ που έβαλες έκανα όσα δεν ηθελαν παρέμβαση μέσω υπολογιστή. Θα κάνω λογικά κάποια από αυτά σε λίγο να δω πως θα παει.
laserjesus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δηλαδή έχετε κινητά με 120αρες smooth οθόνες , 5G, που φορτίζουν 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά και τα καταργείται για να έχετε 10 ώρες SOT? Δηλαδή ποιος είναι 10 ώρες σε μια μέρα στο κινητό ?
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, laserjesus είπε Δηλαδή έχετε κινητά με 120αρες smooth οθόνες , 5G, που φορτίζουν 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά και τα καταργείται για να έχετε 10 ώρες SOT? Δηλαδή ποιος είναι 10 ώρες σε μια μέρα στο κινητό ? Όντως τραγικό αυτό που λες και εντελώς χαζό, αλλά ούτε εγώ μπορώ να δεκτό ότι θα έχω κινητό που θα θέλει καινούριο κάθε μέρα φόρτιση, θα φύγει νύχτα. 1
MrRush Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, laserjesus είπε Δηλαδή έχετε κινητά με 120αρες smooth οθόνες , 5G, που φορτίζουν 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά και τα καταργείται για να έχετε 10 ώρες SOT? Δηλαδή ποιος είναι 10 ώρες σε μια μέρα στο κινητό ? Όχι απλά το καταργούν αλλά το ρίχνουν στα 48hz, ΣΤΑ 48! Αν βλέπεις 24fps video ok, αλλά για οτιδήποτε άλλο πρέπει να είναι ανυπόφορο. 1
Nik1239 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, laserjesus είπε Δηλαδή έχετε κινητά με 120αρες smooth οθόνες , 5G, που φορτίζουν 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά και τα καταργείται για να έχετε 10 ώρες SOT? Δηλαδή ποιος είναι 10 ώρες σε μια μέρα στο κινητό ? Πάντως τουλάχιστον το δικό μου για 5-100 θέλει μιάμιση ώρα και θέλω αναγκαστικά να βγάζει μέρα ώστε να το φορτίζω το βράδυ , κάτι που το κάνει και για αυτό δεν έχω ρίξει την οθόνη στα 48 πράγμα που πιστεύω θα αλλάξει τελείως το τηλέφωνο.
J_F80 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά! Προσωπικά τα 120Hz δε μου λένε τίποτα γατί δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Και ναι, εγώ χρησιμοποιώ το κινητό πάρα πολύ, ειδικά όταν εφημερευω τη νύχτα και δεν θέλω να ψάξω για φορτιστή κάθε τόσο. Το 5G πάντως είναι μουφα, το 4G στην πράξη είναι γρηγορότερο αλλά ας είναι ως επιλογή. Το κινητό εγώ το πήρα κυρίως λόγω DEX άλλοιως υπάρχουν φθηνότερες λύσεις με 5G και Amoled. Αν ομως θα επέλεγα πάλι θα αγόραζα το S20 5G γιατί η έλλειψη της κάρτας SD είναι αισθητή. (Σκέφτηκα να το πουλήσω αλλά η τιμή της ζήτησης είναι πολύ χαμηλή) Πριν είχα το S10e και μαλάκια που το πούλησα. 1
laserjesus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, J_F80 είπε Καλημέρα παιδιά! Προσωπικά τα 120Hz δε μου λένε τίποτα γατί δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Και ναι, εγώ χρησιμοποιώ το κινητό πάρα πολύ, ειδικά όταν εφημερευω τη νύχτα και δεν θέλω να ψάξω για φορτιστή κάθε τόσο. Το 5G πάντως είναι μουφα, το 4G στην πράξη είναι γρηγορότερο αλλά ας είναι ως επιλογή. Το κινητό εγώ το πήρα κυρίως λόγω DEX άλλοιως υπάρχουν φθηνότερες λύσεις με 5G και Amoled. Αν ομως θα επέλεγα πάλι θα αγόραζα το S20 5G γιατί η έλλειψη της κάρτας SD είναι αισθητή. (Σκέφτηκα να το πουλήσω αλλά η τιμή της ζήτησης είναι πολύ χαμηλή) Πριν είχα το S10e και μαλάκια που το πούλησα. Δεν μπορώ να πω πως βλέπεις τα 120 vs 48 εσύ .. αλλά στα δικά μου μάτια έχει τεράστια διαφορά. Όσο για το 5G το σχόλιο σου φέρνει προς ύποπτο. Είναι με διαφορά αποδεδειγμένα ταχύτερο και σε ms αλλά και σε bandwidth. Για οποιαδήποτε απορία θα μπορούσες να διαβάσεις papers ή να σου στείλω τις δικές μου μετρήσεις σε 2 διαφορετικά σημεία εκτός του κέντρου της Αθήνας. Η διαφορά τους είναι τρομακτικά μεγάλη.
J_F80 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, laserjesus είπε Δεν μπορώ να πω πως βλέπεις τα 120 vs 48 εσύ .. αλλά στα δικά μου μάτια έχει τεράστια διαφορά. Όσο για το 5G το σχόλιο σου φέρνει προς ύποπτο. Είναι με διαφορά αποδεδειγμένα ταχύτερο και σε ms αλλά και σε bandwidth. Για οποιαδήποτε απορία θα μπορούσες να διαβάσεις papers ή να σου στείλω τις δικές μου μετρήσεις σε 2 διαφορετικά σημεία εκτός του κέντρου της Αθήνας. Η διαφορά τους είναι τρομακτικά μεγάλη. Όχι ρε φίλε δεν είναι! Εδώ στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Δεν μιλαμε για ένα δύο σημεία στο κέντρο, εννοώ real life ταχύτητα. Πχ εκεί που δουλεύω, 4G - 150mb, 5G - 50mb. Και πάντα Cosmote, γιατί οι άλλες εταιρίες άστα να πάνε. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από J_F80
J_F80 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Παιδιά μια που έπεσε η κουβέντα, λέω να το πουλήσω και να πάρω ένα από την σειρά S20 ( πού θεωρώ ότι είναι η ανώτερη σειρά των Galaxy). Ποιο προτείνετε: Το Galaxy S20 5G, το S20+ η το S20 Ultra; Μιλάμε πάντα για καινουργιο σε καλές τιμές γιατι μ'ενδιαφέρει να έχει εγγύηση.
laserjesus Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, J_F80 είπε Όχι ρε φίλε δεν είναι! Εδώ στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Δεν μιλαμε για ένα δύο σημεία στο κέντρο, εννοώ real life ταχύτητα. Πχ εκεί που δουλεύω, 4G - 150mb, 5G - 50mb. Και πάντα Cosmote, γιατί οι άλλες εταιρίες άστα να πάνε. 5G 1.5Gbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα