Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θελω να αγοράσω ενα προϊον

https://www.skroutz.gr/s/10693442/Denon-DJ-Controller-MC7000-%CF%83%CE%B5-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1.html

το οποίο το δείχνει διαθέσιμο μόνο σε ένα μαγαζί στο σκρουτζ, βασικά  απ'όσο έχω καταλάβει έχει σταματήσει η εταιρεία να το βγάζει. Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας στο Google δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Ρώτησα το κατάστημα και δεν πήρα σαφή απάντηση και το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι κλειστό στο κουτί του.

Είναι και εκτός Αθήνας και δεν μπορώ να πάω απ το κατάστημα.

Είναι κομμάτια που του έχουν μείνει στοκ;

Τι λέτε;

Δημοσ.

πάρτο (όχι κατάθεση φυσικά) , γράψε ένα video unboxing για καλό και για κακό , η εγγύηση κανονικά θα ισχύει για 2 χρόνια

το μαγαζί είναι όνομα , απλά μου κάνει εντύπωση που έχει τόσες λίγες κριτικές εκτός αν μπήκε πρόσφατα στο skroutz

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας στο Google δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό

Λογικό αφού είναι μηχάνημα του 2016. Είναι discontinued. Η μόνη περίπτωση να το βρει κάποιος είναι αν έχει μείνει κάποιο κομμάτι σε κάποιο κατάστημα, όπως το βρήκες κι εσύ.

Ρώτησα το κατάστημα και δεν πήρα σαφή απάντηση και το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι κλειστό στο κουτί του.

Σαφή απάντηση για ποιό πράγμα? Για το αν έχει καταργηθεί ή για το αν όντως το έχουν?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Λογικό αφού είναι μηχάνημα του 2016. Είναι discontinued. Η μόνη περίπτωση να το βρει κάποιος είναι αν έχει μείνει κάποιο κομμάτι σε κάποιο κατάστημα, όπως το βρήκες κι εσύ.

Σαφή απάντηση για ποιό πράγμα? Για το αν έχει καταργηθεί ή για το αν όντως το έχουν?

Για το αν έχει καταργηθεί. Το οποίο μάλλον ήταν αυτονόητο από την στιγμή που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Γενικά αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι ότι είναι το μοναδικό μαγαζί (στον κόσμο lol) που το πουλάει ακόμη.

Οπότε αν είναι κλειστό στο κουτί του όπως λέει και το κατάστημα απλά είναι κομμάτια που του έχουν μείνει.

1 χρόνο εγγύηση δίνει πάντως.

Δημοσ.

Γενικά αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι ότι είναι το μοναδικό μαγαζί (στον κόσμο lol) που το πουλάει ακόμη.

Το μοναδικό που βρήκες. Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη. 😄

Δημοσ.
Στις 28/3/2022 στις 8:30 ΜΜ, giannis2429 είπε

Καλησπέρα. Θελω να αγοράσω ενα προϊον

https://www.skroutz.gr/s/10693442/Denon-DJ-Controller-MC7000-σε-Μαύρο-Χρώμα.html

το οποίο το δείχνει διαθέσιμο μόνο σε ένα μαγαζί στο σκρουτζ, βασικά  απ'όσο έχω καταλάβει έχει σταματήσει η εταιρεία να το βγάζει. Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας στο Google δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Ρώτησα το κατάστημα και δεν πήρα σαφή απάντηση και το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι κλειστό στο κουτί του.

Είναι και εκτός Αθήνας και δεν μπορώ να πάω απ το κατάστημα.

Είναι κομμάτια που του έχουν μείνει στοκ;

Τι λέτε;

Ευχαριστώ, το έψαχνα καιρό και μόλις παρήγγειλα το τελευταίο 😁🤡

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...