Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple φέρεται να μειώνει την παραγωγή για το νέο iPhone SE τρίτης γενιάς λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του λόγω της αβεβαιότητας που προκαλείται από την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση και την υποτιθέμενη χαμηλή ζήτηση, σύμφωνα με έκθεση της Nikkei Asia που επικαλείται ανώνυμες πηγές.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple ενημέρωσε τους προμηθευτές να μειώσουν την παραγωγή του iPhone SE για αυτό το τρίμηνο έως και δύο έως τρία εκατομμύρια μονάδες, επικαλούμενη «μικρότερη του αναμενομένου ζήτηση». Σε αντίθεση με τη μείωση της παραγωγής του iPhone SE που προκαλείται εν μέρει από τη χαμηλή ζήτηση, η Apple μειώνει επίσης την παραγωγή της σειράς iPhone 13, αλλά πηγές που γνωρίζουν το θέμα ανέφεραν στη Nikkei Asia ότι αυτή η μείωση οφείλεται στην εποχική αλλαγή της ζήτησης. Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple μειώνει επίσης την παραγωγή των AirPods, αλλά δεν προσδιορίζει ποιο μοντέλο ή μοντέλα αυτή αφορά.

Συμπίπτοντας με την έκθεση, ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε σήμερα σε ένα tweet ότι μειώνει τις εκτιμήσεις για τις αποστολές του νέου iPhone SE από 25 σε 30 εκατομμύρια σε περίπου 15 έως 20 εκατομμύρια μονάδες για το 2022. Ο Kuo διευκρινίζει ότι ο μικρότερος αριθμός αποστολών του συγκεκριμένου smartphone ήταν αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης χωρίς να αναφέρει άλλους λόγους.

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο iPhone SE νωρίτερα αυτό το μήνα με την ίδια μορφή 4,7 ιντσών με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά με την προσθήκη 5G. Το νέο iPhone SE είναι το μόνο iPhone στη σειρά που εξακολουθεί να διαθέτει φυσικό πλήκτρο Home και Touch ID όμως τώρα επωφελείται από το ταχύτερο και πιο ενεργειακά αποδοτικό τσιπ A15 Bionic. Το κόστος του iPhone SE ξεκινά από τα €539 στη χώρα μας για το αρχικό μοντέλο που διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

" Το κόστος του iPhone SE ξεκινά από τα €539 στη χώρα μας για το αρχικό μοντέλο που διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο. "

Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ένα τόσο άσχημο iphone, όταν με λίγα παραπάνω παίρνεις το περσινό μοντέλο που είναι πανέμορφο και σε day to day use δεν έχει καμία διαφορά..

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 14
Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα μου θυμίζει το iphone 6S που είχα. Κάπου έλεος, όσο καινούριο και να είναι το μέσα είναι μια παλιαντζούρα. Το ότι είναι apple δεν λεει και πολλά.

• Like 8
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οταν πουλας κινητο που μοιαζει με κινητα 15 χρονια πριν λογικο ειναι. Ποιος θα παρει 4.7" κινητο το 2022.

Αυτος που δεν γουσταρει κινητα - πιατελες.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 41,30€ παίρνω το Gigaset GS100 8GB Dual Sim και έχω και 5,5άρα οθόνη! Πείτε μου ένα μονο λόγο να δώσω 497,7€ παραπάνω για να πάρω το iPhone SE με οθόνη 4,7(!!) ιντσών...για κορόιδα ψάχνουν εκει στην Apple μου φαίνεται...🤬

Επεξ/σία από Federer
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 3
  • Sad 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sandslash είπε

Αυτος που δεν γουσταρει κινητα - πιατελες.

4.7 ιντσες οθόνη σε σώμα που αλλά κινητά χωράνε 5.2+

• Like 8
  • Thanks 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οταν πουλας κινητο που μοιαζει με κινητα 15 χρονια πριν λογικο ειναι. Ποιος θα παρει 4.7" κινητο το 2022.

Είμαστε αρκετοί που θέλουμε 4" τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι πρώτα η τιμή που είναι εξωπραγματική για το τηλέφωνο και μετά τα τεράστια bezels που σε γυρνάν σε εποχή 2010. Με το SE απέτυχαν.

• Like 15
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Federer είπε

Με 41,30€ παίρνω το Gigaset GS100 8GB Dual Sim και έχω και 5,5άρα οθόνη! Πείτε μου ένα μονο λόγο να δώσω 497,7€ παραπάνω για να πάρω το iPhone SE με οθόνη 4,7(!!) ιντσών...για κορόιδα ψάχνουν εκει στην Apple μου φαίνεται...🤬

Καλά, είπαμε, όχι και έτσι. Απλά με τόσο που κάνει το iPhone βρίσκεις μεταχειρισμένο Pixel 6

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα ίδια ακριβώς σχόλια και για το προηγούμενο IphoneSE, και κλασσικά στην πράξη τα ακριβώς αντίθετα είδαμε :) 

Αλλο πράγμα η χαμηλή ζήτηση για δεδομένα Apple όπως τα mini,και άλλο πράγμα χαμηλή ζητησή σε φάση να μην πουλάει καθόλου....

iPhone-shipments-for-the-entire-2020-period.jpg

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

και τι θα γίνει τώρα με το stock που έχουν σε σασί από την 6,7και 8 σειρά? Μάλλον πάνε για ανακύκλωση σε βάρος των κερδών των άπληστων μετόχων. Ε ρε κατσάδα που έχει να φάει ο μάγειρας !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Federer είπε

Ένας λόγος είναι αν θες καινούριο κινητό με iMessage και θες να ξοδέψεις όσο το δυνατόν λιγότερα.

Ψάξε στο Γούγλη για "android green bubbles" και δες γιατί μερικοί χρήστες smartphone, ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θέλουν οπωσδήποτε κινητό με iMessage.

ΥΓ: Η αγορά από eBay (ή από third-party Amazon sellers) έχει τα ρίσκα της, πχ μπορεί να σου πουλάει ο άλλος ένα water-damaged κινητό που εκ πρώτης όψεως να φαίνεται άψογο ως δήθεν "ανακατασκευασμένο" (ή ακόμα και ως δήθεν "καινούριο") και μετά από λίγους μήνες να αρχίσει να κάνει τα δικά του (μου έχει συμβεί προσωπικά).

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

το συγκεκριμενο ειναι καλο κινητο για 149ευρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...