jmirko15 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, corsair04 είπε Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα κάνει μια αίτηση στον Δήμο μέσω του site του Δήμου και μου είχαν απαντήσει μέσα σε τρεις μέρες …επίσης μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα και στην εφαρμογή novoville (εφόσον ο Δήμος συμμετέχει σε αυτό) ...Μάλιστα επειδή είχε πέσει μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχαν έρθει την Τετάρτη... Εμένα μου απάντησαν ότι θα το στειρώσουμε και θα το φέρουμε πίσω... Και εμένα αυτό μου είχαν πει. Ποιότητα..
haris_216 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Παρά την νομική υποχρέωση των δήμων για την ύπαρξη σχετικών δομών, η πραγματικότητα (και οι σχετικές καταγγελίες) δείχνουν ότι δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά. Υπάρχουν δήμοι που τους μιλάς για αδέσποτα και αισθάνονται ότι μιλάς για εξωγήϊνους, άλλοι που οι τόποι φύλαξης είναι στοιχειωδώς απαράδεκτοι και τέλος κάποιοι που "ξεφορτώνονται" τα αδέσποτα που κλήθηκαν να φροντίσουν με συνοπτικές "διαδικασίες".
xp-user Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, NickTG είπε Όπως είχε και η Σπάρτη. Ειχε απλα ηταν κολαστήριο για αυτο και συνέλαβαν τον αρμοδιο Αντιδημαρχο
james01gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Παρά την νομική υποχρέωση των δήμων για την ύπαρξη σχετικών δομών, η πραγματικότητα (και οι σχετικές καταγγελίες) δείχνουν ότι δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά. Υπάρχουν δήμοι που τους μιλάς για αδέσποτα και αισθάνονται ότι μιλάς για εξωγήϊνους, άλλοι που οι τόποι φύλαξης είναι στοιχειωδώς απαράδεκτοι και τέλος κάποιοι που "ξεφορτώνονται" τα αδέσποτα που κλήθηκαν να φροντίσουν με συνοπτικές "διαδικασίες". εάν σε δαγκώσει κάποιο αδέσποτο, υπεύθυνοι είναι οι δήμοι. εάν κάνεις μήνυση ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι υπόλογοι σε αυτό. στην πόλη μου η κατάσταση έχει οργανωθεί αρκετά, αδέσποτα σκυλιά είναι ελάχιστα πλέον, έχουν φτιάξει καταφύγιο για τα κακόμοιρα και η ζωοφιλική της περιοχής έχει οργανωθεί. τώρα εάν κάποιοι δήμοι το παίζουν τρελίτσα και κάνουν αυτά που λες στα αδέσποτα, είναι επίσης υπόλογοι και αρκεί σχετική καταγγελία.
Lilith19 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 10:12 ΜΜ, james01gr είπε εάν σε δαγκώσει κάποιο αδέσποτο, υπεύθυνοι είναι οι δήμοι. εάν κάνεις μήνυση ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι υπόλογοι σε αυτό. στην πόλη μου η κατάσταση έχει οργανωθεί αρκετά, αδέσποτα σκυλιά είναι ελάχιστα πλέον, έχουν φτιάξει καταφύγιο για τα κακόμοιρα και η ζωοφιλική της περιοχής έχει οργανωθεί. τώρα εάν κάποιοι δήμοι το παίζουν τρελίτσα και κάνουν αυτά που λες στα αδέσποτα, είναι επίσης υπόλογοι και αρκεί σχετική καταγγελία. Θα πιάσει τόπο η καταγγελία όμως;
@11h Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 hour ago, Lilith19 said: Θα πιάσει τόπο η καταγγελία όμως; οι ίδιοι άνθρωποι και δομές ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα