Thanoskk9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 ☕Μπορείτε να με ενημερώσετε για τη σωστή δοσολογία στο "double" καλαθάκι της arielli km 150 bs?! Ξέρω ότι διαφέρει πολύ η χρηστικότητά του, από την κανονική διπλή δόση. Θα το εκτιμούσα εάν με ενημερώνατε για το βάρος του στερεού καφέ, το πάχος του grind, τα δευτερόλεπτα και το τελικό βάρος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 😊
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο διπλός espresso θέλει 18 γρ, 15 κιλά πίεση στο πατητήρι και πρέπει στα 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσεις το κουμπί για την έναρξη της εκχύλισης, να βγάλει στο ποτήρι περίπου 35γρ. Τα παραπάνω διαφέρουν ανάμεσα σε κόκκους καφέ και καφετιέρες και κρίνονται εκ του τελικού γευστικου αποτελέσματος. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από sphinxgr 1
Thanoskk9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, sphinxgr είπε Ο διπλός espresso θέλει 18 γρ, 15 κιλά πίεση στο πατητήρι και πρέπει στα 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσεις το κουμπί για την έναρξη της εκχύλισης, να βγάλει στο ποτήρι περίπου 35γρ. Τα παραπάνω διαφέρουν ανάμεσα σε κόκκους καφέ και καφετιέρες και κρίνονται εκ του τελικού γευστικου αποτελέσματος. Ναι αλλά το θέμα είναι, πως το καλαθάκι αυτής της σειράς μηχανών είναι κάτι μεταξύ μονής και διπλής δόσης. Για αυτό το έκανα θέμα 😄. Ευχαριστώ πάντως.
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, Thanoskk9 είπε Ναι αλλά το θέμα είναι, πως το καλαθάκι αυτής της σειράς μηχανών είναι κάτι μεταξύ μονής και διπλής δόσης. Για αυτό το έκανα θέμα 😄. Ευχαριστώ πάντως. 14 γρ περίπου παίρνει. Τα παραπάνω που έγραψα ισχύουν σαν λογική όμως. 1
The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Thanoskk9 είπε Ναι αλλά το θέμα είναι, πως το καλαθάκι αυτής της σειράς μηχανών είναι κάτι μεταξύ μονής και διπλής δόσης. Για αυτό το έκανα θέμα 😄. Ευχαριστώ πάντως. έχω και εγώ την ίδια μηχανή και πράγματι δεν έχει διπλό καλαθάκι. Πρόσεχε μόνο γιατί αν παραγεμίσεις το καλάθι μπορεί να κάνεις ζημιά στη μηχανή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα