[email protected] Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα η τηλεόραση είναι η xh9077 μου έβγαλε κάθετες γραμμές όταν την άνοιξα το πρωί δούλευε κανονικά κάποια στιγμή σιγά σιγά έβγαλε κάθετες γραμμές τώρα την έχω βάλει και πιέζει κανονικά έχω πάρει και έχω δηλώσεις βλάβη στη περίπτωση δεν βρουν κάτι τη κάνω ευχαριστώ πολύ
[email protected] Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Έχω βάλει 5 χρόνια στων κοτσοβολο
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, [email protected] είπε Καλησπέρα η τηλεόραση είναι η xh9077 μου έβγαλε κάθετες γραμμές όταν την άνοιξα το πρωί δούλευε κανονικά κάποια στιγμή σιγά σιγά έβγαλε κάθετες γραμμές τώρα την έχω βάλει και πιέζει κανονικά έχω πάρει και έχω δηλώσεις βλάβη στη περίπτωση δεν βρουν κάτι τη κάνω ευχαριστώ πολύ Εμένα μου αρέσει που τους βλέπω πίσω απο κάγκελα. 1
umbrella co. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, [email protected] είπε Έχω βάλει 5 χρόνια στων κοτσοβολο Περιμενε να δεις τι θα σου πει το service τοτε. Πιστευω πως εαν ειναι κατι εμφανες θα το προσεξουν.
[email protected] Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Και εγώ αυτό ελπίζω γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει όταν το έκανε την τράβηξα φωτογραφία τώρα θα δω είμαι σε αναμονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα