SerMastro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ενώ στο pc μου έχω 50mbps και όλα είναι κομπλέ όταν συνδέω το κινητό μου πιάνω πολύ μικρές ταχύτητες (γύρω στα 2mbps) αλλά δεν είναι ακριβώς 2. Κάποια ρύθμιση στο ρούτερ δεν υπάρχει το έχω τσεκαρει και επίσης του έκανα ριμπουτ και παρόλα αυτά πάλι έχω θέμα επίσης άλλαξα και τον κωδικό σε περίπτωση που υπήρχε κλοπή αλλά και πάλι. Επίσης δεν φταίει το κινητό μου καθώς τεσταρα και κινητά φίλων και είχαν και αυτοί θέμα. Πιστεύω ότι είναι θέμα της συσκευής μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να μου το αλλάξουν δωρεάν η να πάω να αγοράσω καλύτερα;; Ευχαριστώ
bill2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα Τι εξοπλισμό σου έδωσαν; Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι να δεις με το wifi analyzer στη περιοχή σου πίο είναι πιο ελεύθερο και να βάλεις εκείνο π.χ 11
SerMastro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Αυτό με το analyzer πρέπει να το τσεκαρω θα το τσεκαρω και θα δω αν αλλάξει κατι. Σχετικά με τον εξοπλισμό δε ξέρω πολλά να σου πω είναι ο κλασικός που δίνουν σε όλους
gigi80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Αν είναι το entry 2i και κανάλι να αλλάξεις πάλι μετά από λίγο δεν θα έχεις …παθών !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα