Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα δυστηχως εγινε η βλακεια να πατηθει τσιχλα πανω σε μπλουζα και δεν φευγει με τιποτα με κτ βιντεακια που ειδα απο το ιντερνετ αλλα δεν εφυγε του εχει τυχει κανενος και να την εβγαλε? γενικα απο υφασμα αμα κολησει η τσιχλα πως φευγει

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, costac είπε

καλησπερα δυστηχως εγινε η βλακεια να πατηθει τσιχλα πανω σε μπλουζα και δεν φευγει με τιποτα με κτ βιντεακια που ειδα απο το ιντερνετ αλλα δεν εφυγε του εχει τυχει κανενος και να την εβγαλε? γενικα απο υφασμα αμα κολησει η τσιχλα πως φευγει

Με το  που σιδερώνω την μπλούζα.. Φεύγει η τσίχλα.. 

Δημοσ.

Νομίζω ένας τρόπος είναι να βάλεις το ρούχο κατάψυξη και μετά να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις.

Αλλιώς λαδόκολλα και σιδέρωμα (ώστε να κολλήσει στη λαδόκολλα και όχι στο σίδερο).

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, costac είπε

Youtube it.

https://www.youtube.com/watch?v=_BDezVIOJlw

Δημοσ.

Λοιπόν για όλες αυτές τις μαλακίες που κολλάνε η λύση είναι WD-40. Ρίξε με το τσουνί όσο μπορείς καλά, άστο 5-10 λεπτά να ποτίσει και μετά απλά τράβα την τσίχλα. Αν αφήσει μικρουπολείμματα, χρησιμοποίησε πλαστικό καλαμάκι για να τα σκάψεις.

Δημοσ.

μια σελιδα Α4 απο πανω και σιδερωμα για να κολλησει στο χαρτι η τσιχλα (με επιφυλαξη το εχω ακουσει δεν το εχω δοκιμασει)

Δημοσ.

Εγω με παγο εχω ακουσει. Βαζεις ενα παγακι πανω στην τσιχλα να παγωσει οσο το δυνατο περισσοτερο. Μετα βγαινει-σπαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...