costac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 καλησπερα δυστηχως εγινε η βλακεια να πατηθει τσιχλα πανω σε μπλουζα και δεν φευγει με τιποτα με κτ βιντεακια που ειδα απο το ιντερνετ αλλα δεν εφυγε του εχει τυχει κανενος και να την εβγαλε? γενικα απο υφασμα αμα κολησει η τσιχλα πως φευγει
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, costac είπε καλησπερα δυστηχως εγινε η βλακεια να πατηθει τσιχλα πανω σε μπλουζα και δεν φευγει με τιποτα με κτ βιντεακια που ειδα απο το ιντερνετ αλλα δεν εφυγε του εχει τυχει κανενος και να την εβγαλε? γενικα απο υφασμα αμα κολησει η τσιχλα πως φευγει Με το που σιδερώνω την μπλούζα.. Φεύγει η τσίχλα..
MikeJ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Νομίζω ένας τρόπος είναι να βάλεις το ρούχο κατάψυξη και μετά να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις. Αλλιώς λαδόκολλα και σιδέρωμα (ώστε να κολλήσει στη λαδόκολλα και όχι στο σίδερο). 4
csontheline Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, costac είπε καλησπερα δυστηχως εγινε η βλακεια να πατηθει τσιχλα πανω σε μπλουζα και δεν φευγει με τιποτα με κτ βιντεακια που ειδα απο το ιντερνετ αλλα δεν εφυγε του εχει τυχει κανενος και να την εβγαλε? γενικα απο υφασμα αμα κολησει η τσιχλα πως φευγει Youtube it. https://www.youtube.com/watch?v=_BDezVIOJlw
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Λοιπόν για όλες αυτές τις μαλακίες που κολλάνε η λύση είναι WD-40. Ρίξε με το τσουνί όσο μπορείς καλά, άστο 5-10 λεπτά να ποτίσει και μετά απλά τράβα την τσίχλα. Αν αφήσει μικρουπολείμματα, χρησιμοποίησε πλαστικό καλαμάκι για να τα σκάψεις.
czarjuly Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 μια σελιδα Α4 απο πανω και σιδερωμα για να κολλησει στο χαρτι η τσιχλα (με επιφυλαξη το εχω ακουσει δεν το εχω δοκιμασει)
ifaist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εγω με παγο εχω ακουσει. Βαζεις ενα παγακι πανω στην τσιχλα να παγωσει οσο το δυνατο περισσοτερο. Μετα βγαινει-σπαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα