Cosmonaut21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλή σας ημέρα. Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο με γράψανε για παράβαση δακτυλίου. Εδώ να σημειώσω πως πρόκειται για Euro 6 με 123γρ ρύπων και όχι για κάποιο χρέπι. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω αίτηση για να πάρω κάποια ειδική άδεια ώστε να μπορώ να μπαίνω στον δακτύλιο; Η δουλειά μου είναι μακριά από το σπίτι και σε τέτοιο σημείο που τα μέσα δε με βολεύουν. Σκεφτείτε κάνω 40λεπτα με 1 ώρα με το αυτοκίνητο ανάλογα την κίνηση και το στάνταρ με τα μέσα είναι πάνω από 2 ώρες (μόνο το πήγαινε αυτά, και άλλο τόσο το έλα κάθε φορά) . Αν προσπαθήσω να αποφύγω το δακτύλιο, έστω και τις μισές μέρες, είναι η διπλάσια απόσταση.
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) εφόσον ζεις ή εργάζεσαι εντος δακτυλιου δικαιουσαι να βγαλεις καρτα εισοδου... Ας μη σχολιασω την καφριλα που απεκλεισαν τα Euro 6 και κυκλοφορουν τα σαπακια του 80-90 μονα ζυγα... (παθων και εγω με 6Β/129 γραμμαρια - αν κ δε κινουμαι πανω απο 2-3 μερες το χρόνο στο δακτύλιο ειναι εντελως απαραδεκτο) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από paylidis 2
vamvakoolas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Καλή σας ημέρα. Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο με γράψανε για παράβαση δακτυλίου. Εδώ να σημειώσω πως πρόκειται για Euro 6 με 123γρ ρύπων και όχι για κάποιο χρέπι. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω αίτηση για να πάρω κάποια ειδική άδεια ώστε να μπορώ να μπαίνω στον δακτύλιο; Η δουλειά μου είναι μακριά από το σπίτι και σε τέτοιο σημείο που τα μέσα δε με βολεύουν. Σκεφτείτε κάνω 40λεπτα με 1 ώρα με το αυτοκίνητο ανάλογα την κίνηση και το στάνταρ με τα μέσα είναι πάνω από 2 ώρες (μόνο το πήγαινε αυτά, και άλλο τόσο το έλα κάθε φορά) . Αν προσπαθήσω να αποφύγω το δακτύλιο, έστω και τις μισές μέρες, είναι η διπλάσια απόσταση. προφανως και μπορεις να βγαλεις καρτα εφοσον εργαζασαι και η εταιρια σου εχει εδρα εντος δακτυλιου. Ενα τηλ στο δημο για τα δικαιολογητικα. Μη ξεχνας οτι ο δακτυλιος ξεκινα και σταματα συγκεκριμμενες ωρες οποτε εναλλακτικα μπορεις να δεις και αυτο (99 στα 100 μπλοκα ειναι στους δρομους εισοδου για τη πολη και οχι εξοδου). Αληθεια σε ποιο σημειο σε γραψανε;λιοσιων; χιλτον;
Cosmonaut21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλλιμάρμαρο..... Δυστυχώς η έδρα είναι εκτός δακτυλίου στο άνω σύνορο οπότε δε βλέπω τρόπο.
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε προφανως και μπορεις να βγαλεις καρτα εφοσον εργαζασαι και η εταιρια σου εχει εδρα εντος δακτυλιου. Δεν ισχύει αυτό.
vamvakoolas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ισχύει αυτό. ναι σωστα θα πρεπει να παει τροχαια και να δικαιολογησει τη φυση εργασιας.
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε ναι σωστα θα πρεπει να παει τροχαια και να δικαιολογησει τη φυση εργασιας. Δεν ξέρω τι σημαίνει το "να δικαιολογησει τη φυση εργασιας", αλλά οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες, πχ να είσαι γιατρός.
Jethro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εμένα με ρύπους 150γρ~ και βγήκε κανονικά άδεια επειδή είναι mild hybrid φακ λοτζικ 1 1
Nabuko Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω αίτηση για να πάρω κάποια ειδική άδεια ώστε να μπορώ να μπαίνω στον δακτύλιο; 1. Αν ο εργοδότης σου έχει γνωριμίες και θέλει, θα κανονίσει να σου βγάλουν μια άδεια από τον Δήμο. 2. Παίρνεις ένα μηχανάκι μέχρι 125 ή βγάζεις δίπλωμα για μεγαλύτερο. 3. Αγοράζεις ένα φθηνό μτχ αμαξάκι με άλλον λήγοντα 4. Μαθαίνεις που την στήνουν συνήθως και πας από άλλο δρομολόγιο
Cosmonaut21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δηλαδή καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να ξοδέψω λεφτά που δεν έχω ή να τρώω τουλάχιστον 4 ώρες με τα μέσα κάθε μέρα. Δηλαδή καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να ξοδέψω λεφτά που δεν έχω ή να τρώω τουλάχιστον 4 ώρες με τα μέσα κάθε μέρα.
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δε μπορείς να παρακάμψεις το δακτύλιο; Προσωπικα είχα βρει ακριβώς τα όρια και τον παρέκαμπτα χωρίς πρόβλημα όταν εμενα κέντρο
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Δηλαδή καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να ξοδέψω λεφτά που δεν έχω ή να τρώω τουλάχιστον 4 ώρες με τα μέσα κάθε μέρα. Ανάλογα σε τι τελειώνει η πινακίδα σου, ιδανικά σε 3, 5, 6, 8, με μαύρο μαρκαδόρο ασπροπίνακα (ή αντίστοιχα μπλάνκο) και λίγο καλλιτεχνικό μεράκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Δηλαδή καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να ξοδέψω λεφτά που δεν έχω ή να τρώω τουλάχιστον 4 ώρες με τα μέσα κάθε μέρα. Δηλαδή καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να ξοδέψω λεφτά που δεν έχω ή να τρώω τουλάχιστον 4 ώρες με τα μέσα κάθε μέρα. Ετσι ειναι η Αθηνα εδω και καμια 40ετια. Με τη διαφορα οτι πλεον, οντως, υπαρχουν επιλογες, μερικες αναφερθηκαν ηδη. Οκ, οχι παντα οι πιο βολικες (σε σχεση με ΙΧ), αλλα μπορεις να τα καταφερεις, οπως τοσα εκατομμυρια Αθηναιων την τελευταια σαρακονταετια. Τη δεκαετια του '90 πχ , δεν υπηρχε επιλογη μετρο/τραμ/ηλεκτρικου οπως ειναι σημερα, ουτε αμαξια που να περνανε 365/χρονο δακτυλιο υπηρχαν ως επιλογη. Δες και την περιπτωση να συναντιεσαι με καποιον συναδελφο που εχει το ιδιο προβλημα με εσενα, ωστε τις μισες μερες να πηγαινετε με το ενα αμαξι και τις αλλες μισες με το αλλο, εαν υπαρχει τετοιος. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από BackFromHell
GodzillaCover Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Πολύ άτυχος ήσουν που σε σταμάτησαν με Euro 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα