aggelos_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Πολύ ωραίο. Αν έχει 100 ευρώ θα είναι ό,τι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, zahos147 είπε Συμφωνω To αγαπημενο μου απ ολα τα mcbook που ειχα ειναι το 11αρι air Είχα και εγω ενα ηταν υπέροχο και το πούλησα φετος για να πάρω το air m1 2 ώρες πριν, SeaLion είπε Κόψε κάτι κι εσύ...! Πάντως ο φίλος δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα......κρατάω on average 8 με 10 χρόνια τα mac μου και τα πουλάω συστηματικά στο 40% της συνολικής μαζί με τις αναναθμίσεις (π.χ. ssd και μνημη) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, dasimo είπε Πάντως ο φίλος δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα......κρατάω on average 8 με 10 χρόνια τα mac μου και τα πουλάω συστηματικά στο 40% της συνολικής μαζί με τις αναναθμίσεις (π.χ. ssd και μνημη) Ναι, οκ, μαζί σου. Και γω έχω στο σπιτικό σε τακτική καθημερινή χρήση παλιά Macs. Μόνο που με το Air M1 έχουμε 1st gen product το οποίο δεν αναβαθμίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ένα MacBook air με 4 ports θα ήταν πραγματική καινοτομία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockstreamgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Αξίζει το 2022 να πάρει κάποιος καινούργιο το macbook air m1; Γιατί είναι ένα μοντέλο 2 ετών ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 hours ago, Rockstreamgr said: Αξίζει το 2022 να πάρει κάποιος καινούργιο το macbook air m1; Γιατί είναι ένα μοντέλο 2 ετών ήδη Εάν δεν μπορεί να περιμένει έως το τέλος του 2022, οπότε και πιθανότατα θα έχει παρουσιαστεί το νέο MacBook Air, αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα