logo15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ψάχνομαι να αγορασω κάποιο πακέτο για αυτή την δουλεια. Αρχεία μέχρι 700mb. Βασική προϋπόθεση να ανεβαίνουν γρήγορα, να μην έχω throttling και να μπορώ να τα κάνω share και να τα βλέπει κάποιος κατευθείαν online χωρίς να χρειάζεται δικαιώματα κτλπ. Μέχρι τώρα εχω δουλέψει με onedrive, Gdrive και Dropbox. Από άποψη ταχύτητας το πιο τραγικό είναι το dropbox και δεν θα το ξαναπροτιμουσα. Το onedrive ήταν το πιο γρήγορο και ακολουθεί το Gdrive.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, logo15 είπε Ψάχνομαι να αγορασω κάποιο πακέτο για αυτή την δουλεια. Αρχεία μέχρι 700mb. Βασική προϋπόθεση να ανεβαίνουν γρήγορα, να μην έχω throttling και να μπορώ να τα κάνω share και να τα βλέπει κάποιος κατευθείαν online χωρίς να χρειάζεται δικαιώματα κτλπ. Μέχρι τώρα εχω δουλέψει με onedrive, Gdrive και Dropbox. Από άποψη ταχύτητας το πιο τραγικό είναι το dropbox και δεν θα το ξαναπροτιμουσα. Το onedrive ήταν το πιο γρήγορο και ακολουθεί το Gdrive. Η ταχύτητα στο upload οφείλεται στην δική σου γραμμή... Πάρε το Onedrive που το έχεις και δοκιμασμένο.
logo15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, kormos είπε Η ταχύτητα στο upload οφείλεται στην δική σου γραμμή... Πάρε το Onedrive που το έχεις και δοκιμασμένο. Δεν οφείλεται στην δική μου γραμμή. Έχω 5G με 100 upload. To dropbox είναι του πεταματου... Πέρα από αυτά το WeTransfer είναι το πιο αξιόλογο και έμπιστο, αλλά δεν είναι cloud και πρέπει να κατεβάσουν τα αρχεία για να τα δουν και λήγουν μετά από κάποιο καιρό.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, logo15 είπε Δεν οφείλεται στην δική μου γραμμή. Έχω 5G με 100 upload. To dropbox είναι του πεταματου... Πέρα από αυτά το WeTransfer είναι το πιο αξιόλογο και έμπιστο, αλλά δεν είναι cloud και πρέπει να κατεβάσουν τα αρχεία για να τα δουν και λήγουν μετά από κάποιο καιρό. Φυσικά και έχει να κάνει με τη δική σου γραμμή το upload. Το WeTransfer εφόσον σε καλύπτει πλήρωσε το να μην λήγουν τα αρχεία...
logo15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, kormos είπε Φυσικά και έχει να κάνει με τη δική σου γραμμή το upload. Το WeTransfer εφόσον σε καλύπτει πλήρωσε το να μην λήγουν τα αρχεία... Δεν έχω γραμμή; Διάβασε τι εγραψα γενικός γιατί δεν απαντάς στο πρόβλημα.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, logo15 είπε Δεν έχω γραμμή; Διάβασε τι εγραψα γενικός γιατί δεν απαντάς στο πρόβλημα. Εγώ διαβάζω, εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Επειδή έχω και 100αρα και 200αρα γραμμή μια χαρά λειτουργεί το Dropbox που αναφέρεις. Οπότε ψάξε αλλού τι φταίει... Από εκεί και πέρα έχεις θέσει μια απορία και λύση παράλληλα στον εαυτό σου και σου απάντησα πως αφού σε ικανοποιεί το Onedrive συνέχισε το εκεί χωρίς να αλλάξεις κάτι και αν σου κάνει το WeTransfer πλήρωσε το ώστε να μη σου λήγουν τα αρχεία. Επίσης, το έχω αναφέρει, χαλαρώστε μερικοί εδώ μέσα... Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα