Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Πας καλα  ρε συ Γρηγορη και προτεινεις ΦΙΑΤ εδω μέσα ;  

Eιπαμε Σταρλετ και Γιαρις μονο ....  ReadTheFuckingManual     :D :D 

Καλα ειναι τα fiat αν εχεις φιλο ηλεκτρολογο! Εχει ομως και τα καλα του,τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι φθηνα!  Ενας μηχανικος μου ειχε πει τα ανταλλακτικα της fiat ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας γι αυτο ειναι και πιο φθηνα!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Καλα ειναι τα fiat αν εχεις φιλο ηλεκτρολογο! Εχει ομως και τα καλα του,τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι φθηνα!  Ενας μηχανικος μου ειχε πει τα ανταλλακτικα της fiat ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας γι αυτο ειναι και πιο φθηνα!

Ωραίος μηχανικός ,να τον προτιμούμε.

Για να μας λεει ανέκδοτα γύρω απο την φωτιά.

• Like 1
Δημοσ.

@PLACEBO_89 μαλλον δεν καταλαβες το ειρωνικό του ποσταρισματος μου  :) 

Τρια Fiat του ευρυτερου οικογενειακου κυκλου (με γυρω στα 40 χρονια χρήσης και 450Κ χλμ  συνολικά) εχουν βγει εντελως απροβληματιστα και τα δυο συνεχιζουν ακομα. Τα γνησια ανταλλακτικα του γκρουπ δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες με τα αντιστοιχα μοντελων του ανταγωνισμου. Σε πληροφορω οτι στη κοστολογηση των γνήσιων ανταλλακτικων η ποιότητά τους δεν παιζει τον κυριότερο ρολο (κατα 90% ειναι η υψηλότερη που θα βρεις για το καθε μοντελο). καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικό από το γνησιο μαμά θα βρεις μόνο σε οτι αφορα βελτίωση-εξελιξη- αγωνιστικη χρηση και ποτε σε οτι αφορα απλή συντήρηση του οχηματος με εξαιρεση τα αμορτισερ.

• Like 2
Δημοσ.

Να  πω  την  αληθεια   προτιμω   να  πληρωνω   φιατ   ανταλλακτικα  παρα 

γαλλικα  η  vw!!! Oτι   χειροτερο  μπορει   να  σου  κατσει   τουλαχιστον   τα

τελευταια   20  χρονια. Οσο   για  τα  ηλεκτρικα  στα  φιατ   μαλλον   εχει

ξεπεραστει   κατα  μεγαλο  ποσοστο  το   προβλημα  τους.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nik0laus είπε

@PLACEBO_89 μαλλον δεν καταλαβες το ειρωνικό του ποσταρισματος μου  :) 

Τρια Fiat του ευρυτερου οικογενειακου κυκλου (με γυρω στα 40 χρονια χρήσης και 450Κ χλμ  συνολικά) εχουν βγει εντελως απροβληματιστα και τα δυο συνεχιζουν ακομα. Τα γνησια ανταλλακτικα του γκρουπ δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες με τα αντιστοιχα μοντελων του ανταγωνισμου. Σε πληροφορω οτι στη κοστολογηση των γνήσιων ανταλλακτικων η ποιότητά τους δεν παιζει τον κυριότερο ρολο (κατα 90% ειναι η υψηλότερη που θα βρεις για το καθε μοντελο). καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικό από το γνησιο μαμά θα βρεις μόνο σε οτι αφορα βελτίωση-εξελιξη- αγωνιστικη χρηση και ποτε σε οτι αφορα απλή συντήρηση του οχηματος με εξαιρεση τα αμορτισερ.

Δεν ξερω για τι μοντελα μιλας αλλα τα φιατ 1998-2004 ειχαν θεματα ηλεκτρολογικα,συστημα ψυξης,φλαντζες και ολα αυτα ανα μοντελο..   Τωρα απο κει και περα οτι καποιος πηρε το πιο ζημιαρικο φιατ bravo και δεν εκανε κιχ και καποιος αλλος honda και ηταν καθε μερα συνεργειο δεν μου λεει κατι γιατι αυτα δεν αντιπροσωπευουν το συνολο!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Δεν ξερω για τι μοντελα μιλας αλλα τα φιατ 1998-2004 ειχαν θεματα ηλεκτρολογικα,συστημα ψυξης,φλαντζες και ολα αυτα ανα μοντελο..   Τωρα απο κει και περα οτι καποιος πηρε το πιο ζημιαρικο φιατ bravo και δεν εκανε κιχ και καποιος αλλος honda και ηταν καθε μερα συνεργειο δεν μου λεει κατι γιατι αυτα δεν αντιπροσωπευουν το συνολο!

Τα φιατ των τελευταίων 18 χρόνων τι σου λένε;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα φιατ των τελευταίων 18 χρόνων τι σου λένε;

Αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου μεχρι 1600ευρω

Εχει νοημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...