Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά βρε μλκς(φιλικο είναι). Οι μισοί είστε και γερουσία...και συζητάτε τι για πέντε σελιδες; Για ένα marketing trick της Nvidia?

• Thanks 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, polaki είπε

Ευτυχώς θα είμαι 61 και δεν θα με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. 

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα φωτορεαλιστικά, μεγάλωσα με πιο «καρτουνίστικα» και αυτά προτιμάω.

Νουμπάς είσαι, απλά φιντάρεις την νοσταλγίας και άλλα ψυχολογικά

1 ώρα πριν, Strat8 είπε

Η καινούργια σειρά καρτών γραφικών της Nvidia που θα έρθει παρεμπιπτόντως (η 40xx) θα έχει τόσο μεγάλη κατανάλωση ρεύματος που θα χρειάζεσαι τουλάχιστον 1000ρι τροφοδοτικό για να την δουλέψεις. Σε 2 δεκαετίες άραγε πόσο ρεύμα θα χρειάζονται οι κάρτες γραφικών;  Ένα μικρό πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας σε κάθε διαμέρισμα;

Οι gamers ευθύνονται λοιπόν για την αστοχία στην διπλοματία της ενέργειας και πάμε για WWIIΙ! 

Δημοσ.

Αυτα για να εχουνε να λενε σε 10+ ΧΡΟΝΙΑ γιατι δεν μας λενε για το τωρα που για να παιξουμε εναν τιτλο ΑΑΑ στα 60 fps θελουνε 

να δωσουμε τα ματια μας ,ναι τα ματια μας για να μην βλεπουμε μετα τι περνουμε .

Φιλια πολλα στην nvidia .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δύο δεκαετίες?

Θα έχουμε βγεί στη σύνταξη, θα έχουμε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή μας, λογικά και το Star Citizen θα είναι σε Beta πλέον.

Καλή φάση. Ανυπομονώ.

Επεξ/σία από panther_512
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, panther_512 said:

θα είναι σε Beta πλέον.

Πισώπλατη μαχαιριά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, oldnew είπε

Και που να δεις playstation 2 games σε emulator, upgraded resolution to 4k μαζι με μερικά έξτρα εφε. Η διαφορά στα γραφικά σε σχέση με μεταγενεστερες κονσόλες μειώνεται αρκετά. 

μπορεις να εξηγησεις? πως γινεται

Δημοσ.

Μέχρι τότε έχουμε μέλλον ας είμαστε καλά και βλέπουμε,και δεύτερον καί σημαντικό, από την στιγμή που θα το κάνει αυτό η Nvidia προβλέπω μελλοντική αύξηση τιμών, εστί όπως πάει η τεχνολογία από το PC θα μπορείς να φας καί όλας

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχει πρόοδος αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι απλά παίζουν με τον φωτισμό; εγώ πάντως με το που είδα το βίντεο μου κανε για game όχι για real γραφικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Νουμπάς είσαι, απλά φιντάρεις την νοσταλγίας και άλλα ψυχολογικά

Φαντάζομαι κάτι για πλάκα έγραψες οπότε το προσπερνάω. 

6 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Broken Sword έργο τέχνης 

Το είχα παίξει το 96 ή 97, με έναν pentium στα 133MHz.. τί μου θύμησες.. για την εποχή του βέβαια πολύ προχώ γραφικά!

16 ώρες πριν, vasilistrk είπε

Monkey Island 3

Απ'το 1 ξεκίνησα, σε PC για να καταλάβεις τότε υπήρχαν 3 κάρτες ήχου, η AdLib, η Soundblaster και η Roland. Με την Adlib δεν είχες speech, μόνο μουσική! Η SoundBlaster είχε και speech. Και επειδή μικρός εγώ τότε δεν καταλάβαινα θεό, νόμιζα ότι αν πάρω Soundblaster θα αποκτήσω φωνή και στο monkey island.... και ξενέρωσα που προφανώς και δεν!!! :D

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Strat8 said:

Η καινούργια σειρά καρτών γραφικών της Nvidia που θα έρθει παρεμπιπτόντως (η 40xx) θα έχει τόσο μεγάλη κατανάλωση ρεύματος που θα χρειάζεσαι τουλάχιστον 1000ρι τροφοδοτικό για να την δουλέψεις. Σε 2 δεκαετίες άραγε πόσο ρεύμα θα χρειάζονται οι κάρτες γραφικών;  Ένα μικρό πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας σε κάθε διαμέρισμα;

Επειδή βγήκε μια φήμη ότι η ισχυρότερη της επόμενης σειράς θα έχει TGP 600W ξαφνικά όλη η σειρά 40xx θα χρειάζεται τουλάχιστον 1000 watt τροφοδοτικό? 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, xristos97 είπε

Γιατι να μην σε ενδιαφερουν;

Έχεις δίκιο, δεν το εξέφρασα σωστά, δε θα με ενδιαφέρουν στο βαθμό που τώρα με αφορούν. Ακόμα και ο πατέρας μου που ειναι τώρα 70 μερικές φορές που έρχεται σπίτι με βάζει να παίξουμε λίγο Street Fighter στο mame, επειδή αυτό παίζαμε μαζί στα "ηλεκτρονικά" όταν ήμουν μικρός!! :) Παίξαμε και την καθαρά Δευτέρα πρόσφατα που ήρθαν για θαλασσινα!!! 

16 ώρες πριν, oldnew είπε

Θυμάμαι πριν 20 χρόνια, έβλεπα κάτι αντίστοιχα άρθρα πως θα είναι τα γραφικά στα παιχνίδια σε 20 χρόνια και εμενα με το στόμα ανοιχτό και μεγάλη προσδοκία να έρθει αυτή η στιγμή. Και τώρα που ήρθε, ξερεις τι παίζω κυρίως? Mame.. 

Στα σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. 

Σε πιστεύω, αν εξαιρέσεις κάτι Assassins Creed και κάτι Forza Horizon που παίζω κατά καιρούς, πραγματικά και εγώ πιο πολλές ώρες περνάω σε mame παρά σε κονσόλες. Γεράσαμε φίλε! :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teo1966 είπε

μπορεις να εξηγησεις? πως γινεται

Εδω είναι ενα καλό παράδειγμα, χωρίζει τη μεση στα 2, η μια πλευρά 4κ, η αλλη original resolution. Στην πραγματικότητα η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί το YouTube δεν βγάζει πραγματική 4κ ανάλυση, αλλά την ιδέα την παίρνεις. Παίζω σε μια 4κ ποιοτική 65αρα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικο. 

Σε pc απλά εγκαθιστάς τον emulator και κατεβάζεις το game rom του παιχνιδιού που θες. Με αναζήτηση στο Google θα σου βγάλει πολλά σιτε όπου τα βρίσκεις. Κοίτα και κανα βίντεο στο YouTube πως θα σεταρεις τον emulator για καλα αποτελέσματα. Συνήθως θέλει και καλη κάρτα γραφικών. Δοκίμασα σε ενα mini pc 12 thread χωρίς κάρτα γραφικών και σέρνεται.. Σε Android galaxy tab s6 συγκριτικά, πετάει. Ακούγεται απίστευτο αλλα ισχύσει. Σε Android θέλει τον emulator AetherSX2. Το tab s6 εχει τον snapdragon 855 που είναι πλεον παλαιός και τίποτε το ιδιαίτερο αλλα είναι δυνατός. Για καλα αποτελέσματα θες αυτό τον επεξεργαστή και καλύτερο. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...