Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αυτό ειναι για το δέκαθλο. Να χρησιμοποιείς το δεκάρικο για να τρέξεις ποιο γρήγορα.

Τι λες φιλε μου?? αλλο ειναι να κινεις το παιχτη με κουμπια και αλλο  με μοχλο.

Το Τehkan ειχε σχεδιαστει να ελεγχεται με trackball. Oταν ηρθε στην Ελλαδα το αντικατεστησαν με μοχλο 8 κατευθυνσεων, ετσι εγινε προσιτο σε ολους και το δημοφιλεστερο ποδοσφαιρακι.

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, polaki είπε

Ευτυχώς θα είμαι 61 και δεν θα με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. 

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα φωτορεαλιστικά, μεγάλωσα με πιο «καρτουνίστικα» και αυτά προτιμάω.

Broken Sword έργο τέχνης 

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ εννοείται ότι είναι καταπληκτική σκηνή, μοιάζει μια πολύ καλοφτιαγμένη σκηνή σε 3ds max. Το να είναι σε παιχνίδι, έτσι όπως έχουμε ήδη καλομάθει, η 20ετία που αναφέρεται να είναι πολύ μακριά για κάτι τέτοιο. Εκτός και αν εννοούν τέτοια ποιότητα σε VR, που και πάλι τα 20 χρόνια νομίζω ότι ακούγονται πολλά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Ποια στιγμή ήρθε τώρα;
Από τη μετάβαση ps2 σε ps3 δεν έχουμε δει καμία μεγάλη διαφορά στα γραφικά.
Το Crysis ακόμα δείχνει αξεπέραστο.
Η επεξεργαστική ισχύς έχει μεγαλώσει πολύ, το αποτέλεσμα όμως παραμένει στάσιμο τόσα χρόνια...

Η διαφορά μεταξύ του PS2 και του PS3 σε υπολογιστική ισχύ (40x) είναι αντίστοιχη της διαφοράς μεταξύ PS3 και PS5. Μόνο που το PS3 απείχε 6 χρόνια από το PS2 ενώ το PS5 από το PS3 απέχει 14 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά κλάιν-μάιν.

Μπορείς να ξεχωρίσεις πολύ εύκολα πως πρόκειται για renderings, οπότε what's the big fuss? Αν το 2001 βλέπαμε την ταινία του Final Fantasy και κλαίγαμε, θα περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό για το 2022 - πόσο μάλλον μια πρόβλεψη για το 2042!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SinAkuma είπε

Καταπληκτική δουλειά αλλά δεν ξέρω πως να το πω... φαίνεται ότι είναι κάτι ψεύτικο βέβαια καλοδεχούμενο.

Από την άλλη πως και δεν έχει σκεφτεί κανείς ακόμα όπως κάποτε με τα fmv να βγάλει ένα παιχνίδι με ηθοποιούς που θα τους ελέγχεις κανονικά όμως όχι να πατάς απλά κουμπιά την κατάλληλη ώρα.

Μα ηδη εχει γινει κι αυτο. Φυσικα οχι βιντεοσκοπημενους ηθοποιους γιατι δεν θα μπορουσες να τους ελεγχεις ικανοποιητικα αλλα 3d rendered εκδοσεις τους.

Ο Keanu Reeves στο cyberpunk, ο Giancarlo Esposito (Breaking Bad) στο τελευταιο Farc Cry και ο Norman Reedus (Walking Dead) σε καποιο αλλο που δεν θυμαμαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αυγά κάτω δεξιά είναι είτε πελαργού είτε πτευρόσαυρου.... Το ραμεν είναι αγαπημένο πιάτο άλλα τέτοια αυγά δεν έχω δει.. πρέπει να τα φέρανε απο την κρητιδική περίοδο.

Επεξ/σία από xubuntu
Δημοσ.

Η καινούργια σειρά καρτών γραφικών της Nvidia που θα έρθει παρεμπιπτόντως (η 40xx) θα έχει τόσο μεγάλη κατανάλωση ρεύματος που θα χρειάζεσαι τουλάχιστον 1000ρι τροφοδοτικό για να την δουλέψεις. Σε 2 δεκαετίες άραγε πόσο ρεύμα θα χρειάζονται οι κάρτες γραφικών;  Ένα μικρό πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας σε κάθε διαμέρισμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, herbalife3 είπε

Εγώ θα παίζω Sega master system έτσι για σπάσιμο 😊

Και εγω λέω να παίξω λίγο Mario στο Snesstation.

Πάντως για εφαρμογές vr θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό στο μέλλον.

Aν υπάρξει φυσικά και η ανάλογη αύξηση στο ppi των vr glasses.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, rus είπε

Τι λες φιλε μου?? αλλο ειναι να κινεις το παιχτη με κουμπια και αλλο  με μοχλο.

Το Τehkan ειχε σχεδιαστει να ελεγχεται με trackball. Oταν ηρθε στην Ελλαδα το αντικατεστησαν με μοχλο 8 κατευθυνσεων, ετσι εγινε προσιτο σε ολους και το δημοφιλεστερο ποδοσφαιρακι.

Δεν ξέρω αν είσαι σε ηλικία να το θυμάσε, αλλα το δεκαρικο το ετριβές γρηγορα επάνω στο κουμπι για να τρέχει ποιο γρηγορα το ανθρωπάκι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...