Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, PeterMay είπε

ΧΑ! Θα θελατε...

Sure.png.d930e8d00a65cf6ddd8d56f90f812e17.png

Φαντασου να παιζεις cod και μετα απο καθε kill να σου πεταει διαφημιση χαχαχα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, polaki είπε

Ευτυχώς θα είμαι 61 και δεν θα με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. 

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα φωτορεαλιστικά, μεγάλωσα με πιο «καρτουνίστικα» και αυτά προτιμάω.

Monkey Island 3

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Aris_ said:

έτσι.... όταν κρατάω σφυρί όλα τα προβλήματα είναι καρφιά 

Και όταν κρατάς κατσαβίδι είναι βίδες. 

Νόημα δεν βγαίνει βέβαια αλλά όλα καλά. 

Δημοσ.

Ότι να ναι. Η σκηνή είναι ζωγραφισμένη στο χέρι εξ ολοκλήρου και pre-rendered, εξ αρχης ο στοχος ειναι να δειξουν σε animators τι μπορουν να κανουν. Ακυριλα το 'σε 20 χρονια ετσι θα ναι' δεν προκυπτει απο πουθενα

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σενάριο πλοκή, πρωτοτυπία, καινοτομία, μουσική, ατμόσφαιρα, αγωνία, κλιμακωτή δυσκολία, κτλ αυτά χρειάζονται τα παιχνίδια, τα γραφικά είναι απλά ένα εξτραδακι για να πετύχεις τα πιο πάνω. 

Δημοσ.

Φανταζομαι NVIDIA σε 20 χρονια να θελει τροφοδοτικο που οχι μπριζα αλλα θα πρεπει να εχουμε τριφασικο στο σπιτι.

Δημοσ.

Καταπληκτική δουλειά αλλά δεν ξέρω πως να το πω... φαίνεται ότι είναι κάτι ψεύτικο βέβαια καλοδεχούμενο.

Από την άλλη πως και δεν έχει σκεφτεί κανείς ακόμα όπως κάποτε με τα fmv να βγάλει ένα παιχνίδι με ηθοποιούς που θα τους ελέγχεις κανονικά όμως όχι να πατάς απλά κουμπιά την κατάλληλη ώρα.

Δημοσ.

Εμένα πάντως τα τρελά γραφικά στα παιχνίδια δεν μου λένε τίποτα. Για εμένα το παν είναι το σενάριο, η υπόθεση. Να τα χ3σω τα καλά γραφικά αν αυτό είναι το μόνο που έχει να προσφέρει ένα παιχνίδι. Όσο περνάνε τα χρόνια τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο πολύ σαν ταινίες πια. Αλλά 7 στις 10 φορές μένουν απλά στα γραφικά. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι οι νέες τεχνολογίες οδηγούν σε μεγαλύτερο strain του ανθρώπινου παράγοντα, δηλαδή των designers και developers. Καλύτερα γραφικά απαιτούν μεγαλύτερο effort και φυσικά όλοι ποντάρουν στην τελειομανία του προσωπικού τους που τους στραγγίζουν μέχρι τελευταίας ρανίδος για το χρήμα..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

Φανταζομαι NVIDIA σε 20 χρονια να θελει τροφοδοτικο που οχι μπριζα αλλα θα πρεπει να εχουμε τριφασικο στο σπιτι.

Γιατί, τώρα τι έχεις; Εγώ και όλη η γειτονιά έχουμε τριφασικό εδώ και είκοσι χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πως η τεχνολογία θα φτάσει σε σημείο υψηλότερης ποιότητας απεικόνισης απ ότι μπορεί να αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...