xristos97 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, PeterMay είπε ΧΑ! Θα θελατε... Φαντασου να παιζεις cod και μετα απο καθε kill να σου πεταει διαφημιση χαχαχα
vasilistrk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, polaki είπε Ευτυχώς θα είμαι 61 και δεν θα με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα φωτορεαλιστικά, μεγάλωσα με πιο «καρτουνίστικα» και αυτά προτιμάω. Monkey Island 3 1
NickTG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Aris_ said: έτσι.... όταν κρατάω σφυρί όλα τα προβλήματα είναι καρφιά Και όταν κρατάς κατσαβίδι είναι βίδες. Νόημα δεν βγαίνει βέβαια αλλά όλα καλά.
vs_skg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Ότι να ναι. Η σκηνή είναι ζωγραφισμένη στο χέρι εξ ολοκλήρου και pre-rendered, εξ αρχης ο στοχος ειναι να δειξουν σε animators τι μπορουν να κανουν. Ακυριλα το 'σε 20 χρονια ετσι θα ναι' δεν προκυπτει απο πουθενα 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Σενάριο πλοκή, πρωτοτυπία, καινοτομία, μουσική, ατμόσφαιρα, αγωνία, κλιμακωτή δυσκολία, κτλ αυτά χρειάζονται τα παιχνίδια, τα γραφικά είναι απλά ένα εξτραδακι για να πετύχεις τα πιο πάνω.
gregory22 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 σε 2 δεκαετίες, η καλύτερη τεχνολογία θα είναι το Gameboy
darkwolf8 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Φανταζομαι NVIDIA σε 20 χρονια να θελει τροφοδοτικο που οχι μπριζα αλλα θα πρεπει να εχουμε τριφασικο στο σπιτι.
SinAkuma Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καταπληκτική δουλειά αλλά δεν ξέρω πως να το πω... φαίνεται ότι είναι κάτι ψεύτικο βέβαια καλοδεχούμενο. Από την άλλη πως και δεν έχει σκεφτεί κανείς ακόμα όπως κάποτε με τα fmv να βγάλει ένα παιχνίδι με ηθοποιούς που θα τους ελέγχεις κανονικά όμως όχι να πατάς απλά κουμπιά την κατάλληλη ώρα.
Tiramolas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εμένα πάντως τα τρελά γραφικά στα παιχνίδια δεν μου λένε τίποτα. Για εμένα το παν είναι το σενάριο, η υπόθεση. Να τα χ3σω τα καλά γραφικά αν αυτό είναι το μόνο που έχει να προσφέρει ένα παιχνίδι. Όσο περνάνε τα χρόνια τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο πολύ σαν ταινίες πια. Αλλά 7 στις 10 φορές μένουν απλά στα γραφικά. 1 2
scooterlord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Το πρόβλημα είναι ότι οι νέες τεχνολογίες οδηγούν σε μεγαλύτερο strain του ανθρώπινου παράγοντα, δηλαδή των designers και developers. Καλύτερα γραφικά απαιτούν μεγαλύτερο effort και φυσικά όλοι ποντάρουν στην τελειομανία του προσωπικού τους που τους στραγγίζουν μέχρι τελευταίας ρανίδος για το χρήμα..
Tlykog Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Φοβερό, αλλά για 2 δεκαετίες από τώρα…είναι απλά οκ. 1
RTW4ever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Φανταζομαι NVIDIA σε 20 χρονια να θελει τροφοδοτικο που οχι μπριζα αλλα θα πρεπει να εχουμε τριφασικο στο σπιτι. Γιατί, τώρα τι έχεις; Εγώ και όλη η γειτονιά έχουμε τριφασικό εδώ και είκοσι χρόνια. 1
Azgalor89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Θεωρώ πως η τεχνολογία θα φτάσει σε σημείο υψηλότερης ποιότητας απεικόνισης απ ότι μπορεί να αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα