JTRGamer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Ψαχνω αλλα δεν βρήκα κάτι .Μπορώ να αγοράσω κινητό με 24 μηνιαίες δόσεις με συμβόλαιο απ την Vodafone ,χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με χρεωστική κάρτα Master card εθνικής τράπεζας;
Nabuko Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Χρεωστική=ντούκου μόνο Πιστωτική=Δόσεις ή ντούκου επίσης 1
JTRGamer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Ουτε κάτι σαν συνδρομή όπως πληρώνεις μηνιαίο λογαριασμό cosmote tv πχ?
koutsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, JTRGamer είπε Ουτε κάτι σαν συνδρομή όπως πληρώνεις μηνιαίο λογαριασμό cosmote tv πχ? Γιατί δεν ρωτάς κατευθείαν τη vodafone? Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα.... 1
samsunglife Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω ότι στη voda μπορείς να πληρώσεις με δόσεις οι οποίες προστίθενται στο μηνιαίο πάγιο, χωρίς κάρτα 1
JTRGamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2022 στις 1:12 ΠΜ, panatha1369 είπε Για μηλοφωνο ψαχνεις με δοσεις;; Σκεφτόμουν για iphone αλλα θα πηγαινε υπερβολικά μεγαλη η δόση ,οπότε λέω να παω σε κάτι πιο οικονομικό μεχρι 700-800€ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από JTRGamer
eko13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Παλιότερα είχα πάρει κινητό στον Κωτσοβολο (σοπ ιν σοπ νομίζω λεγόταν 1way) Nokia 7250i γύρω στα 450 ευρω πήγαινα και πληρωνα δόσεις κάθε μήνα στο μαγαζί, του έκαψα μητρική με ιμιτασιόν καλώδιο και πλήρωσα τελευταία δόση με καμμενο τηλέφωνο! Nομιζω το κάνει ακόμα. Κάτι παρόμοιο έχει και το Πλαίσιο νομίζω άλλα δεν ξέρω αν είναι μέσω πιστωτικής. Χρεωστική σίγουρα δεν γίνεται, πρόσφατα συμμετείχα σε μια έρευνα πως θα μου φαινόταν να γινόταν με κάποια χρέωση σε κάθε δόση, οπότε μελλοντικά θα μπει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, eko13 είπε Παλιότερα είχα πάρει κινητό στον Κωτσοβολο (σοπ ιν σοπ νομίζω λεγόταν 1way) Nokia 7250i γύρω στα 450 ευρω πήγαινα και πληρωνα δόσεις κάθε μήνα στο μαγαζί, του έκαψα μητρική με ιμιτασιόν καλώδιο και πλήρωσα τελευταία δόση με καμμενο τηλέφωνο! Nομιζω το κάνει ακόμα. Κάτι παρόμοιο έχει και το Πλαίσιο νομίζω άλλα δεν ξέρω αν είναι μέσω πιστωτικής. Χρεωστική σίγουρα δεν γίνεται, πρόσφατα συμμετείχα σε μια έρευνα πως θα μου φαινόταν να γινόταν με κάποια χρέωση σε κάθε δόση, οπότε μελλοντικά θα μπει. Αυτο στην ουσια βγαζει δανειο ο κοτσοβολος για εσενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα