Nickag Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, Έχω ένα θεματακι, με πώληση κάποιου αντικειμένου μέσω internet... Έβαλα αγγελία για να πουλήσω μεταχειρισμένο καρότσι διδύμων, σε διάφορες σελίδες στο Facebook... Μου έστειλε κάποιο άτομο από εξωτερικό, ότι ενδιαφέρεται και που είπε να γίνει η αγοροπωλησια, μέσω της La poste express. Και καλά, ότι θα έρθει άτομο της μεταφορικής και θα μου δώσει τα λεφτά που θέλω, θα πάρει το καρότσι και όλα καλά. Το θέμα είναι ότι μου ήρθε ένα mail, όπου η εταιρεία αυτή ζητάει 100€ ως εγγύηση για να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Να πληρώσω δηλαδή αρχικά εγώ τα 100€ και όταν έρθουν να πάρουν το καρότσι θα μου δώσουν τα λεφτά για το καρότσι και τα 100€ της εγγύησης... Είχα ψιλιαστει, ότι παίζει να είναι απάτη αλλά δεν μπόρεσα να βρω και κάποια πληροφορία για την μεταφορική κάπου. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Απατη 99 % Με ποιο τροπο τα ζητανε τα 100 ευρω ? Θα παρουνν τα 100 ευρω και μην τον ειδατε τον Παναη !!!! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Nickag είπε Καλησπέρα σας, Έχω ένα θεματακι, με πώληση κάποιου αντικειμένου μέσω internet... Έβαλα αγγελία για να πουλήσω μεταχειρισμένο καρότσι διδύμων, σε διάφορες σελίδες στο Facebook... Μου έστειλε κάποιο άτομο από εξωτερικό, ότι ενδιαφέρεται και που είπε να γίνει η αγοροπωλησια, μέσω της La poste express. Και καλά, ότι θα έρθει άτομο της μεταφορικής και θα μου δώσει τα λεφτά που θέλω, θα πάρει το καρότσι και όλα καλά. Το θέμα είναι ότι μου ήρθε ένα mail, όπου η εταιρεία αυτή ζητάει 100€ ως εγγύηση για να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Να πληρώσω δηλαδή αρχικά εγώ τα 100€ και όταν έρθουν να πάρουν το καρότσι θα μου δώσουν τα λεφτά για το καρότσι και τα 100€ της εγγύησης... Είχα ψιλιαστει, ότι παίζει να είναι απάτη αλλά δεν μπόρεσα να βρω και κάποια πληροφορία για την μεταφορική κάπου. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Προσπέρασε το και μην το σκέφτεσαι καν γιατί σε βλέπω να ανοίγεις κι άλλο θέμα που να ανέφερεις ότι έπεσες θύμα... Μφχ
Nickag Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απατη 99 % Με ποιο τροπο τα ζητανε τα 100 ευρω ? Θα παρουνν τα 100 ευρω και μην τον ειδατε τον Παναη !!!! Στο mail που έχει στείλει η υποτιθέμενη μεταφορική, σου δείχνει ένα url, να συνδεθείς για να κάνεις την κατάθεση... Το url, είναι του τύπου [email protected] Το 6 που έχει, κάνει πολύ μπαμ! ότι είναι ότι να'ναι διεύθυνση.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! 20 λεπτά πριν, kormos είπε Προσπέρασε το και μην το σκέφτεσαι καν γιατί σε βλέπω να ανοίγεις κι άλλο θέμα που να ανέφερεις ότι έπεσες θύμα... Όπως τα λες... Κάπως έτσι θα γινόταν η φάση!!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
Billypkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα φίλε μου, επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς φάση,πουλώντας ένα παιδικό καρότσι, μήπως η ενδιαφερομενη ήταν κάποια Caroline A....a; Και σου λέει ότι αν δεν πληρώσεις θα χάσει τα λεφτά της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα