Cybergenetics Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Τι γνώμη έχετε για αυτούς; Προσωπικά τους έχω ακούσεις όλους αλλά δεν μου είναι αξιόπιστοι εντελώς..... κανένας δεν μου αρέσει. Ο μοναδικός που αξίζει στον χώρο αυτό και έχει πραγματικές γνώσεις είναι μόνο ο aantonop
pok0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Όλοι κάνουν ecoing ξένους αναλυτές. Αν γνωρίζεις σχετικά καλά Αγγλικά δεν υπάρχει ανάγκη να παρακολουθείς το ελληνικό Youtube. Εξαίρεση ίσως πληροφορίες σχετικά με φορολογικά.
snet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 είναι όλοι μεγάλα λόγια - μικρά καλάθια και ετοιμάσου για πολλή απώλεια! ύστερα από αρκετό καιρό που τους παρακολουθώ έχω χάσει πρωτοφανή ποσά! έχουν ξεσκιστεί στα referrals! ίσως ο pazopoulos να δίνει μια Α εικόνα των πραγμάτων βάλε coin bureau πχ τρώω όλη τη μέρα για να μεταφέρω usdc στο bybit και καλά να κερδίσω 20 usdc Αναφορά σε κείμενο Earn 20 USDC when you deposit 500 USDC or more! αφού το έκανα στη συνέχεια διαβάζω: Αναφορά σε κείμενο Can I withdraw my Bonus? USDC bonuses can only be used for USDC Perpetual and the upcoming USDC Options Contracts. πχ το binance έχει τρελαθεί σε τέτοιες "προσφορές" ...όλα για τα views γίνονται! μόνο για να περάσει η ώρα λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις