dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εδω ξαναβαζω παλι τα στοιχεια για το voip δλδ? Επιλογή για dhcp δεν βλεπω πουθενα Στο wan service setup εκει που εχει ppoe, μπορω να διαλεξω ειτε static ip, η δυναμικη η bridge. Συγγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Dynamic IP θες για το Service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ok επελεξα dynamic, μου δειχνει status connected αλλα παρόλα αυτα η γραμμή down Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από dvdpsycho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δώσε μια εικόνα με τις ρυθμίσεις του VoIP account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στο authentication id εχω δοκιμασει κ μονο το τηλ αλλα κ πάλι τα ιδια.. Συγγνώμη που σας παιδεύω ρε παιδια αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου κ εχω βγαλει τα ματια μου όλες αυτες τις μέρες. Κ παλι σας ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosopc Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Με Fritz 7530 τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψει η τηλεφωνία από cosmote σε Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα