dvdpsycho Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι αλλος ενας κατοχος του γνωστού μοντεμ H300 της Vodafone και θέλω να το αντικαταστησω με ενα TpLink Voip TD-VG5612 που εχω στην κατοχή μου. Δυστυχώς δεν μπορω να αγορασω Fritz Box λογω οικονομικων αυτη την περιοδο. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει πως να περασω τις ρυθμίσεις στο tplink? Έχω τόσο τους κωδικούς του Ίντερνετ αλλά κ της Voip τηλεφωνιας αλλα ξέρω πως η παλιοVoda βαζει σε αλλο καναλι την τηλεφωνία αλλα δεν έχω καταφερει να την κανω να δουλέψει. Το ίντερνετ δουλευει κανονικα. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbconan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Τους κωδικους πως τους εχεις?? Το ιδιο θεμα εχω και ειμαι με την σαβουρα το μοντεμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μπηκα με superuser κωδικο κ τους κατεβασα απο το αρχειο. Ειδα οδηγιες απο αντιστοιχο θεμα εδω στο forum. Ο κωδικος ειναι superuser & pass βαζεις 4tfbckam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbconan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 To θεμα ειναι οτι και να τους βαλεισ,μαλλον μια θα παιξει και μια δεν θα παιζει,απο οτι διαβαζω.κανει καθε λιγο καποια συνεδεση με της vodafon τους σερβερ και μετα νεκρο το τηλ.....Και εγ τωρα θα αγορασω μοντεμ για δοκιμη,αλλα δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα....αναθεμα την vodafon η cosmote γιατι τουσ στελνει και αυτοι οχι,τι σκατα πληρωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Βλεπω πως με fritzbox οι περισσότεροι δεν εχουν προβλημα κ τους δουλευει κανονικά γιαυτο ελεγα πως προφανως κ κατι δεν κάνω καλα γιαυτο ρωτησα μπας κ μπορεί να με καθοδηγησει καποιος με το 2ο καναλι της τηλεφωνίας. Αστα να πανε ολες οι "μεγαλες" εταιρειες το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας τα παιρνουν κ να μην μας δινους το αντίστοιχο αντίτιμο των χρημάτων μας κ σου λενε κ γελοιες δικαιολογιες κ εχουν κ σαπια μοντεμ εντελως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δώσε εικόνες με τις ΟΛΕΣ σχετικές ρυθμίσεις που έχεις κάνει για να δουλέψει η τηλεφωνία. Πώς θέλεις να ξέρουμε αν είναι σωστές και που πιθανόν είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ θα τις ανεβασω τωρα.. Στο locale selection δεν εχει επιλογη ελλαδας αλλα ουτε κ other. Εχει αλλες ευρωπαϊκές χωρες αλλα κ ασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα Για αρχή τι πακέτο έχεις ; οικιακό η onennet ?? To sync σαν πολύ κάτω είναι Επίσης Μήπως το user το θέλει όπως το zte zxhn h267a δλδ sip:αριθμος σταθερού@ngn.hol.net π.χ sip:[email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φιλε μου. Οικιακό πακετο εχω αλλα η γραμμη είναι χαλια υποτίθεται 50αρα αλλα πιο ψηλα δεν πάει. Δυστυχώς στην περιοχή που μενω τα ιδια με cosmote, τα ιδια κ με wind.. Το εχω ηδη δοκιμασει κ ετσι που λες αλλα δεν.. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από dvdpsycho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Χρειάζεσαι ακόμη ένα WAN Connection με το VLAN ID (837 ή 838, δεν θυμάμαι καλά) για την τηλεφωνία, ώστε να πάρει 10άρα ΙΡ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Κ πως η που το προσθετω αυτο για να δουλεψει η τηλεφωνια δλδ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρειάζεται να δημιουργήσεις ακόμη μια wan σύνδεση με το σωστό VLAN ID, η οποία θα παίζει μέσω DHCP για να παίρνει αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσης. Επίσης στις ρυθμίσεις SIP (2η εικόνα) θα επιλέξεις αυτή τη WAN σύνδεση, αντί του Any_WAN που έχει τώρα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Και για να τη δημιουργησω πως το κανω? Πως την προσθετω στην ουσια? Αυτο δεν εχω καταλαβει. Βρήκα πως ηταν σεταρισμενο στο 837 στο h300 αλλα εδω πως την δημιουργω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκεί που δημιούργησες την wan 835 σύνδεση για το διαδίκτυο. Λογικά πρέπει να είναι στο μενού Network, όπου θα μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα wan, εκτός αυτής που υπάρχει ήδη. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdpsycho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Οκ, σε ευχαριστώ πολυ επιστρεφω σπιτι κ το δοκιμαζω. Αν χρειαστεί κατι θα ενημερωσω. Μακαρι να δουλεψει να γλιτωσω απο τη μπακατελα🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα