Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Ποιου σπιτιού, δεν διάβασες τι έχω γράψει; Στην πολυκατοικία έχει μπει από χαλασμένο παράθυρο που δεν κλείνει και έκανε βόλτες στους διαδρόμους. Πριν μερικές ώρες που είχα τσεκάρει γιατί νόμιζα ότι έφυγε, είχε χωθεί πάνω στη σοφίτα της πολυκατοικίας και καθόταν σε κάτι κουτιά. Τώρα τέτοια ώρα δεν παίζει να βγω να ψάχνω όλο το κτήριο, δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλωστε.

Μία χαρά διαβασα τι έγραψες, υπέθεσα ότι το πήρες και το κρατάς στο διαμέρισμα σου ώστε να το πας αύριο στην οργάνωση που είπες. 

Οποτε, μέχρι αύριο μπορεί και να έχει φύγει άμα βρει διέξοδο. Άσε ανοιχτο κανένα παράθυρο στο κλιμακοστασιο η την πόρτα της ταράτσας αν βρίσκεται ψηλα στην απόληξη και θα φύγει σχεδόν σίγουρα αν βρίσκεται εκεί κοντά και τα δει, αν δεν φύγει παρόλο που υπάρχει διέξοδος και την βλέπει το περιστέρι, έχει κάποιο θέμα. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

υπέθεσα ότι το πήρες και το κρατάς στο διαμέρισμα σου ώστε να το πας αύριο στην οργάνωση που είπες. 

Αν ήταν τραυματισμένο εννοείται θα το έπαιρνα, γράφει η ΑΝΙΜΑ πρώτες βοήθειες, αλλά τώρα έτσι όπως έκοβε βόλτες που να το βάλω μέσα στο σπίτι; Άσε που έχω σκυλί.

Δημοσ.

Κωλοπερίστερο, ολόκληρο τριήμερο πέρασε, κυριακάτικα βρήκε να ανοίξει θέμα...ε, να μπει στην πολυκατοικία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Αν ήταν τραυματισμένο εννοείται θα το έπαιρνα, γράφει η ΑΝΙΜΑ πρώτες βοήθειες, αλλά τώρα έτσι όπως έκοβε βόλτες που να το βάλω μέσα στο σπίτι; Άσε που έχω σκυλί.

Οκ. 

Αν το βρεις αύριο, άνοιξε τα παράθυρα στο κλιμακοστασιο και θα φύγει, μάλλον δεν έχει κανένα θέμα από αυτά που μου λες. 

2 ώρες πριν, csontheline είπε

Κωλοπερίστερο, ολόκληρο τριήμερο πέρασε, κυριακάτικα βρήκε να ανοίξει θέμα...ε, να μπει στην πολυκατοικία.

Μην ανησυχείς. Έχουμε να απολαύσουμε πιάτα με περιστέρι σε δοκιμασίες αποχώρησης στο master chef. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...