Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wifi

Dimitris156

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο εικονίδιο του wifi στο taskbar, δείχνει το wifi συνέχεια κλειστό και μου δίνει μόνο την επιλογή για turn wifi back on, όπου πατάω manually αλλά δεν αλλάζει κάτι. Και μέσα από τις ρυθμίσεις όταν ανοίγω το wifi πάλι τίποτα. Έκανα φορμάτ και network reset αλλά καμία διαφορά. Το troubleshooting μου βγάζει συνέχεια σαν error ότι wireless capability is turned off. Και διάφορα άλλα που είδα στο google επίσης δεν έκαναν τίποτα. Με καλώδιο που το συνέδεσα δουλεύει κανονικά, όπως και το wifi στις άλλες συσκευές του σπιτιού. Στο update driver της κάρτας wifi τον βγάζει ενημερωμένο. Το λάπτοπ είναι ένα παλιό turbo-x clevo αλλά δούλευε κανονικά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα από τον κατασκευαστή για να ενεργοποιηθεί το wifi; Έχω δει παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγαν οι drivers που δεν ήταν σωστοί.

Κατέβασε ένα live linux iso (π.χ. mint, xubuntu, ubuntu κτλ) και πέρασε το σε ένα usb. Εγώ χρησιμοποιώ το ventoy που αφού ετοιμάσει το usb (θα σβήσει τα πάντα από μέσα, οπότε προσοχή), μπορώ να πετάω μέσα τα iso όπως είναι και όταν μπουτάρω από το στικάκι, βγάζει λίστα με τα iso για να μπουτάρω από όποιο iso θέλω. Αν το λάπτοπ είναι σχετικά παλιό και δεν υποστηρίζει gpt επέλεξε στο ventoy την έκδοση mbr.

Μετά μπούταρε από το usb και μπες σε live κατάσταση. Δες αν εκεί στο ανοίγει το wifi.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2

2 PCI drivers που έδειχνε σαν άγνωστες συσκευές τα έβαλα manually. Τώρα σε display adapters πχ που θέλουν update δε ξέρω αν μπορούν να δημιουργούν τέτοιο πρόβλημα. Όσον αφορά το linux, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...