Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Εχω στην κατοχή μου ένα Macbook Air Μ1 και είμαι σε αναζήτηση αντάπτορα Thunderbolt (Type C) με μαγνητικό βύσμα.
Υπάρχουν διάφορα στο Ιντερνετ αλλα τα φοβάμαι λίγο γιατι δεν εχω βρει κάποιο επώνυμο και ειναι ολα no name.
Δεν θελώ να καταλήξω με χαλασμενο λαπτοπ.
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος συγκεκριμένο αντάπτορα ώστε να προτείνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θα σου έλεγα μην το κανείς. Το ήθελα πολύ όταν πρωτοπηρα τον υπολογιστή να έχω την έξτρα εξασφάλιση του μαγνητικού όπως στο παλιό μακ. Πήρα 2, ο ένας είναι μάλιστα μάρκα που πωλείται και σε γνωστό premium reseller και service provider. Μετά από καιρό και ευτυχώς λίγο πριν λήξει το applecare ξαφνικά η θύρα αυτή άρχισε να μην φορτίζει ενώ οι άλλες δούλευαν κανονικά. Πάει στο σέρβις διάγνωση; Αλλαγή μητρικής για καμμένη usb c. Κανένα κόστος γιατί δε τους είπα κάτι περί ανταπτορα αλλά αν συνέβαινε λίγους μήνες μετά αν θυμάμαι καλά το κόστος θα ήταν 800€; Κάτι τέτοιο.. ποτέ δε θα μάθω αν το προκάλεσε ο ανταπτορας παρά το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο αλλά έκτοτε απλά δεν ρισκάρω 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, marmagia είπε

Εγώ πάντως θα σου έλεγα μην το κανείς. Το ήθελα πολύ όταν πρωτοπηρα τον υπολογιστή να έχω την έξτρα εξασφάλιση του μαγνητικού όπως στο παλιό μακ. Πήρα 2, ο ένας είναι μάλιστα μάρκα που πωλείται και σε γνωστό premium reseller και service provider. Μετά από καιρό και ευτυχώς λίγο πριν λήξει το applecare ξαφνικά η θύρα αυτή άρχισε να μην φορτίζει ενώ οι άλλες δούλευαν κανονικά. Πάει στο σέρβις διάγνωση; Αλλαγή μητρικής για καμμένη usb c. Κανένα κόστος γιατί δε τους είπα κάτι περί ανταπτορα αλλά αν συνέβαινε λίγους μήνες μετά αν θυμάμαι καλά το κόστος θα ήταν 800€; Κάτι τέτοιο.. ποτέ δε θα μάθω αν το προκάλεσε ο ανταπτορας παρά το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο αλλά έκτοτε απλά δεν ρισκάρω 

Ευχαριστώ πολυ που μοιράστηκες αυτη την εμπειρία.
Μαλλον δε θα πάρω κάτι αντίστοιχο τοτε.

Δημοσ.
5 minutes ago, labros1995 said:

Ευχαριστώ πολυ που μοιράστηκες αυτη την εμπειρία.
Μαλλον δε θα πάρω κάτι αντίστοιχο τοτε.

Μπορεί να μην φταίει αυτό και να ήταν σύμπτωση αλλά δε ξέρω ήταν η θύρα που χρησιμοποιουνταν για φόρτιση και κάπως με κλωνισε το περιστατικό 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, marmagia είπε

Μπορεί να μην φταίει αυτό και να ήταν σύμπτωση αλλά δε ξέρω ήταν η θύρα που χρησιμοποιουνταν για φόρτιση και κάπως με κλωνισε το περιστατικό 

Λογικό.
Αμφιβάλλω οτι θα ήταν σύμπτωση.
Θα το ψάξω αρκετά για το συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ και πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...