kite26 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και δεν εμφανίζεται η επιλογή για δημιουργία νέου αρχείου word. Είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες και είχε φτιάξει, αλλά ξαναχάλασε: Ψάχνω να βρω τι δεν έχω κάνει σωστά. Δώστε μου τα φώτα σας, γιατί είναι σπαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στο ShellNew σβήσε το Filename. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, kite26 είπε Κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και δεν εμφανίζεται η επιλογή για δημιουργία νέου αρχείου word. Είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες και είχε φτιάξει, αλλά ξαναχάλασε: Ψάχνω να βρω τι δεν έχω κάνει σωστά. Δώστε μου τα φώτα σας, γιατί είναι σπαστικό. Είχες μπει εξ αρχής να πειράξεις αρχεία στη Registry?? Δοκίμασε και με κάποιο πιθανό Repair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα