Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Επιθυμώ να προχωρήσω σε αναβάθμιση της μνήμης RAM στον υπολογιστή που έχω στην περιγραφή μου.

Αυτην την στιγμή έχω 16 GB (2Χ8) και πιο συγκεκριμένα είναι οι μνήμες με κωδικό CMP16GX3M2X1866C9 και δουλεύουν στα 1600Mhz.

Στόχος μου είναι να πάμε στα 32 με άλλο ένα σετάκι (2Χ8) και λογικά να δω για κάτι μεταχειρισμένο. Ωστόσο δεν γνωρίζω τι πρέπει να προσέξω από θέματα συμβατότητας με τις ήδη υπάρχουσες οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας.

Αν μπορείτε να προτείνετε και κωδικούς από μνήμες που θα ήταν συμβατές θα με διευκολύνατε ακόμη περισσότερο.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από MarKad
Δημοσ.

αν όντως χρειάζεσαι να πας σε 32GB, το ιδανικό θα ήταν

1) άλλες 2 ίδιες με αυτές που φοράς

ή

2) αν είναι επώνυμος ο ΗΥ , πας στο kingston.com , crucial.com κ βρίσκεις συμβατές 100% με τον ΗΥ σου

3) αν είναι built to order parts, πας στο site της μητρικής σου k βλέπεις συμβατές

γενικά κοιτάςτάση, χρονισμό και πως είναι τα υπάρχοντα, πχ chip κ από τις 2 πλευρές, μόνο από τη μια klp

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πριν προτείνουμε μνήμες, τι χρήση κάνετε με το μηχάνημα;

Τεχνητή νοημοσύνη. Βλέπω πως η RAM μου τερματίζει.

Θα ήθελα κάποιες low profile γιατι η 212 Evo δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια ως προς τον χώρο στο πρώτο και τρίτο dimm slot.

Επιπλέον δεν μπορώ να διαθεσω 60 ευρώ όταν πήρα αυτές που έχω 40...

Επεξ/σία από MarKad
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MarKad είπε

Επιπλέον δεν μπορώ να διαθεσω 60 ευρώ όταν πήρα αυτές που έχω 40...

Σοβαρά? τότε θα μείνεις με τα 16GB

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς έτσι πάει η δίνεις τα 60 για κάτι που το χρειάζεσαι και δεν υπάρχουν επιλογές ή αναβαθμίζεις σε νέα πλατφόρμα και βάζεις ότι και όσο σου κάνει κέφι ή μένεις με ότι έχεις...

Παρόμοια περίπτωση και εγώ ψάχνω να βρω μια am3+ mobo 970/990 σύστημα 10ετιας + που να υποστηρίζει fx83xxx να στήσω ένα pc με parts που έχουν ξεμείνει από παλιά για να το χαρίσω αλλά ότι βρίσκω κοστίζει 100+ για πλήρως λειτουργική η κάπου στα 70 με μη λειτουργικό ήχο lan η με κάποιο αλλο πρόβλημα...

Επεξ/σία από Deu164
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που θες ιδιο κιτακι με αυτό που έχεις και μτχ θα τα σκάσεις κανονικά. Δεν είναι value ram, αλλά high-end 1866αρες με 9 cas.

Τώρα αμα θες να ρισκάρεις, δες το QVL της μητρικής κάποια που παίζει σε 4αδα στικς και παρε 2Χ8 για ανάμειξη. Στην χειρότερη θα τρέξουν 1333mhz αλλά θα έχεις 32GB ram.

@Deu164 Για 83χχ προτίμησε 990 να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Εχω πέτυχει αρκετες φορες στο 40αρι. Έτσι είναι με τα παλαιά sockets βαράνε στο κεφάλι για τα high end μομπο 990,Ζ77,Ζ97 κτλ.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...