Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. δεν είναι κάρτα ήχου είναι παλιό usb hub 2.0 Έχει υποδοχή για extra ρεύμα , συγκεκριμένα από floppy , είναι οι άσπροι ακροδέκτες αν βλέπω καλά. Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Έχει υποδοχή για extra ρεύμα , συγκεκριμένα από floppy , είναι οι "άσπροι" ακροδέκτες αν βλέπω καλά.
triplex1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. οπτικά δεν φάινεται κάποιος πυκνωτής να έχει τέτοιο θέμα. Βέβαια επειδή αυτοί οι πυκνωτές είναί οτι χειρότερο ποτε δεν ξέρεις. Περασαν ενα σωρο τετοιες Ashrock απο τα χερια μου ποτε δεν ειχα προβληματα με τη συγκεκριμενη μαρκα , δεν εχει θεμα πυκνωτη , κανε μια δοκιμη τραβα το ρευμα απο το dvd , βγαλε και τα power +/- και δωστην μπρος μ'ενα κατσαβιδι και πες αν αναβει ο υπολογιστης 1
fotaras76 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, triplex1 είπε Περασαν ενα σωρο τετοιες Ashrock απο τα χερια μου ποτε δεν ειχα προβληματα με τη συγκεκριμενη μαρκα Κι εγώ είχα για περισσότερα από 10 χρόνια συνολικά σύστημα με την ίδια μητρική που έχει ο φίλος και δεν μου έβγαλε προβλήματα πλην ενός από τα 4 sata ports που μου έκανε κάτι νερά προς το τέλος (μικρό το κακό). Τα τελευταία 4 χρόνια μάλιστα δούλευε άψογα με ΧΕΟΝ αφού περάστηκε το κατάλληλο BIOS ενώ τα πρώτα 7-8 χρόνια δούλευε με psu του κιλού. Τελικά το πούλησα φέτος. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από fotaras76 1
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) σήμερα π.χ που το ανοίξαμε για μια ώρα άνοιξε και δούλεψε οκ. Έκανε και update windows 10. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι στην διαχείριση εργασιών η συχνότητα του επεξεργαστή ήταν πάντα κολλημένη στο μέγιστο 2,35GHz. ενώ τις άλλες φορές που κοίταζα έπαιζε απο 1+Ghz - 2,35Ghz. Χωρίς να αλλάξω κάτι. Στο σχέδιο ενέργειας έχω εξισορρόπηση επιλογή. Το μόνο που άλλαξα χτές ήταν κάτι που ήθελα να κάνω μόλις άνοιγα το κουτί, να αλλάξω το jumper OC800 που το είχα πειράξει και το είχα στην θέση 2-3 (να βραχυκυκλώνει τα πιν 2 με το 3), και το έφερα στην default θέση (δεξιά στην εικόνα), να βραχυκυκλώνει τα πιν 1 με το 2. https://download.asrock.com/Manual/G31M-S.pdf σελ. 19 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από tzitzikas2
Apaleytos80 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Από ότι θυμάμαι 2 power phases εχει ο Q6600 στα 1 κατι ghz και τερμα. Μάλλον εχασε την ρύθμιση στο bios και παίζει τέρμα (speedstep δεν θυμάμαι πως το λένε). Τώρα να ψωφαει η cpu δύσκολο, να τα παίζει το τροδοφοτικο και να μια να μπαίνει μια όχι ίσως. Μην ξεχνάμε και την ηλικία των μηχανημάτων αυτων. Το quick boot to χρειάζεσαι σίγουρα από τα windows?.Μπαταρια mobo αλλαχτηκε?. Οτι και να ειναι θα βρεις cpu/mobo/ram πλεον ο κοσμος τα χαριζει τα 775. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Apaleytos80 1
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Από ότι θυμάμαι 2 power phases εχει ο Q6600 στα 1 κατι ghz και τερμα. Μάλλον εχασε την ρύθμιση στο bios και παίζει τέρμα (speedstep δεν θυμάμαι πως το λένε). Τώρα να ψωφαει η cpu δύσκολο, να τα παίζει το τροδοφοτικο και να μια να μπαίνει μια όχι ίσως. Μην ξεχνάμε και την ηλικία των μηχανημάτων αυτων. Το quick boot to χρειάζεσαι σίγουρα από τα windows?.Μπαταρια mobo αλλαχτηκε?. Οτι και να ειναι θα βρεις cpu/mobo/ram πλεον ο κοσμος τα χαριζει τα 775. Καλά δεν τα χαρίζουν οι όλας έβλεπα σήμερα έναν πουλάει διάφορα Mobo 775 (όχι σετάκια) 40-50€. Άλλος πουλάει σετάκια 775. πάνω από 50€. Υπάρχουν και μερικοί που δε δίνουν σε λογικές τιμές 25-30€ τα Mobo Θα το δω για το speedstep στοbl bios, δεν το σκέφτηκα. Πειράζει αν το αφήσω μόνιμα στα 2,35ghz? Παει πιο γρήγορα το μηχανάκι παρατήρησα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από tzitzikas2
triplex1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλά δεν τα χαρίζουν οι όλας έβλεπα σήμερα έναν πουλάει διάφορα Mobo 775 (όχι σετάκια) 40-50€. Άλλος πουλάει σετάκια 775. πάνω από 50€. Υπάρχουν και μερικοί που δε δίνουν σε λογικές τιμές 25-30€ τα Mobo Θα το δω για το speedstep στοbl bios, δεν το σκέφτηκα. Πειράζει αν το αφήσω μόνιμα στα 2,35ghz? Παει πιο γρήγορα το μηχανάκι παρατήρησα. αν εχεις καλο τροφοδοτικο και μητρικη ο 6600 παει οπου θελεις , απο τα πολυ δυνατα τσιπακια
tzitzikas2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλημέρα.τροφοδοτικο.ειναι οκ επώνυμο και 520w, όχι σαπακια τούβλο-χ κτλ. Αλλά η μητρική αυτή αν και έχει επιλογή για overclock.στο bios, δεν είναι για πολλά έχω διαβάσει. Για τον 6600 έχω διαβάσει για δυνατά oc. Αυτά τα 3 τζαμπερακια που έχω εικόνα πιο πανω τι ρόλο παίζουν? Το oc800 το εξηγεί ποτέ βραχυκυκλωνεις 2-3. Για τα άλλα 2 δεν γράφει. Για την περίπτωση μου τον q6600 σε στοκ συχνότητα, τα αφήνω όλα στο 1-2 πριν? Στο default δηλαδή. Ευχαριστώ
PiratX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Γενικά, ψάχνεις την μητρική. Αυτό με τα jumpers σίγουρα έχει και επιπλέον διαδικασία στο bios. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με custom freenas pc πριν χρόνια, είχα ξεκινήσει να το ψάχνω με τροφοδοτικό και τότε είχα βάλει ένα cx430 αν θυμάμαι καλά. Γενικά μια ρύθμιση στο bios μπορεί να σου κάνει τη ζημιά αν έχεις δει τα υπόλοιπα.
leolipop Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εχω συστημα με lan party Χ48 μητρικη μαζι με q9550 και 4X2gb ram @ 800mhz , οπως και σε εσενα ειτε απο ενεργοποιηση απο κλειστο ειτε απο αναστολη λειτουργιας μερικες φορες δεν εκκινουσε , χωρις ενδειξη δραστηριοτητας του δισκου.Εβγαλα μια μονο ραμ στην τυχη και απο τοτε ξεκιναει καθε φορα.Αν δε το εχεις κανει ηδη πειραματισου με τις μνημες.
Stefanos683 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 παρε ενα μπιγκ μακ ος 15 ιντσες, εχει ευκαιριες τωρα 1500 ευρω.. εναλλακτικα παρε μια 3070 που βρισκεις ευκαιρια μόνο 700 ευρωπουλα. κ εναν 5700χ στα 300, θα εισαι κομπλε μην αναβαθμιζεις καθε 2,χρονια, να παιρνεις κατι το πληρης τωρα..οθονη μπορεις να βαλεις κ πιο μετα.. κ οχι πανω απο 3 μπουκαλες ελαιολαδο απο ενα σουπερ. να παρουμε κ εμεις.χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα