7nisiotis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, προσπαθώ να bootάρω μια διανομή Linux σε flashάκι ώστε να τρέξω το γνωστό linux based memory test Google Streess App test αλλά ενώ έχω επιλέξει στο bios CSM Enabled + Legacy μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζει η GPU Legacy mode και γυρνάει σε UEFI, ως γνωστόν με UEFI δεν μπορεί να συνεχίσει στο load του λειτουργικού που έχει το φλασάκι. Δοκίμασα και με onboard αλλά το ίδιο. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται η διαδικασία καθώς έχω μπερδευτεί; mobo: MSI z690 - A Pro DDR4 cpu: i7 12700K Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από 7nisiotis 1
BadBoy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Απλά δε γίνεται, η κάρτα υποστηρίζει UEFI μόνο. Είτε θα βρεις κάποια πιο παλιά για να κάνεις αυτό που θέλεις, είτε θα περιμένεις μήπως το πρόγραμμα βγει με υποστήριξη για UEFI. 1
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Βρες μια κανονικη διανομη που σιγουρα υποστηριζει εκκινηση απο uefi και εγκατεστησε σε αυτη το stressapptest και τρεξτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα