Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε @NotAliki177 μη γράφεις ότι να 'ναι. Πες μου μία εταιρία που παρέχει ότι και οι προαναφερθείσες, η οποία κοστίζει 200€. Αφού λες ότι είναι τόσο ξεκάθαρο, αν το δικό σου κοινωνικό status δεν μπορεί να κατανοήσει κάτι τόσο απλό, όσο το χρόνος=χρήμα, εξού και το κέρδος, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση. Αλλά μην γράφουμε ότι θέλουμε σε τεχνολογικό forum. Δεν περίμενα τέτοια απάντηση από εσένα, πέφτω από τα σύννεφα 😁😁 άλλος από εδώ. Α, οκ... Ενταξει. Καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 hour ago, NotAliki177 said: Αυτό που είπα ισχύει για όλες τις εταιρίες απλά συμβαίνει πολύ πιο έντονα στην περίπτωση της Apple. Όσον αφορά τώρα το bold, μίλησα για απλούς χρήστες που θέλουν socials οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρεθούν σε οποιοδήποτε ecosystem. Με απλά λόγια αυτό που είπα είναι ότι ένα κομμάτι χρηστών αντί να επενδύσει σε χρήσιμα πράγματα για την ζωή του πάει και σκάει ένα σκασμό λεφτά σε σκουπίδια (1,5κ smartphones/2k PC) σχετικά συχνά, χωρίς να τα χρειάζεται. Δυστυχώς αρκετοί το κάνουν για να φλεξάρουν. Να δείξουν ότι είναι κάτι. Θα έλεγα: δεν χρειάζεται κινητό -οποιασδήποτε μάρκας- των 1κ+ κάθε 2-3 χρόνια. Αγόρασε 1-2 φορές στη ζωή σου ένα τέτοιο κινητό να σου φύγει η ***υλα και μετά αγόραζε mid range , που με 250ε βρίσκεις κινητά που σε υπερκαλύπτουν. Το ότι εσένα σε υπερκαλύπτει μια συσκευή των 250 ευρώ, δεν αποτελεί κανόνα και για όλους τους άλλους. Αλλιώς θα είχαμε όλοι ένα ίδιο τηλέφωνο που θα έβγαζε η μια εταιρεία που θα υπήρχε. Αν υπήρχε συσκευή των 250 που θα σου έδινε τα ίδια με μια συσκευή 4πλασιας αξίας, θα εξαφάνιζε τον ανταγωνισμό. Κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατον για τεχνικούς λόγους κυρίως. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, eko13 είπε Ευχαριστώ την απλ που συνέχεια δινει πάτημα για το χεητ που έχω για την εταιρία! Η οργή μας για τις εταιρίες που ακολουθούν του δρόμους που ανοίγει (μη αποσπώμενες μπαταρίες, όχι κάρτα μνήμης, όχι ακουστικά, όχι φορτιστές κτλ) Το θέμα είναι πως όλοι μας είμαστε εν τέλη ίδιοι τουλάχιστον σαν μάζα. Κάποτε παράδειγμα η κοινότητα android κορόιδευε αυτά που αναφέρεις(οχι ακουστικά κάρτα μνήμης κλπ) και αποκαλούσε κουτό όποιος apple χρήστη το δεχόταν.Όταν με το καλό οι “καλές” android εταιρίες που νοιάζονται για το χρήστη είδαν πως μπορούν και αυτές να κάνουν τα ίδια , το έκαναν. Ρωτάω λοιπόν εγώ , που είναι το εμπάργκο σε αυτές τις εταιρίες ; Γιατί ως αποδοκιμασία δεν σταματάμε να τις αγοράζουμε απλά ; Έτσι να δώσουμε ένα μήνυμα πως δεν περνάνε αυτά….Έτσι λοιπόν καταλήγω πως σαν σύνολο θα το καταπιούμε και αυτό και το επόμενο και το μεθεπόμενο.Είμαστε πλέον junkies και το να υπερκαταναλώνουμε ηλεκτρονικές συσκευές είναι εδώ για να μείνει. Δεν υπάρχουν καλές και κακές εταιρίες.Υπάρχουν δυνατές και λιγότερο δυνατές.Η apple είναι δυνατή και ηγέτης οπότε έχει τα κότσια να δοκιμάσει πρώτη κάτι που θα της φέρει περισσότερα έσοδα(με διάφορους τρόπους) Αυτό δεν την κάνει τη χειρότερη επειδή το έκανε πρώτη.Οποιαδήποτε άλλη στη θέση της θα το έκανε , όπως άλλωστε το κάνουν αργότερα. Προσωπικά αν μου πεί η apple για συνδρομές κλπ έχω αλλάξει την επόμενη μέρα.Εκτός αν μου δίνει “δωρεάν“ συσκευή και αθροιστικά βγαίνει σαν να την πήρα σε συμβόλαιο 2ετες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε @NotAliki177 μη γράφεις ότι να 'ναι. Πες μου μία εταιρία που παρέχει ότι και οι προαναφερθείσες, η οποία κοστίζει 200€. Αφού λες ότι είναι τόσο ξεκάθαρο, αν το δικό σου κοινωνικό status δεν μπορεί να κατανοήσει κάτι τόσο απλό, όσο το χρόνος=χρήμα, εξού και το κέρδος, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση. Αλλά μην γράφουμε ότι θέλουμε σε τεχνολογικό forum. Δεν περίμενα τέτοια απάντηση από εσένα, πέφτω από τα σύννεφα 😁😁 άλλος από εδώ. Κοινωνικό status είναι για τους Έλληνες που ζορίζονται να το αγοράσουν !!! Για πολίτες εξωτερικού είναι κάτι νορμαλ .!!! Μια σύνδεση και το πήρες !!! Σύνδεση τον 50 ευρώ με πρόγραμμα δεδομένων 40gb… και απεριόριστες κλήσεις !! Σύνολο για δυο χρόνια 1200 ευρώ !! Τέλος … όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα προσωπικά το βρίσκω ωραίο αυτό το πλάνο γιατί αν το κάνουν όλοι θα μπορείς να αλλάζεις συσκευές χωρίς να πρέπει να πουλήσεις και να χάσεις χρήματα για να πας στην επόμενη !! 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, eko13 είπε Ευχαριστώ την απλ που συνέχεια δινει πάτημα για το χεητ που έχω για την εταιρία! Η οργή μας για τις εταιρίες που ακολουθούν του δρόμους που ανοίγει (μη αποσπώμενες μπαταρίες, όχι κάρτα μνήμης, όχι ακουστικά, όχι φορτιστές κτλ) Κακως τα παιρνει ο κοσμος Εχει καταντησει εθισμος να αλλαζουν κινητα καθε μηνα τα οποια και καλα σου δινουν κατι παραπανω αλλα σου αφαιρουν αλλα που ειχες ηδη. (πχ σου βγαζω το ραδιο για να πληρωνεις δεδομενα, σου βγαζω τις ειδοποιησεις για να παρεις και Smartwatche, τη θυρα ακουστικων για να παρεις και bluetooth ακουστικα , σου βγαζω την sd για να πληρωνεις χωρο.....) Εν τω μεταξυ σου αφαιρουν και τη δυνατοτητα να αλλαξεις ευκολα και φθηνα μπαταρια οπως παλια, κανουν ασυμφορη καθε επισκευη, σου βαζουν updates που στο κανουν να σερνεται ωστε να και να ηθελες να το κρατησεις να αναγκαζεσαι να παρεις αλλο Βλεπεις ανθρωπους που ειναι ευχαριστημενοι απο το κινητο τους που μια χαρα θα δουλευει για 3-4 χρονια και λενε στο μηνα το βαρεθηκα να παρω αλλο. Εχει καταντησει διασκεδαση, ικανοποιηση και μοναδικη ασχολια το να αλλαζεις ενα κινητο με το οποιο θα κανεις τα ιδια πραγματα που έκανες. Εγώ αυτή τη στιγμή δε βρίσκω κινητό να πάρω με αυτά που έχω και χρειάζομαι. Δηλ 6" με καθαρό android, υπέρ απαραίτητες led ειδοποιήσεις, sd, radio που το θέλω όταν δεν έχω wifi , υπέρυθρες που τις χρησιμοποιώ στο σπίτι για 6 συσκευές, fingerprint στην οθόνη... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από adi32 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotronas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Πελατάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Κοινωνικό status είναι για τους Έλληνες που ζορίζονται να το αγοράσουν !!! Για πολίτες εξωτερικού είναι κάτι νορμαλ .!!! Μια σύνδεση και το πήρες !!! Σύνδεση τον 50 ευρώ με πρόγραμμα δεδομένων 40gb… και απεριόριστες κλήσεις !! Σύνολο για δυο χρόνια 1200 ευρώ !! Τέλος … όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα προσωπικά το βρίσκω ωραίο αυτό το πλάνο γιατί αν το κάνουν όλοι θα μπορείς να αλλάζεις συσκευές χωρίς να πρέπει να πουλήσεις και να χάσεις χρήματα για να πας στην επόμενη !! Ούτε καν. Άντε με την σύνδεση να το πάρεις 200 ευρώ φτηνότερα, τα υπόλοιπα είναι όνειρα. Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι δίνουνε στο εξωτερικό τζάμπα αιφονς με κάθε σύνδεση; Τι φάση, σαν να λέμε χασούρα 1000 με κάθε σύνδεση; Aπλά το πληρώνεις μάθε μήνα 30 ευρώ για 3 χρόνια φάση + τα λεφτά που πληρώνεις για την σύνδεση. Σε κάθε περίπτωση θα βγει πιο ακριβά απότι άμα αγόραζες το κινητό ντούκου και έκανες άλλο συμβόλαιο. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Αν και είμαι χεητερ ολου του σύμπαν της απλ, λόγω των περιορισμών που θέτει, ότι λεω για τα κινητά ισχύει και για όλα τα ακριβά κινητα όχι μόνο για την Απλ. Απλά στην απλ ισχύει για όλα τα μοντέλα της. Απλώς οι άλλες εταιρίες έχουν και φυσιολογικές περιπτώσεις. Αφού λοιπόν είπαμε για κινητά κάτω των 250 ευρώ, ας μου πει κάποιος σε τι δεν καλύπτει το 95% των χρηστών το Samsung A52s? Μεχρι και καλή κάμερα έχει. Πάει και η xiaomi και ανακοινώνει την νέα σειρά στο χιλιάρικο! Που πα ρε καραμητρο!! 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas1986gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο εναλλακτικά μοντέλα χρέωσης για να ελαφρύνει κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση για τους καταναλωτές😁 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Kostas1986gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 και σε δεύτερη φάση θα βάλει μπράβους που θα έρχονται να εισπράξουν αν δεν πληρώσεις (σόρρυ δεν διάβασα το άρθρο. απλά αυτό ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό απ'τον τίτλο. θα επανέλθω σε λίγο που θα το διαβάσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Οτι και να γραψουμε λιγο ειναι γι'αυτη την εταιρεια. Το προβλημα ομως ειναι αυτοι που τα δεχονται ολα αυτα και πανε να αγορασουν τα προϊόντα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε Σε εσένα θα το κάνουν 20 λεπτά το εξάμηνο Ε όχι εντάξει, δεν θέλω και να τους κλέψω το ψωμί τους 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, nikangel είπε Εγώ ένα θα πω γιατί ψωνίζω κινητά από το 1996. Κάποτε υπήρχε η Nokia η Motorola η Ericsson και η blackberry που μονοπωλούσαν το 97% της αγοράς των κινητών. Τώρα δεν υπάρχει καμία από αυτές. Έτσι θα καταντήσει και η Apple σε 20 χρόνια, θα την καταπιουν οι ανταγωνιστές. Έχει να βγάλει με καινοτομία από τότε που παρουσίασε το πρώτο iPhone. Περιμένω την ημέρα που θα αρχίσει να παρουσιάζει κινητά με αναδιπλωμενες οθόνες στα 2.5 με 3000 ευρώ Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια αυτές οι εταιρείες δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και αφανίστηκαν. Η Apple το μόνο σοβαρό αντίπαλο που έχει σήμερα είναι η Samsung. Το μεγάλο κακό είναι ότι τις πρακτικές της ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες και αυτό την καθιστά τοτέμ στο χώρο των smartphones..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Ούτε καν. Άντε με την σύνδεση να το πάρεις 200 ευρώ φτηνότερα, τα υπόλοιπα είναι όνειρα. Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι δίνουνε στο εξωτερικό τζάμπα αιφονς με κάθε σύνδεση; Τι φάση, σαν να λέμε χασούρα 1000 με κάθε σύνδεση; Aπλά το πληρώνεις μάθε μήνα 30 ευρώ για 3 χρόνια φάση + τα λεφτά που πληρώνεις για την σύνδεση. Σε κάθε περίπτωση θα βγει πιο ακριβά απότι άμα αγόραζες το κινητό ντούκου και έκανες άλλο συμβόλαιο. Ετσι ειναι. Οταν εψαξα και εγω, εβρισκα το iphone 13 pro max 128 gb με 39,99 / μηνα Το κινητο το πληρωνες 559**** ευρω (μπροστα) Με ενα κουπονι το επαιρνες τελικα 50 ευρω φθηνοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποτε, σε άλλα θέματα της Apple, είχα συζήτηση με συφορουμίτες που έφερναν το επιχείρημα "τι σας νοιάζει η Apple αφού δεν αγοράζετε iPhone". Νομίζω ήταν στο άρθρο για την αφαίρεση του φορτιστή από μέσα. Και εξηγούσα αυτό που έλεγε και ο @Neural_handshake στο πρώτο σχόλιο: Δε μας ενδιαφέρει η Apple αυτή καθεαυτή. Το πρόβλημα είναι ότι η Apple επηρεάζει την αγορά. Και το κάνει συνειδητά. Γνωρίζει τη θέση που έχει στην αγορά και πως, μία κίνησή της θα την ακολουθήσουν και άλλοι. Και αυτό θα επηρεάσει κι εμένα όταν θα πρέπει να πάω να αγοράσω ένα "συνδρομητικό" Android επειδή έγινε mainstream από την Apple. Ένα πράγμα σαν τη θύρα audio jack που τείνει να εξαλειφθεί. Ή την τρύπα/notch στην οθόνη. Αυτό είναι το πρόβλημά μας με την Apple. Πως, όταν παίρνει μια X, Y αντικαταναλωτική απόφαση, ξέρει ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι και, εν τέλει, θα επηρεάσει κι εμάς που δεν αγοράζουμε προϊόντα της. Και, όπως λέει και το άρθρο, δε θα είναι σα μια απλή μηνιαία πληρωμή δόσης. Θα συνδέεται με το Apple ID. Έτσι και γίνει κάτι αντίστοιχο στο Android, αντίο ελευθερία χρήσης της συσκευής σου. Αντίο ξεκλείδωμα bootloader, αντίο πέρασμα custom ROMs. Προσωπικά το βρίσκω πολύ άσχημο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από MikeKata 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα