Προς το περιεχόμενο

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλάει το iPhone με μηνιαία συνδρομή

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικό ακούγεται, εφόσον δεν μπορούν ποια να αχριστέψουν το προηγούμενο μοντέλο βάση καλήτερα spects, ώστε να έχουν λόγο οι gadgetάκιδες να αγοράσουν το επόμενο... απλά θα νοικιάζουν το κινητό σε ποσό του μεγέθους 25Ε το μήνα + ότι ζημιά προκύψει (spoiler alert, θα τσούζει). Το πρόβλημα όμως πηγάζει στο τι συμένει το να νοικιάζει κάποιος την συσκευή. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα jailbreak, οπότε ό,τι adware/tracking/appstore θα επιβάληθεί (τα είπαμε tencent). Η επισκευή θα γίνεται μόνο από την/όποιον επιλέγει η apple. Θα εξαφανιστεί το 2nd hand market. Και τέλως φυλακισμός  στο cloud/ecosystem της. 

• Like 2
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, inec είπε

Ιησούς στη φωτογραφία και 'χεητ' δεν πάνε μαζί 

Δεν είναι ο Ιησούς αυτός. Είναι ο Ευλογητός. Και μαζί του πάει πολύ χέητ 😅

• Like 4

3 λεπτά πριν, bazzil είπε

... ήμαρτον!!!  ...

... στο τέλος θα καταντήσουμε να ζούμε με συνδρομή ...

Tόσα χρόνια έτσι ζούμε. Δάνεια, πιστωτικές, δόσεις. 

• Like 4

24 minutes ago, Dennis077 said:

Είτε μας αρέσει είτε όχι οι εταιρείες ψάχνουν συνεχώς προτοτυπους και περίεργους τρόπους για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Ουσιαστικά στο μέλλον δε θα μας ανήκει καμία συσκευή καθώς η σκέψη για συνδρομητική αναβάθμιση του software μιας συσκευής θα επικρατήσει. Αν δεν θες να κάνεις την αναβάθμιση τότε η συσκευή θα αχρηστεύεται με το χρόνο. 

😄 ισχύει. Κρατήστε τα παλιά Nokia σας γιατί μια μέρα μπορεί να κοστίζουν μια περιουσία.

6 minutes ago, adi32 said:

Πόσοι πραγματικά χρειάζονται κινητό με 500 - 800-1200€?

Βρίσκουν και τα κάνουν. 

Θα λεγα για influencers αλλά νομίζω ότι το θέμα είναι πιο σοβαρό.

Εδώ ο άλλος δεν έχει να φάει (τον συντηρούν) και πάει αγοράζει iPhone των 1κ ευρώ ξέρω γω.

Και να πεις ρε παιδί μου ότι είναι τπτ influencers/φωτογράφοι και τους χρησιμεύει... όχι.. απλά θέλουν να μπαίνουν instagram από iPhone.

• Like 5

• Super Moderators
36 minutes ago, NotAliki177 said:

😄 ισχύει. Κρατήστε τα παλιά Nokia σας γιατί μια μέρα μπορεί να κοστίζουν μια περιουσία.

Εδώ ο άλλος δεν έχει να φάει (τον συντηρούν) και πάει αγοράζει iPhone των 1κ ευρώ ξέρω γω.

Και να πεις ρε παιδί μου ότι είναι τπτ influencers/φωτογράφοι και τους χρησιμεύει... όχι.. απλά θέλουν να μπαίνουν instagram από iPhone.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρει iPhone. Μπορεί να πάρει ένα s22 ultra. Problem solved. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1

43 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πόσοι πραγματικά χρειάζονται κινητό με 500 - 800-1200€?

Βρίσκουν και τα κάνουν. 

Πολλοί.

38 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ρε παιδιά γιατί κολλάμε στις τιμές των iPhone πάλι; Όλες οι μεγάλες εταιρίες τις ίδιες τιμές δεν έχουν; Όσοι αγοράζουν iPhone, θεωρώ ότι θα έπρεπε να το αγοράζουν αν βρίσκονται, ή αν θέλουν να βρεθούν στο ecosystem της Apple. Καλώς ή κακώς σου κάνει τη ζωή ευκολότερη και κατ' επέκταση (για εμένα τουλάχιστον), και μόνο από άποψη χρόνου, θα έλεγα ότι βγαίνεις κερδισμένος. Από τη στιγμή που κερδίζω χρόνο, σημαίνει ότι κερδίζω χρήμα, και από τη στιγμή που βγαίνω κερδισμένος θα πάρω iPhone ακόμα και με ημερήσια συνδρομή να το βάλουν 😁 😁
Τώρα αν ο άλλος θέλει να το πάρει για να μπαίνει στο facebook, δικαίωμα του είναι. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, τα αυτοκίνητα κοκ. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2

19 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Πολλοί

Δηλαδή τι παραπάνω κάνει και βοηθάει το 90% των χρηστών ένα κινητό οποιασδήποτε μάρκας των 1200€ από ένα των 250€?

• Like 2

Εγώ ένα θα πω γιατί ψωνίζω κινητά από το 1996. Κάποτε υπήρχε η Nokia η Motorola η Ericsson και η blackberry που μονοπωλούσαν το 97% της αγοράς των κινητών. Τώρα δεν υπάρχει καμία από αυτές. Έτσι θα καταντήσει και η Apple σε 20 χρόνια, θα την καταπιουν οι ανταγωνιστές. Έχει να βγάλει με καινοτομία από τότε που παρουσίασε το πρώτο iPhone. Περιμένω την ημέρα που θα αρχίσει να παρουσιάζει κινητά με αναδιπλωμενες οθόνες στα 2.5 με 3000 ευρώ

• Like 2

1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Πολλοί.

Γουστάρουν πολλοί κινητό των 1000€ ναι.

Το "χρειάζονται πολλοί, κινητό των 1000€" θα έχει πολύ ενδιαφέρουν να μας το αναλύσεις με επιστημονικά δεδομένα και επιχειρήματα. Διότι αυτό ρώτησε ο φίλος πιο πάνω. 

Επίσης σαν δεύτερο θέμα ανάπτυξης στις εξετάσεις, βάζω και το "Καταναλωτισμός, Marketing και Διαφήμιση". 

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...