maparios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να μου προτείνετε ενα usb stickάκι το οποίο να έχει καλά writing speeds (50+mb το δευτερόλεπτο) κυρίως για μεγάλα αρχεία, 64άρι ή 128άρι χωρίς να δώσουμε μία περιουσία..μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι συγκεκριμένο και δοκιμασμένο; έχω δοκιμάσει 3-4 μέχρι στιγμής, ακόμη και της Kingston usb 3.1 που υποτίθετε είναι καλή μάρκα αλλα μάταια.. ευχαριστώ εκ των προτέρων (αν γινετε απο eshop η πρόταση με βολευει να παω να το παρω απο εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 *Λόγω πρακτικότητας (μικρού μεγέθους) θέλετε φλασάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε *Λόγω πρακτικότητας (μικρού μεγέθους) θέλετε φλασάκι; κατα κύριο λόγο ναι, λόγο πρακτικότητας για να μη κουβαλάω external σκληρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/10874715/Sandisk-Extreme-Pro-128GB-USB-3-1-Stick-Μαύρο.html Με κλειστά μάτια. Δοκιμασμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα