maparios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να μου προτείνετε ενα usb stickάκι το οποίο να έχει καλά writing speeds (50+mb το δευτερόλεπτο) κυρίως για μεγάλα αρχεία, 64άρι ή 128άρι χωρίς να δώσουμε μία περιουσία..μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι συγκεκριμένο και δοκιμασμένο; έχω δοκιμάσει 3-4 μέχρι στιγμής, ακόμη και της Kingston usb 3.1 που υποτίθετε είναι καλή μάρκα αλλα μάταια.. ευχαριστώ εκ των προτέρων (αν γινετε απο eshop η πρόταση με βολευει να παω να το παρω απο εκει)
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 *Λόγω πρακτικότητας (μικρού μεγέθους) θέλετε φλασάκι;
maparios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε *Λόγω πρακτικότητας (μικρού μεγέθους) θέλετε φλασάκι; κατα κύριο λόγο ναι, λόγο πρακτικότητας για να μη κουβαλάω external σκληρό 1
slr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/10874715/Sandisk-Extreme-Pro-128GB-USB-3-1-Stick-Μαύρο.html Με κλειστά μάτια. Δοκιμασμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα