BrocasHelm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Σε συνέχεια αυτού του thread Εγκρίθηκε πιστωτικό για αντικατάσταση της τηλεόρασης. 999 ευρώ, not bad at all. Καθώς από ότι είδα τα qled μοντέλα του 2021 είναι λίγο χάλια σε κριτικές, προσανατολίζομαι σε oled. 55 ίντσες μεν, oled δε. Ποια η γνώμη σας ανάμεσα στα 2 μοντέλα που έχει ο κωτσόβολος; 100 ευρώ διαφορά, και είδα οι διαφορές είναι ο επεξεργαστής (που διάβασα δεν κάνει διαφορά), ελάχιστη διαφορά στην φωτεινότητα που δεν με απασχολεί γιατί γενικά είμαι στα σκοτάδια, και ότι η σειρά Β έχει μόνο 2 hdmi 2.1 (η μία e-arc οπότε 1 πρακτικά). Μάλιστα βλέπω η σειρά Β τα πηγαίνει καλύτερα σε grey uniformity. Αξίζει να δώσω τα 100 παραπάνω για την C1; 1299 vs 1399; ΥΓ: Ξέρω, Κωτσόβολος, ακριβός, φτηνότερα skroutz, από την άλλη δωροεπιταγή 180 ευρώ και ένα ζευγάρι ακουστικά που παίζουν στα 130 skroutz, οπότε πρακτικά μου πέφτει στο χιλιάρικο και μου βγαίνει δωρεάν.
NoiSy MaN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, BrocasHelm είπε Σε συνέχεια αυτού του thread Αξίζει να δώσω τα 100 παραπάνω για την C1; Σίγουρα.
BrocasHelm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μπορείτε να μου πείτε τι τόσο παραπάνω προσφέρει η C1 από την Β1 όμως; Αν μιλάμε απλά για τις 2 επιπλέον hdmi 2.1, ή για την ελάχιστη διαφορά στην φωτεινότητα, πιστεύω δεν αξίζουν τα επιπλέον 100 ευρώ. Ειδικά όταν στο rtings η Β1 βγάζει καλύτερο grey uniformity.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα