trib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας υπόσχονται τα νέα laptops χάρη στους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της Intel. Μια αρκετά καλοδεχούμενη ανανέωση για τους φορητούς υπολογιστές XPS 15 και 17 της Dell για όσους περίμεναν να αγοράσουν ένα laptop εξοπλισμένο με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της Intel. Οι δύο υπολογιστές μπορούν πλέον να διαμορφωθούν με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Core H-Series 12ης γενιάς. Οι νέοι επεξεργαστές της Intel ανακοινώθηκαν στις αρχές του 2022 και συνδυάζουν απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Θεωρητικά, τα νέα laptops υπόσχονται καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στους νέας γενιάς επεξεργαστές που μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη. Μεταξύ των χαρακτηριστικών, οι νέοι επεξεργαστές H-Series της Intel διαθέτουν υποστήριξη DDR5 και ασύρματη συνδεσιμότητα WiFi 6E, επιτρέποντας στον χρήστη να επωφεληθεί από το δίκτυο 6GHz που διατίθεται στα τελευταίας γενιάς routers 6E. Το XPS 15 ξεκινά από τα $1449 και διαθέτει επεξεργαστή 12 πυρήνων Intel Core i5-12500H με 8GB μνήμη RAM DDR5 στα 4800MHz αλλά και αποθηκευτικό χώρο NVMe 512GB. Μπορεί να διαμορφωθεί και με κάρτα γραφικών GeForce RTX 3050 Ti 4GB για gaming. Το XPS 15 διατίθεται στάνταρ με οθόνη FHD 15,6’’ και φωτεινότητα 500 nits. Ωστόσο, υπάρχει και μοντέλο που έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη OLED, αναλογία αντίθεσης 100.000:1, πιστοποίηση DisplayHDR 500 και 400 nits φωτεινότητας. Το XPS 17 ξεκινά από τα $1849 και διατίθεται στάνταρ με οθόνη FHD 17’’, αν και μπορεί να διαμορφωθεί με πάνελ 4K με 100% κάλυψη της χρωματικής παλέτας Adobe RGB, 500 nits φωτεινότητας και αναλογία αντίθεσης 1.600:1. Χάρη στο πιο ευρύχωρό του πλαίσιο, το laptop μπορεί να υποδεχθεί την κάρτα γραφικών RTX 3060 6GB. Βέβαια, η Dell αναφέρει πως το μοντέλο με τη συγκεκριμένη GPU θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή αργότερα τον Απρίλιο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
NotAliki177 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, alkpet said: Είναι κουκλιά τα άτιμα... Οκ αλλά ποιος νοιάζεται αφού στο τέλος θα το έχεις συνδέσει σε εξωτερικό μόνιτορ? Εκτός κι αν πιστεύετε ότι οι "παραγωγικοί" άνθρωποι έχουν mac/dell και δουλεύουν από τον καναπέ αραχτοί. ΥΓ: Ωραία είναι όσο τα έχεις για on the go χρήση. Αν έχεις δικά σου kb/mouse και μονιτορ νομίζω άλλες εταιρίες δίνουν τα ίδια specs πολύ πιο φθηνά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 2 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Τα καλύτερα business laptop ειδικά τα 13αρια !
skritikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, costas1973 είπε Τα καλύτερα business laptop ειδικά τα 13αρια ! Σχετικό το τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο. Πχ τα Thinkpad έχουν άλλα χαρίσματα που τα XPS δεν έχουν. Και αντίστροφα. 1
mindreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Dell, σε παραδεχομαι μεν, εισαι η καλυτερη manufacture company στα pc.... αλλα οσο και να το παλεψεις, δεν θα γινεις ποτε apple. Εγω αν ημουν εταιρια, θα ντρεπομουν να λεω οτι χρησιμοποιω intel cpu. Κρυψτο καλυτερα, μη λες τιποτε. 1 13 1
Tlykog Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω την υπόλοιπη φωτογραφία του άρθρου… Καλα τα dell, αλλά η κοπέλα κεντρίζει το ενδιαφέρον… To laptop είναι... κορμάρα... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Tlykog 9 2
filip123go Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, mindreader είπε Αλλα οσο και να το παλεψεις, δεν θα γινεις ποτε apple. Εγω αν ημουν εταιρια, θα ντρεπομουν να λεω οτι χρησιμοποιω intel cpu. Κρυψτο καλυτερα, μη λες τιποτε. Μην σκέφτεσαι σαν απλός χρήστης (ούτε σαν gamer). Σκέψου σαν επαγγελματίας. Πάρα πολλά προγράμματα έχουν γίνει optimized και τρέχουν καλύτερα σε Intel CPUs (πχ virtual box). Επίσης, καλοί και χρυσοί οι CPUs της Apple, αλλά τι να τους κάνεις, αν δεν βγαίνουν τα προγράμματα που θέλεις γι αυτούς ή, εάν βγούνε τρέχουν χειρότερα απ'ότι σε pc 4 ετών. Φταίει η Apple? Όχι. Μπορώ εγώ να κάνω τη δουλειά μου;; Όχι. Οπότε η Intel ακόμα είναι μονόδρομος. Όπως είπα και σε άλλο thread, δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες content creators. Τέλος, τα 8gb είναι λίγα για επαγγελματική χρήση. Πιστεύω ότι οποίος το πάρει για σοβαρή δουλειά θα θέλει τουλάχιστον 16gb.. 11 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, filip123go είπε Μην σκέφτεσαι σαν απλός χρήστης (ούτε σαν gamer). Σκέψου σαν επαγγελματίας. Πάρα πολλά προγράμματα έχουν γίνει optimized και τρέχουν καλύτερα σε Intel CPUs (πχ virtual box). Επίσης, καλοί και χρυσοί οι CPUs της Apple, αλλά τι να τους κάνεις, αν δεν βγαίνουν τα προγράμματα που θέλεις γι αυτούς ή, εάν βγούνε τρέχουν χειρότερα απ'ότι σε pc 4 ετών. Φταίει η Apple? Όχι. Μπορώ εγώ να κάνω τη δουλειά μου;; Όχι. Οπότε η Intel ακόμα είναι μονόδρομος. Όπως είπα και σε άλλο thread, δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες content creators. Τέλος, τα 8gb είναι λίγα για επαγγελματική χρήση. Πιστεύω ότι οποίος το πάρει για σοβαρή δουλειά θα θέλει τουλάχιστον 16gb.. και να συμπληρώσω ότι αν χρειάζεσαι ραμ πχ 32 οπως εγώ ... για να πας σε αππλε χρειάζεται 2500-3000 ευρώ ενώ με non-apple χρειάζεσαι 700-1000 ευρώ. βάλε και οθόνη πχ αν θέλεις 15αρα κτλ. Και να σπάσει καταλάθος το λάπτοπ σου? άλλα 2500-3000? σαν επαγγελματίας θέλεις ασφάλεια, να ξερεις οτι ανα πάσα στιγμή θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Και άντε να βγάλεις άκρη με το ΙΤ για πιο λόγο δεν παίζει το τάδε εταιρικό πρόγραμμα στον Μ1. Get your job done, live your life. I'm fan of none.
kostafunk Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Πωλουνται 2 νεφρα !! Το πακετο δεν σπαει !! 2022 και ακομα με 8 giga !! Tσιγκουνιδες μην χασουν το ταλιρο !! με 1500 ευρω φτιαχνω διαστημοπλοιο !! 1
M A T R I X Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, georgewww είπε και να συμπληρώσω ότι αν χρειάζεσαι ραμ πχ 32 οπως εγώ ... για να πας σε αππλε χρειάζεται 2500-3000 ευρώ ενώ με non-apple χρειάζεσαι 700-1000 ευρώ. βάλε και οθόνη πχ αν θέλεις 15αρα κτλ. Και να σπάσει καταλάθος το λάπτοπ σου? άλλα 2500-3000? σαν επαγγελματίας θέλεις ασφάλεια, να ξερεις οτι ανα πάσα στιγμή θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Και άντε να βγάλεις άκρη με το ΙΤ για πιο λόγο δεν παίζει το τάδε εταιρικό πρόγραμμα στον Μ1. Get your job done, live your life. I'm fan of none. Ποιο non-apple laptop με 32gb ram κοστίζει 700€, το οποίο αξίζει να αγοράσει κάποιος το 2022; Επίσης, σόρρυ αλλά ασφάλεια έχεις στην apple. Όχι στα σκρουτζομάγαζα και στο range που αναφέρεις. Τώρα αν εσύ δεν προσέχεις και σπάσεις το λάπτοπ σου, δεν σου φταίει η όποια apple. Μην γράφουμε ότι θέλουμε.
filip123go Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Ποιο non-apple laptop με 32gb ram κοστίζει 700€, το οποίο αξίζει να αγοράσει κάποιος το 2022; Φαντάζομαι εννοεί ότι μπορείς να την αναβαθμίσεις (άγνωστη λέξη στα laptop της apple τα τελευταία χρόνια). 3
tommy^ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω αν ημουν εταιρια, θα ντρεπομουν να λεω οτι χρησιμοποιω intel cpu. Ευτυχώς που δεν είσαι. 2
M A T R I X Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, mindreader είπε Dell, σε παραδεχομαι μεν, εισαι η καλυτερη manufacture company στα pc.... αλλα οσο και να το παλεψεις, δεν θα γινεις ποτε apple. Εγω αν ημουν εταιρια, θα ντρεπομουν να λεω οτι χρησιμοποιω intel cpu. Κρυψτο καλυτερα, μη λες τιποτε. Μπορεί να προτιμώ Apple, αλλά επειδή έχω δουλέψει και Dell, έχει πάρα πολύ καλό support και τιμές, και αυτό οι εταιρίες το προτιμούν. Apple θα δεις σε καμιά startup ή σε head se, σε fully maxed out model. Την ντροπή κράτησε την για εσένα 😁 3 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα