Heathrow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα Εκανα format στο pc μου για να το αναβάθμισω σε windows 11 μέσω usb αλλά για κάποιο λόγο μου λέει πως η εγκατάσταση δεν είναι δυνατή Εχω msi mobo αλλά δεν γνωρίζω τι πρέπει να πειράξω στα bios. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, Heathrow είπε Εχω msi mobo Αυτό δεν μας λέει τίποτα. Είναι σαν να λες έχω ένα αμάξι με 4 ρόδες και δεν μπορώ να βάλω το gps. Πρέπει να μας πεις τα ακριβές μοντέλο το οποίο το γράφει πάνω στην μητρική ή αν μπεις στο bios μπορεί (αν είναι καινούργια σχετικά η μητρική) να το αναφέρει κάπου στο πάνω μέρος. Για να μην το παιδεύεις όμως πολύ και μπλέκεις με bios και ρυθμίσεις κατέβασε το rufus και ξανακάνε το στικάκι επιλέγοντας στο rufus να το κάνει σαν windows 11 για μη υποστηριζόμενα συστήματα. Στο βίντεο επιλέγει να κατεβάσει το iso μέσα από το rufus. Δεν είναι απαραίτητο όμως. Αν έχεις το iso ήδη πάτα ΕΠΕΛΕΞΕ και όχι ΚΑΤΕΒΑΣΕ και φόρτωσε το iso που έχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heathrow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα