Προς το περιεχόμενο

msi r9 390x

evan35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους.Επεσε στα χερια μου μια msi r9 390x ενος φιλου.Επειδη η καρτα δεν εχει ανοιχτει ποτε τοσα χρονια θελει να του αλλαξω Thermal pads και εννοειται και  παστα στην gpu.To θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πληροφοριες σχετικα με το παχος των pads ωστε να παραγγειλω.Καθε βοηθεια δεκτη

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι εχει προβλημα η καρτα? ανεβαζει θερμοκρασιες?

αμα αναζητατε προβλημα απλα καντε skip την ταλαιπωρια και αγοραστε καινουργια καρτα.

αλλιως δε βλεπω το λογο να ανοιχτει η καρτα ετσι επειδη μας τη βαρεσε.

• Like 2
  • Confused 2

Οπως ειπε ο 3DJIN

λιγο δυσκολο το κοβω και γω να ανεβαζει και να θελει αλλαγη thermal pads , αν παλι επιμενεις και θες να δοκιμασεις την διαδικασια , 1χιλιοστο και 2 χιλιοστα θα παρεις 2 κομματια και θα κοψεις

• Confused 1

Παιδιά η κάρτα δεν είναι δικιά μου,εξυπηρέτηση κάνω σε φίλο.ξερω να κάνω την διαδικασία καθώς την έχω κάνει πολλές φορές.απλά ήθελα αν κάποιος γνωρίζει τι πάχος έχουν τα pads για να μην ανοίξω την κάρτα και μετά μέχρι να τα παραγγείλω μείνει χωρίς κάρτα ο φίλος.Ειμαι επαρχια .Και δεν μας την βάρεσε έτσι απλά θέλει να κάνει συντηρηση.

• Like 1

4 λεπτά πριν, evan35 είπε

Παιδιά η κάρτα δεν είναι δικιά μου,εξυπηρέτηση κάνω σε φίλο.ξερω να κάνω την διαδικασία καθώς την έχω κάνει πολλές φορές.απλά ήθελα αν κάποιος γνωρίζει τι πάχος έχουν τα pads για να μην ανοίξω την κάρτα και μετά μέχρι να τα παραγγείλω μείνει χωρίς κάρτα ο φίλος.Ειμαι επαρχια .Και δεν μας την βάρεσε έτσι απλά θέλει να κάνει συντηρηση.

σε γραφω τι παχος χρειαζεσαι πιο πανω , δεν το ειδες?

• Like 1

7 λεπτά πριν, evan35 είπε

Ναι το είδα και σε ευχαριστω.να είσαι καλα 

https://www.skroutz.gr/s/20875322/Thermal-Pad-100-x-100-x-2-mm.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/20994364/Thermal-Pad-100-x-100-x-1-mm.html

κι αυτο ειναι αρκετα καλο να ξερεις https://www.skroutz.gr/s/20870363/Gembird-Heatsink-Silicone-Thermal-Pad-100-x-100-x-1-mm.html

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις να προτείνεις κάποιο φίλε μου?χαρτινο λες?

Τώρα από ποτέ θεωρείται παράλογο το να γίνεται συντήρηση σε μια κάρτα 7 χρόνων δεν μπορώ να το καταλάβω.Δηλαδή ανοίχτηκε η κάρτα για αλλαγή πάστας μετά από 7 χρόνια τόσο κακό είναι να αλλαχτούν και τα pads?

Και αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί μου μπορεί να το εκφράζει και όχι να ειρωνεύεται 

Και ο φίλος δεν θέλει να αλλάξει κάρτα ,θέλει προς το παρόν να μείνει με αυτή.Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση μάγκες.

Επεξ/σία από evan35
  • Like 1

20 λεπτά πριν, evan35 είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο φίλε μου?χαρτινο λες?

Τώρα από ποτέ θεωρείται παράλογο το να γίνεται συντήρηση σε μια κάρτα 7 χρόνων δεν μπορώ να το καταλάβω.Δηλαδή ανοίχτηκε η κάρτα για αλλαγή πάστας μετά από 7 χρόνια τόσο κακό είναι να αλλαχτούν και τα pads?

Και αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί μου μπορεί να το εκφράζει και όχι να ειρωνεύεται 

Και ο φίλος δεν θέλει να αλλάξει κάρτα ,θέλει προς το παρόν να μείνει με αυτή.Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση μάγκες.

Δεν είπαμε να την πετάξεις αλλά δεν αναφέρεις καν θερμοκρασίες που πιάνει..

Αν είναι οκ γιατί να μπεις στη διαδικασία;

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά όπως αναφέρω δεν είναι δικιά μου η κάρτα είναι φίλου.Μου ζήτησε να την ανοίξω να αλλάξει πάστα γιατί ποτέ δεν είχε αλλάξει από όταν την πήρε. Ύστερα μου είπε αφού ανοίχτηκε ας αλλάξουμε και pads.και το μόνο που ρώτησα ήταν αν ξέρει κάποιος τι πάχος έχουν γιατί στην συγκεκριμένη κάρτα δεν είχα ξαναλλαξει ποτέ και δεν μπορούσα να βρω πληροφορίες σχετικά.Δεν ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω δεν ρώτησα πως να το κάνω ούτε τπτ άλλο.

Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε άλλο η αλλαγή έγινε και όλα καλα .η κάρτα δουλεύει άψογα 

και πάλι ευχαριστω τον triplex1 ήταν ο μόνος που βοήθησε.

Επεξ/σία από evan35
  • Like 1

1 λεπτό πριν, evan35 είπε

Βρε παιδιά όπως αναφέρω δεν είναι δικιά μου η κάρτα είναι φίλου.Μου ζήτησε να την ανοίξω να αλλάξει πάστα γιατί ποτέ δεν είχε αλλάξει από όταν την πήρε. Ύστερα μου είπε αφού ανοίχτηκε ας αλλάξουμε και pads.και το μόνο που ρώτησα ήταν αν ξέρει κάποιος τι πάχος έχουν γιατί στην συγκεκριμένη κάρτα δεν είχα ξαναλλαξει ποτέ και δεν μπορούσα να βρω πληροφορίες σχετικά.Δεν ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω δεν ρώτησα πως να το κάνω ούτε τπτ άλλο.

Παρε τα pads και καντην δεν καταλαβαινω γιατι το τραβατε το θεμα επρεπε να ειχε κλεισει.

Ενημερωτικα να σε πω εγω αυτο που λενε τα αλλα παιδια , ανοιξα την 380 που εχω 1η φορα τελη Γεναρη για να αλλαξω παστα , την αλλαξα και την ξανακλεισα την καρτα και μπορουσα ουτε παστα να αλλαξω γιατι απλα δεν ανεβαζε θερμοκρασιες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...