johnmt2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, ορμάτε https://www.bestprice.gr/item/2155870892/gainward-geforce-gtx-1660-super-6gb-ghost-oc-6gb.html 1
ifaist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Tην ειδα χθες το βραδυ... Αλλα ειμαι σε αναμονη. Μεγαλες πτωσεις στις καρτες. Ελπιζω να μην την πατησω (ξανα). 1
vali Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ifaist είπε Αλλα ειμαι σε αναμονη. Κοίτα από την στιγμή που έχει παράδοση 4-10 ημέρες και δυνατότητα αντικαταβολής, δεν χάνεις κάτι να βάλεις μια παραγγελία και αν σε 4-5 μέρες δεις προσφορές ανάλογες και από άλλα καταστήματα την ακυρώνεις. 1
ifaist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, vali είπε Κοίτα από την στιγμή που έχει παράδοση 4-10 ημέρες και δυνατότητα αντικαταβολής, δεν χάνεις κάτι να βάλεις μια παραγγελία και αν σε 4-5 μέρες δεις προσφορές ανάλογες και από άλλα καταστήματα την ακυρώνεις. Δεν το εξηγησα καλα.sry. Eιμαι με μια rx570, την πηρα μεταχειρισμενη 200€ αρχες καλοκαιριου. Την δουλεια μου την κανω, αλλα ψαχνομαι να ξοδευτω 😁 Οποτε επειδη βλεπω μια πτωτικη ταση στις καρτες , αναμενω. Μετα το πασχα προς καλοκαιρι. Ελπιζω...
nickol-us Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, giantzeron είπε Αξιζει σε σχεση με τη rx480 4gb που εχω ; Τι σύστημα έχεις; Είναι σίγουρα αναβάθμιση από την 480, για μένα τα λεφτά που θα δώσεις δεν είναι αναλογικά των επιδόσεων. Καλύτερα να κοιτάξεις για μεγαλύτερη κάρτα ώστε να δεις αισθητή διαφορά. Η απάντηση είναι γενική, πιο ειδική εφόσον γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες (σύστημα, παιχνίδια, αναλύσεις κτλ) 1
giantzeron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι σύστημα έχεις; Είναι σίγουρα αναβάθμιση από την 480, για μένα τα λεφτά που θα δώσεις δεν είναι αναλογικά των επιδόσεων. Καλύτερα να κοιτάξεις για μεγαλύτερη κάρτα ώστε να δεις αισθητή διαφορά. Η απάντηση είναι γενική, πιο ειδική εφόσον γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες (σύστημα, παιχνίδια, αναλύσεις κτλ) Κυριως αν θα δω διαφορα σε rendering με ενδιαφερει. Δε παιζω κ πολλα παιχνιδια. Απο συστημα ενα καινουργιο 5600x με Msi b550 κ 32gb ram 3200mhz Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από giantzeron
nickol-us Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, giantzeron είπε Κυριως αν θα δω διαφορα σε rendering με ενδιαφερει. Δε παιζω κ πολλα παιχνιδια. Απο συστημα ενα καινουργιο 5600x με Msi b550 κ 32gb ram 3200mhz Καλύτερα κάνε ερώτηση στις κάρτες γραφικών για να μη σπαμάρουμε εδω μέσα. Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα. Σίγουρα όπως και να έχει θα δεις βελτίωση αφού μιλάμε για δυνατότερη κάρτα με περισσότερη vram. Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό. Για εμένα ισχύει οτι είπα. Αν χρειάζεσαι καλύτερη κάρτα(ανάλογα προγραμμάτων και χρήσης) τότε πρέπει να κοιτάξεις για κάτι παραπάνω.
giantzeron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καλύτερα κάνε ερώτηση στις κάρτες γραφικών για να μη σπαμάρουμε εδω μέσα. Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα. Σίγουρα όπως και να έχει θα δεις βελτίωση αφού μιλάμε για δυνατότερη κάρτα με περισσότερη vram. Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό. Για εμένα ισχύει οτι είπα. Αν χρειάζεσαι καλύτερη κάρτα(ανάλογα προγραμμάτων και χρήσης) τότε πρέπει να κοιτάξεις για κάτι παραπάνω. BTW αυτη η καρτα δεν ειναι παρομοια με την Radeon RX 6500XT η οποια επισης πουλιεται σε παρομοια τιμη ;;
cosmo21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, Την ειχα παραγγείλει απο χθες.. Σήμερα επεσε ηδη ακυρο. Οποτε ας κλεισει το θεμα. Λαθος ενεργοποιηση απο το σύστημα. Κλασικά. 2
umbrella co. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ειναι ακομη νωρις για τετοιες τιμες και φυσικο ειναι να πεφτουν ακυρα κατ'εμε. Πεφτουν καθε μερα ομως οι τιμες, που θα παει😁
Stefanos683 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, giantzeron είπε Αξιζει σε σχεση με τη rx480 4gb που εχω ; αμα βρισκεις 1660 σουπερ στα 250 ευρω κ εχεις λεφτα, την τσιμπας ο,τι κ να εχεις...ακομη κ 3090 να εχεις, καπου θα πιασει τοπο πας κ την σκαλπαρεις σε καποιο φιλο η γνωστο σου κ κερδιζεις ενα ευκολο πενηνταρικο αρκει να ειναι πολυ φιλος κ να μη ριξει ακυρο.. 6 ώρες πριν, sils είπε Κάνει για 2κ gaming? με 250 ευρω θα πιανει 2κ? οχι.. 5 ώρες πριν, cosmo21 είπε Καλημέρα, Την ειχα παραγγείλει απο χθες.. Σήμερα επεσε ηδη ακυρο. Οποτε ας κλεισει το θεμα. Λαθος ενεργοποιηση απο το σύστημα. Κλασικά. φαινεται τα μαγαζια εχουν απελπιστει με την γενικοτερη ρευστοτητα κ βαζουν τιμες ευκαιριες χωρις να τις ψαχνουν πολυ 7 ώρες πριν, giantzeron είπε BTW αυτη η καρτα δεν ειναι παρομοια με την Radeon RX 6500XT η οποια επισης πουλιεται σε παρομοια τιμη ;; η 1660 σουπερ ειναι πιο καλη απο την 6500χτ . ειναι περιπου σαν 3050
Gulik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε φαινεται τα μαγαζια εχουν απελπιστει με την γενικοτερη ρευστοτητα κ βαζουν τιμες ευκαιριες χωρις να τις ψαχνουν πολυ Εδώ δεν έγινε λάθος από το μαγαζί ή την απελπισία του μαγαζάτορα, που υποθέτεις. Εδώ έγινε ξανά το κλασσικό κόλπο για τεχνητό ανέβασμα επισκεψιμότητας στο site, που φυσικά ονομάζουν "λάθος ενεργοποίηση στο σύστημα" και τρέχα γύρευε μετά με απανωτές ακυρώσεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα