Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα έχουν μειωθεί τα ντελίβερι κατά πολύ. 17 ευρώ για 6 σουβλάκια;;; Fast food είναι όχι Luxury food. Δίνω 17 ευρώ και παίρνω τοπ γλυκό αν θέλω να παραγγείλω κάτι, γλυτώσαμε και τα προκατ μια χαρά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ppaio είπε

Με αυτες τις τιμες πολλοι οδεύουν στο λουκετο...Και το βλεπω σε αρκετα μαγαζια...η σημαντικη μείωση της πελατειας ειναι ορατη...

Και φυσικα η αυξηση των τιμων και η μειωση της πελατειας οδηγουν και σε χειροτέρευση της ποιότητας

Συμφωνώ σχετικά. Παλαιά και ιστορικά ψητοπωλεία δεν θα κλείσουν, νεότερα η κάποια που είναι για να ανοίγουν λίγα χρόνια και μετά να κλείνουν, θα κλείσουν σχεδόν σίγουρα. 

4 ώρες πριν, chill είπε

Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε σουβλάκι σπίτι; Είναι και νόστιμο και υγιεινό. Έχω κόψει το fast food εδώ και πάρα πολλά χρόνια επειδή σιχαίνομαι να παρασκευάζει το φαγητό μου ο κάθε ουρανοκατέβατος αστραπόγιαννος της εστίασης.

Αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι των ΜΜΕ είναι τραγικοί. Θα ακριβύνει το σουβλάκι....τι λε ρε παιδί μου....μπορεί όταν ακριβύνει να μάθει ο κόσμος ότι καλαμάκια χοιρινού & κοτόπουλου και αντίστοιχα γύρο πουλάει και ο κρεοπώλης. Μπορεί να μάθει και την γκριλιέρα που είναι ότι πρέπει για το ψήσιμο των ανωτέρω. Γενικά λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλεις να τις βρεις.

Αλήθεια πως το φτιάχνεις σπίτι; Παίρνεις καμία μπριζόλα την κόβεις σε τετραγωνα και βάζεις σε ένα καλαμάκι μερικά κομμάτια λίπος και μυϊκό ιστό και μετά φούρνος η ψηστιερα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αλήθεια πως το φτιάχνεις σπίτι; Παίρνεις καμία μπριζόλα την κόβεις σε τετραγωνα και βάζεις σε ένα καλαμάκι μερικά κομμάτια λίπος και μυϊκό ιστό και μετά φούρνος η ψηστιερα; 

Έτοιμα σουβλάκια, περασμένα στο ξυλάκι, από τον κρεοπώλη μου. Ομοίως και για γύρο. 

Προτιμώ το BBQ  αλλά  δύσκολα θα βάλω φωτιά για σουβλάκια. Βολεύει απίστευτα και η γκριλιερα. 

Πίτες του γούστου σου από sm και ότι άλλο υλικό της επιλογής σου από εκεί. 

Προσωπικά το σουβλάκι του τρώω πίτα, κρέας, πάπρικα, μουστάρδα Ντιζόν και οι πατάτες συνοδεία στο πιάτο όχι μέσα στην πίτα. 

Εναλλακτικά του σουβλάκιου φτιάχνω τάκος με κιμά. Υπάρχουν και έτοιμα kits από old El paso πχ. Από Μάιο μέχρι Οκτώβρη πορεύομαι με tacos, burritos, fajitas, nachos ως επί τω πλείστων γιατι έχω έναν έρωτα με την Frozen Margarita :lol:

Τα πάντα είναι εύκολα αρκεί να θες να ασχοληθείς. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...