Nabuko Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, ppaio είπε Με τι θα γεμιζουν το σαντουιτσ τοτε...? Ρεπορταζ απο τα Λιντλ... Μετά το σουβλάκι χωρίς πατάτες σκέψεις να «κοπούν» καλαμαράκια και τηγανητά κολοκυθάκια λόγω των τιμών https://www.reader.gr/koinonia/407722/meta-soyblaki-horis-patates-skepseis-na-kopoyn-kalamarakia-kai-tiganita
ppaio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μετά το σουβλάκι χωρίς πατάτες σκέψεις να «κοπούν» καλαμαράκια και τηγανητά κολοκυθάκια λόγω των τιμών https://www.reader.gr/koinonia/407722/meta-soyblaki-horis-patates-skepseis-na-kopoyn-kalamarakia-kai-tiganita Η πιτα και το ψωμακι δεν θα ακριβύνουν...?
Nabuko Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, ppaio είπε Η πιτα και το ψωμακι δεν θα ακριβύνουν...? Μόνο οι αλοιφές
dtzgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Και δεν θα τα κόψουν και θα ακριβύνουν και η κατανάλωση δεν θα μειωθεί. Επίσης, θα είναι σαν τηγανιτά με ηλιέλαιο, αλλά δεν θα είναι.
ekechagi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Η αδερφή μου δούλευει σε μεγάλο φαστφουντάδικο. Το ηλιέλαιο ήταν πολύ ακριβό και πριν την εισβολή στην Ουκρανία. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φυτικά έλαια για το τηγάνισμα. Συμπερασματικά, θα ζήσουμε και άλλη μία μέρα, να φάμε τηγανητή πατάτα στο σουβλάκι. 3
Bitbit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. εξάλλου ένας μεγάλος άντρας είχε πει κάποτε.... 1
ppaio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ekechagi είπε Η αδερφή μου δούλευει σε μεγάλο φαστφουντάδικο. Το ηλιέλαιο ήταν πολύ ακριβό και πριν την εισβολή στην Ουκρανία. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φυτικά έλαια για το τηγάνισμα. Συμπερασματικά, θα ζήσουμε και άλλη μία μέρα, να φάμε τηγανητή πατάτα στο σουβλάκι. Δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος..Σημερα αγορασα το σουβλακι για πρωτη φορα 3.20...Η πελατεια στο συγκεκριμενο μαγαζι που ειναι και μονοπωλιο στην περιοχη εχει κοπει ανω του 50%... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μια αύξηση στις τιμές έχει περάσει και εδώ σε μαγαζιά του κέντρου. Λογικά πάνε να το περάσουν σιγά σιγά οι επιχειρηματίες μην το κάνουν μια κι έξω και έρθει βαρύ.....
ppaio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μια αύξηση στις τιμές έχει περάσει και εδώ σε μαγαζιά του κέντρου. Λογικά πάνε να το περάσουν σιγά σιγά οι επιχειρηματίες μην το κάνουν μια κι έξω και έρθει βαρύ..... Με αυτες τις τιμες πολλοι οδεύουν στο λουκετο...Και το βλεπω σε αρκετα μαγαζια...η σημαντικη μείωση της πελατειας ειναι ορατη... Και φυσικα η αυξηση των τιμων και η μειωση της πελατειας οδηγουν και σε χειροτέρευση της ποιότητας Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από ppaio
Bitbit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 είναι φαύλος κύκλος η κατάσταση κι αν συνεχιστεί θα έχουμε όντως πρόβλημα. Τώρα είμαστε στην αρχή και πολλοί δεν έχουμε αγοράσει προϊόντα με τις νέες τιμές. Αυτό που θέλω να πω είναι αν όντως κάποιοι αντιμετωπίζουν από τώρα πρόβλημα, τα πράγματα είναι άσχημα. Τα λουκέτα είναι σίγουρα και δεν αφορά μόνο τα σουβλατζίδικα. Διότι αν θεωρήσουμε ότι παρά τις αυξήσεις η κίνηση στα σουβλατζίδικα δε πέσει, τότε αναγκαστικά θα πέσει από κάπου αλλού. Διότι αυτός που θα πληρώσει 3,5€+ το σουβλάκι, θα κόψει το ποσό από αλλού για να το δώσει στο σουβλατζίδικο.... Και επειδή όλα είναι ψυχολογία, την όλη κατάσταση χειροτερεύει και η ανασφάλεια για το τι μας έρχεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξοδεύουμε λιγότερα. άρα λιγότερα χρήματα στην αγορά, άρα λουκέτα. ένας "πολιτικός" που είχε πετάξει μια ατάκα περι αυτού, είχε εν μέρη δίκιο. Διότι σε τέτοιες καταστάσεις ανασφάλειας και τρομοκρατίας ο καθένας προσπαθεί να μειώσει όσο μπορεί να έξοδα του γιατί δε ξέρει τι έρχεται. Δηλαδή μπορεί να έχουν χρήματα αλλά επιλέγουν να μη ξοδέψουν. Δεν είναι ότι δε μπορούν, δε θέλουν. Και φυσικά δε μιλάμε για όλους. Γυρνούσα πριν λίγες μέρες από το μαρκετ κι ένας συγγενής που με είδε φορτωμένο, μου λέει κάνε οικονομία, θα πεινάσουμε. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 11:40 ΠΜ, Nabuko είπε Οι τηγανητές πατάτες που μαγειρεύονται σε ηλιέλαιο είναι το νούμερο ένα υποψήφιο φαγητό που σκέφτονται να αφαιρέσουν από τα μενού τους τα εστιατόρια και οι ταβέρνες. https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1296933/epimelitirio-xalkidikis-skepseis-gia-katargisi-ton-tiganiton-sovares-eleipseis-sto-ilielaio Αν όντως εφαρμοστεί, σε ένα έτος από σήμερα θα διαβάζεις τίτλους τύπου ''Παγκόσμιο ρεκόρ πτώσης καρδιαγγειακών νοσημάτων στην Ελλάδα'' 1
chill Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε σουβλάκι σπίτι; Είναι και νόστιμο και υγιεινό. Έχω κόψει το fast food εδώ και πάρα πολλά χρόνια επειδή σιχαίνομαι να παρασκευάζει το φαγητό μου ο κάθε ουρανοκατέβατος αστραπόγιαννος της εστίασης. Αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι των ΜΜΕ είναι τραγικοί. Θα ακριβύνει το σουβλάκι....τι λε ρε παιδί μου....μπορεί όταν ακριβύνει να μάθει ο κόσμος ότι καλαμάκια χοιρινού & κοτόπουλου και αντίστοιχα γύρο πουλάει και ο κρεοπώλης. Μπορεί να μάθει και την γκριλιέρα που είναι ότι πρέπει για το ψήσιμο των ανωτέρω. Γενικά λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλεις να τις βρεις. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μπορεί να έχουμε έντονες αντιδράσεις με πορείες στο Σύνταγμα αν κοπεί η πατάτα.Τουλάχιστον να μειώσουν την τιμή. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, τα υπόλοιπα έρχονται μετά.
Ison_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Θα μπορούσαν στον τιμοκατάλογο να σου δίνουν την επιλογή να παραγγείλεις τυλιχτό χωρίς πατάτες κρατώντας την παλιά τιμή ή και να το φτηνύνουν κιόλας αφού έχουν αφαιρέσει υλικό. Κάτι είπα τώρα, ε;..
cumulus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δυο φορες παντως που ο φπα στην εστιαση μειωθηκε ,μια επι ΝΔ και μια επι Συριζα,ελαχιστοι "επαγγελματιες" περασαν τη μειωση στους καταναλωτες. Τωρα που ακριβαινουν οι πρωτες υλες αρχιζουν το ενα,το αλλο κλπ. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα