Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και κάποιες ημέρες αντιμετωπίζω το παρακάτω θέμα. 

Όταν ανοίγω το ζεστό νερό αφριζει και έχει μια χημική οσμή. Όταν το γυρίζω στο κρύο όλα είναι οκ ούτε αφρός ούτε καμία μυρωδιά. 

Το νερό ζεσταίνεται με θερμοσίφωνα ή τον ηλιακό. 

Έχει τυχει σε κανένα άλλον κάτι παρόμοιο και να εχει βρει τι είναι? 

Διάβασα και σε άλλο φόρουμ ότι έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο αλλά δεν είχε βρεθεί λύση. 

Ειναι κάποιο φάρμακο που βάζουν στα δίκτυα του νερού ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο? 

Και το νερό αυτό είναι κατάλληλο για επαφή με το δέρμα κι αν επηρεάζει το κρύο νερό που πίνουμε? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Συνήθως βάζουν χλώριο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο.. 

Ειναι κάποιες φορές που βάζουν λίγη παραπάνω ποσότητα χλωρίου αλλά αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά δεν θυμίζει χλωριο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fendercastle είπε

Ειναι κάποιες φορές που βάζουν λίγη παραπάνω ποσότητα χλωρίου αλλά αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά δεν θυμίζει χλωριο

Aπο τον θερμοσίφωνα είναι.

Δημοσ.

Καλημέρα, αν είναι έτσι από τον ηλιακό, τότε ίσως να έχει τρυπήσει το κλειστό κύκλωμα και να γίνεται ανάμιξη με το νερό χρήσης..

Στο κάνει και με τον ηλιακό και με τον θερμοσίφωνα;

Το χλώριο το πολύ κάνει σαν σκόνη στον ατμό την ώρα που κάνεις μπάνιο, αφρό δε νομίζω..

Αν τυχόν είναι διαρροή και αναμιγνύεται το αντιπηκτικό με το νερό που κανείς μπάνιο είναι τοξικό

Αν είναι μόνο από τον υλικό τότε δες αν έχει διαρροή και πλήρωση να γίνεται με προπυλενογλυκόλη, όχι αιθυλενογλυκόλη που βάζουν οι περισσότεροι και είναι τοξική...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, αν είναι έτσι από τον ηλιακό, τότε ίσως να έχει τρυπήσει το κλειστό κύκλωμα και να γίνεται ανάμιξη με το νερό χρήσης..

Στο κάνει και με τον ηλιακό και με τον θερμοσίφωνα;

Το χλώριο το πολύ κάνει σαν σκόνη στον ατμό την ώρα που κάνεις μπάνιο, αφρό δε νομίζω..

Αν τυχόν είναι διαρροή και αναμιγνύεται το αντιπηκτικό με το νερό που κανείς μπάνιο είναι τοξικό

Αν είναι μόνο από τον υλικό τότε δες αν έχει διαρροή και πλήρωση να γίνεται με προπυλενογλυκόλη, όχι αιθυλενογλυκόλη που βάζουν οι περισσότεροι και είναι τοξική...

Καλημέρα νομίζω το κάνει και με τον θερμοσίφωνα. Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα ή υπάρχει και κανένα άλλο υγρό στο κύκλωμα? Βλέπω πως τελευταία φορά είχα συμπληρώσει με αιθυλενογλυκολη. 

Επεξ/σία από fendercastle
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fendercastle είπε

Καλημέρα νομίζω το κάνει και με τον θερμοσίφωνα. Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα ή υπάρχει και κανένα άλλο υγρό στο κύκλωμα? Βλέπω πως τελευταία φορά είχα συμπληρώσει με αιθυλενογλυκολη. 

Απλά έχουν προσθέσει χλωριο και όταν ζεσταίνεται μυρίζει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fendercastle είπε

Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα

ναι Για να σιγουριά ανέβα το πρωί πριν ζεσταθούν οι πλάκες η αργά το απόγευμα και λύσε την τάπα της φωτο Αν τρέχει νερό με πίεση έχεις θέμα Αν όχι ψάχνεις για άλλα

Spoiler

1976842154_.png.f4d2fc30aee028acee6c8e4305a2c90c.png

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο θέμα σήμερα κ εγώ αλλά στο κρύο κ μόνο στον νεροχύτη κουζίνας. Πολυ αφρός. Ηλιακό δεν έχω κ θερμοσίφωνα άναψα την προηγούμενη μέρα. Αλλά το θέμα είναι μια το κάνει μια όχι. Οσμή δεν παρατήρησα. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγω εχω προβλημα, εγκαταστησαμε ενα καινουργιο selko ηλιακο και μυριζει απιστευτα στο ζεστο. Σαν αποχετευση/βοθρο.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια βρηκε τελικα καποιος καμια λυση τι στο καλο ειναι αυτο? Εχω μονο θερμοσιφωνα και μου το κανει μονο με το ζεστο. Θολο νερο σαν χλωριο και ψιλομυριζει. Ουτε υδραυλικος που ρωτησα δεν ηξερε.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasosbacon είπε

Παιδια βρηκε τελικα καποιος καμια λυση τι στο καλο ειναι αυτο? Εχω μονο θερμοσιφωνα και μου το κανει μονο με το ζεστο. Θολο νερο σαν χλωριο και ψιλομυριζει. Ουτε υδραυλικος που ρωτησα δεν ηξερε.

Άλατα έχει μαζέψει ο θερμοσίφωνας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...