fendercastle Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Παιδιά εδώ και κάποιες ημέρες αντιμετωπίζω το παρακάτω θέμα. Όταν ανοίγω το ζεστό νερό αφριζει και έχει μια χημική οσμή. Όταν το γυρίζω στο κρύο όλα είναι οκ ούτε αφρός ούτε καμία μυρωδιά. Το νερό ζεσταίνεται με θερμοσίφωνα ή τον ηλιακό. Έχει τυχει σε κανένα άλλον κάτι παρόμοιο και να εχει βρει τι είναι? Διάβασα και σε άλλο φόρουμ ότι έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο αλλά δεν είχε βρεθεί λύση. Ειναι κάποιο φάρμακο που βάζουν στα δίκτυα του νερού ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο? Και το νερό αυτό είναι κατάλληλο για επαφή με το δέρμα κι αν επηρεάζει το κρύο νερό που πίνουμε?
xrist0s4 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Συνήθως βάζουν χλώριο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο..
fendercastle Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Συνήθως βάζουν χλώριο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο.. Ειναι κάποιες φορές που βάζουν λίγη παραπάνω ποσότητα χλωρίου αλλά αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά δεν θυμίζει χλωριο
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, fendercastle είπε Ειναι κάποιες φορές που βάζουν λίγη παραπάνω ποσότητα χλωρίου αλλά αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά δεν θυμίζει χλωριο Aπο τον θερμοσίφωνα είναι.
fendercastle Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aπο τον θερμοσίφωνα είναι. Πως γίνεται?
Kozanitis1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, αν είναι έτσι από τον ηλιακό, τότε ίσως να έχει τρυπήσει το κλειστό κύκλωμα και να γίνεται ανάμιξη με το νερό χρήσης.. Στο κάνει και με τον ηλιακό και με τον θερμοσίφωνα; Το χλώριο το πολύ κάνει σαν σκόνη στον ατμό την ώρα που κάνεις μπάνιο, αφρό δε νομίζω.. Αν τυχόν είναι διαρροή και αναμιγνύεται το αντιπηκτικό με το νερό που κανείς μπάνιο είναι τοξικό Αν είναι μόνο από τον υλικό τότε δες αν έχει διαρροή και πλήρωση να γίνεται με προπυλενογλυκόλη, όχι αιθυλενογλυκόλη που βάζουν οι περισσότεροι και είναι τοξική... 1
fendercastle Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Καλημέρα, αν είναι έτσι από τον ηλιακό, τότε ίσως να έχει τρυπήσει το κλειστό κύκλωμα και να γίνεται ανάμιξη με το νερό χρήσης.. Στο κάνει και με τον ηλιακό και με τον θερμοσίφωνα; Το χλώριο το πολύ κάνει σαν σκόνη στον ατμό την ώρα που κάνεις μπάνιο, αφρό δε νομίζω.. Αν τυχόν είναι διαρροή και αναμιγνύεται το αντιπηκτικό με το νερό που κανείς μπάνιο είναι τοξικό Αν είναι μόνο από τον υλικό τότε δες αν έχει διαρροή και πλήρωση να γίνεται με προπυλενογλυκόλη, όχι αιθυλενογλυκόλη που βάζουν οι περισσότεροι και είναι τοξική... Καλημέρα νομίζω το κάνει και με τον θερμοσίφωνα. Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα ή υπάρχει και κανένα άλλο υγρό στο κύκλωμα? Βλέπω πως τελευταία φορά είχα συμπληρώσει με αιθυλενογλυκολη. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από fendercastle
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, fendercastle είπε Καλημέρα νομίζω το κάνει και με τον θερμοσίφωνα. Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα ή υπάρχει και κανένα άλλο υγρό στο κύκλωμα? Βλέπω πως τελευταία φορά είχα συμπληρώσει με αιθυλενογλυκολη. Απλά έχουν προσθέσει χλωριο και όταν ζεσταίνεται μυρίζει.
hp8 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, fendercastle είπε Εάν έχουμε διαρροή από το κύκλωμα θα ειναι το υγρό που συμπληρώνω κάθε χρόνο στον ηλιακό για τα κρύα ναι Για να σιγουριά ανέβα το πρωί πριν ζεσταθούν οι πλάκες η αργά το απόγευμα και λύσε την τάπα της φωτο Αν τρέχει νερό με πίεση έχεις θέμα Αν όχι ψάχνεις για άλλα Spoiler 1
batizisos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Έχω το ίδιο θέμα σήμερα κ εγώ αλλά στο κρύο κ μόνο στον νεροχύτη κουζίνας. Πολυ αφρός. Ηλιακό δεν έχω κ θερμοσίφωνα άναψα την προηγούμενη μέρα. Αλλά το θέμα είναι μια το κάνει μια όχι. Οσμή δεν παρατήρησα.
nermain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Και εγω εχω προβλημα, εγκαταστησαμε ενα καινουργιο selko ηλιακο και μυριζει απιστευτα στο ζεστο. Σαν αποχετευση/βοθρο.
tasosbacon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια βρηκε τελικα καποιος καμια λυση τι στο καλο ειναι αυτο? Εχω μονο θερμοσιφωνα και μου το κανει μονο με το ζεστο. Θολο νερο σαν χλωριο και ψιλομυριζει. Ουτε υδραυλικος που ρωτησα δεν ηξερε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tasosbacon είπε Παιδια βρηκε τελικα καποιος καμια λυση τι στο καλο ειναι αυτο? Εχω μονο θερμοσιφωνα και μου το κανει μονο με το ζεστο. Θολο νερο σαν χλωριο και ψιλομυριζει. Ουτε υδραυλικος που ρωτησα δεν ηξερε. Άλατα έχει μαζέψει ο θερμοσίφωνας
tasosbacon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Inuyasha είπε Άλατα έχει μαζέψει ο θερμοσίφωνας Είναι επικίνδυνο αυτό έχεις ιδέα?
esertas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Για την τσέπη σου. Αργεί να ζεσταθεί το νερό και καίει ρεύμα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα