TassosMage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αποφάσισα να αγοράσω το Royal Kludge RK84 σαν το πρώτο μου μηχανικό πληκτρολόγιο, το προτείνουν πολλοί σαν μια άσφαλη επιλογή, σε πολύ καλή τιμή που παρέχει λίγο απ'όλα. Μιας και το προϊόν δε μπόρεσα να το βρω σε ελληνικό μαγαζί, έψαξα για άλλους τρόπους αγοράς. Βρήκα 3 πιθανές λύσεις: Μέσω της αμερικάνικης σελίδας, που με φόρους και μεταφορικά η τιμή φτάνει στα 114 δολλάρια, δηλαδή περίπου 103 ευρώ Μέσω AliΕxpress, όπου αν κατάλαβα καλά θα το αγοράσω από το επίσημο κινέζικο μαγαζί (έτσι λέει πάνω αριστερά, μπορεί να κάνω λάθος), η τιμή με μεταφορικά είναι περίπου 85 ευρώ και ο μόνος τρόπος αποστολής είναι το "AliExpress Standard Shipping" Μέσω Banggood, στη χαμηλότερη τιμή των 70 ευρώ και με 3 επιλογές αποστολής: Banggood Express(δωρεάν), Priority Direct Mail(2 ευρώ) και EU Priority Line (7,7 ευρώ) (σε ευρωπαϊκό Amazon, η έκδοση με κόκκινους διακόπτες υπάρχει μόνο στην pro έκδοση, που κοστίζει πάνω από 120 ευρώ) Ποια από τις 3 είναι η καλύτερη επιλογή; Ποια είναι η πιθανότητα να περάσει από τελωνείο και να πληρώνω extra αν πχ επιλέξω Banggood με Priority Direct Mail; Είναι γενικά αξιόπιστο το Banggood, ή θα ήταν ασφαλέστερο το AliExpress; Θα χρησιμόποιήσω PayPal για πληρωμή και δε με ενδιαφέρει αν θα αργήσει να μου έρθει, αρκεί να μείνει η τιμή όσο χαμηλότερα γίνεται. Υπάρχει μήπως κάποια άλλη επιλογή που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ!
ZAXA13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από ZAXA13
dalain Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Νομιζω το Bamgood με priority line ειναι η καλυτερη επιλογη. Ali δεν δεχεται paypal (εκτος αν αλλαξε κατι τ τελευταιο διαστημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα