tasvar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζετε σε συσκευή που δεν έχει FM Radio και επιλέξω να ακούω από internet ραδιο, τι περίπου κατανάλωση δεδομένων έχω; Δηλαδή στο περίπου μια ώρα ακρόασης, τι μου "τρώει" από δεδομένα; Ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μια εφαρμογή που την έχω χρόνια https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdogpro
koutsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2022 στις 5:46 ΜΜ, tasvar είπε Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζετε σε συσκευή που δεν έχει FM Radio και επιλέξω να ακούω από internet ραδιο, τι περίπου κατανάλωση δεδομένων έχω; Δηλαδή στο περίπου μια ώρα ακρόασης, τι μου "τρώει" από δεδομένα; Ευχαριστώ. Υπολόγισε περίπου 70 με 100mb την ώρα. Ανάλογα την ποιότητα του σταθμού. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από koutsis 5
Vincanity Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αν streamαρουν στα 128kbs τότε σε μία ώρα καταναλώνεις 57.6 MB ενώ στα 160kbps σε μία ώρα 72.0 MB νομίζω οι περισσότεροι ΔΩΡΕΑΝ σταθμοί είναι στα 128 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Vincanity 3
jimmysss! Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Από περιέργεια, ποιοτικά το ράδιο με δέκτη έχει καλύτερη ή χειρότερη ποιότητα από ένα internet radio 128αρι;
1nsom-n1k Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μόνο την εφαρμογή Vradio και δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ. Την θεωρώ ως την καλύτερη εφαρμογή internet radio που υπάρχει στη γη. Έχει τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν φαντάζεσαι. Έχει και μετρητή κατανάλωσης δεδομένων για να ξέρεις πόσα καταναλώνεις. Α, είναι και Ελληνική! Η κατανάλωση να ξέρεις πάει ανάλογα με την ποιότητα της ροής. Υπάρχουν και σταθμοί που προσφέρουν διαφορετικές ποιότητες ροής για να διαλέξεις, οπότε διαλέγεις εσύ όποια σ' αρέσει εκείνη την ώρα, αναλόγως αν μπαίνεις από wifi ή data. Συνήθως η ποιότητα των περισσότερων σταθμών κυμαίνεται από 128 μέχρι 192kbps με sample rate 44100Hz ή 48000Hz Βέβαια θα βρεις και σταθμούς με χαμηλότερη, ακόμη και με 32kbps αλλά και άλλους που προσφέρουν εκτός από την κανονική τους και υψηλή flac 872kbps Μετά πάμε σε τύπο ροής, μια ροή aac 128kbps θα καταναλώσει λιγότερα από μια ροή mp3 128kbps Και για να απαντήσω και στο προηγούμενο post εξαρτάται από την απόσταση από την κεραία, από τον πομπό, από τον δέκτη, από κάθε είδους παρεμβολές, από τον καιρό, από πάρα πολλά. Θεωρητικά τα FM έχουν καλύτερη ποιότητα λόγω αναλογικού σήματος, πρακτικά αυτό δεν ισχύει ως επί το πλείστον εκτός κι αν έχεις τέλεια λήψη. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από 1nsom-n1k 1 1
eko13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι απλό όπου υπάρχει καλή κεραία το FM είναι καλύτερο οπου δεν υπαρχει το VRadio δίνει λύση. Κάθε πρωί στην πορεία προς την δουλειά ξεκινάω με FM και περίπου στην μέση που είναι περίεργα και χάνεται το σήμα το γυρναω στο VR 😂😂 Θέλει δεδομένα όμως, δεν τουλάχιστον 3 GB το μήνα για να είσαι άνετα. Αντίστοιχα υπάρχουν σημεία που χάνεται το σήμα και το ράδιο δουλεύει κανονικά. Σε μια πορεία πχ όλης της Αττικής Οδού θα χαθεί κάνα τριάρι φορές. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από eko13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα