Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται δυνατή προσφορά μόνο να μπορούσα να δοκιμάσω πως μου κάθονται στα αυτιά πρώτα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, attanaze είπε

Φαίνεται δυνατή προσφορά μόνο να μπορούσα να δοκιμάσω πως μου κάθονται στα αυτιά πρώτα.

Προσωπικά που έχω δοκιμάσει, (έχω μέτρια προς μεγάλα αυτιά), δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση, και σίγουρα δεν είναι να τα φοράς για πολύ ώρα. Πήγα προς huawei freebuds 4 και δεν κοιτάω τίποτα άλλο πλέον. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@reddie.k .... μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά:IMG_20220326_082204.jpg(φυσικά κ αναφέρει -21.99€ στο check out, αλλά φτάνοντας στο τελευταίο βήμα πριν την αγορά, δεν εφαρμόζεται καμία επιπλέον έκπτωση)

...σε σχέση με την αγορά απο Ελλάδα?

Screenshot_2022-03-26-08-23-37-81_b280347c44bac455f84633b668e14b89.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@reddie.k .... μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά:(φυσικά κ αναφέρει -21.99€ στο check out, αλλά φτάνοντας στο τελευταίο βήμα πριν την αγορά, δεν εφαρμόζεται καμία επιπλέον έκπτωση)

...σε σχέση με την αγορά απο Ελλάδα?

Με αυτή την αρχική τιμή είναι τα χρυσά, έτσι;

Η προσφορά ισχύει ακόμα. Γίνεται στο προτελευταίο βήμα, πριν να πατήσεις το κουμπί της πληρωμής. Τώρα μόλις το τσέκαρα πάλι:

firefox_nL60ERfxml.png.2c7a0219b51654198d7312d96f09f9ee.png

Επεξ/σία από reddie.k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@reddie.k ... τώρα ναι. Σωστά, στα χρυσά (πολύ γυναικεία για εμένα) εμφανίζει κ σε μένα 57.61€ τελική τιμή.

Πολύ καλή τιμή για κάποιον/κάποια που ψάχνει σε αυτό το χρώμα.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

...τότε, δεν ισχύει (η έκπτωση) στα μοναδικά που δοκίμασα κ με ενδιαφέρουν (mystic black) ... ίσως γιατί είναι τα πιο εμπορικά.

Δημοσ.

Μάλλον έτσι είναι για τα μαύρα. To amazon Γερμανίας νομίζω μάτσαρε προσφορά των mediamarkt/saturn στη Γερμανία με τα ίδια χρώματα του θέματος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε

Δεν ειναι χρυσα. Του χαλκου ειναι :)

Bronze βλεπω γραφει η εικονα του αμαζον στην επισυναψη. Του μπρουντζου λοιπον συμφωνα με την sammy, προς χαλκινο οπως λες και οπως το βλεπω στην φωτο. Ο μπρουντζος ειναι λιγο προς το κιτρινο για οσους ξερουν απο μεταλλα, δεν εχει τοση κοκκινη συνιστωσα οσο ο χαλκος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Bronze βλεπω γραφει η εικονα του αμαζον στην επισυναψη. Του μπρουντζου λοιπον συμφωνα με την sammy, προς χαλκινο οπως λες και οπως το βλεπω στην φωτο. Ο μπρουντζος ειναι λιγο προς το κιτρινο για οσους ξερουν απο μεταλλα, δεν εχει τοση κοκκινη συνιστωσα οσο ο χαλκος.

Αυτο. Το γράφω απλά για να μη νομίζει κάποιος ότι θα είναι γυναικεία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...