andrewrandyyy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μια σύντομη ερώτηση , θα φύγω μόνιμα εξωτερικό και θα ήθελα να φέρω τον Η/Υ μαζί μου(Πύργο+Monitor). Μια λύση για μια τέτοια μεταφορά θα ήταν να το αποσυναρμολογήσω , να το βάλω στην βαλίτσα με αρκετά bubble wraps , etc και να το ξανα συναρμολογήσω όταν φτάσω , αλλά πάλι μου προκαλεί ανησυχίες... Έχετε να μου προτείνετε έναν αρκετά ασφαλή τρόπο για να γίνει αυτό;Το setup ειναι ακριβούτσικο όποτε και ψιλο-τσιμπημένη να είναι η μεταφορά δεν με πειράζει. Μήπως γνωρίζει κανείς μια υπηρεσία που να "εξειδικεύεται" σε τέτοιου είδους μεταφορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
jgeorgiou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, andrewrandyyy είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μια σύντομη ερώτηση , θα φύγω μόνιμα εξωτερικό και θα ήθελα να φέρω τον Η/Υ μαζί μου(Πύργο+Monitor). Μια λύση για μια τέτοια μεταφορά θα ήταν να το αποσυναρμολογήσω , να το βάλω στην βαλίτσα με αρκετά bubble wraps , etc και να το ξανα συναρμολογήσω όταν φτάσω , αλλά πάλι μου προκαλεί ανησυχίες... Έχετε να μου προτείνετε έναν αρκετά ασφαλή τρόπο για να γίνει αυτό;Το setup ειναι ακριβούτσικο όποτε και ψιλο-τσιμπημένη να είναι η μεταφορά δεν με πειράζει. Μήπως γνωρίζει κανείς μια υπηρεσία που να "εξειδικεύεται" σε τέτοιου είδους μεταφορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.ups.com/track?loc=el_GR&requester=ST/
Kthulhou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 πύργος με πολλά bubble κ χαρτόνι και μετά σε σκληρό κουτί ομοίως κ η οθόνη, ιδανικά στην "μαμά" συσκευασία της αυτοκόλλητα εύθραυστα κ καλό ταξίδι
duffyduck Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Βγαλε καρτα γραφικων, ψυκτρα και μνημες, βαλε bubble και μεσα στο tower. Αν δοθεί η ευκαιρία καποτε, θα φύγω και εγω. Καλό ταξίδι και καλή νέα αρχή.
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, andrewrandyyy είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μια σύντομη ερώτηση , θα φύγω μόνιμα εξωτερικό και θα ήθελα να φέρω τον Η/Υ μαζί μου(Πύργο+Monitor). Μια λύση για μια τέτοια μεταφορά θα ήταν να το αποσυναρμολογήσω , να το βάλω στην βαλίτσα με αρκετά bubble wraps , etc και να το ξανα συναρμολογήσω όταν φτάσω , αλλά πάλι μου προκαλεί ανησυχίες... Έχετε να μου προτείνετε έναν αρκετά ασφαλή τρόπο για να γίνει αυτό;Το setup ειναι ακριβούτσικο όποτε και ψιλο-τσιμπημένη να είναι η μεταφορά δεν με πειράζει. Μήπως γνωρίζει κανείς μια υπηρεσία που να "εξειδικεύεται" σε τέτοιου είδους μεταφορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων DHL International και θα εισαι κομπλέ αλλιώς UPS. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πακετάρεις, μπορείς να δεις και στο YouTube μερικά βίντεο για να δεις πως τα στέλνουν τα έτοιμα builds. Ιδανικά όμως όπως είπαν και από πάνω, βγάλε την κάρτα γραφικών, την ψυκτρα και τις μνήμες και πακέταρέ το. Αν έχεις τις αρχικές συσκευασίες, βάλτα βόλτα μέσα, και ξανα στηστο από το 0. Μπορείς να αφήσεις τη μητρικη μεσα στο κουτι φυσικα και το CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα