Προς το περιεχόμενο

Η Αστυνομία πιστεύει ότι βρήκε τον ιθύνοντα νου της κυβερνοεγκληματικής ομάδας Lapsu$

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, UsernameNeeded είπε

Το internet στην Ελλάδα υπήρχε πολύ πριν το facebook. Οι κάποιας ηλικίας απο εμάς ξέραμε και χρησιμοποιούσαμε το internet χωρίς facebook.

Ποιες είναι οι εποχές πασόκ ; Ποιες οι εποχές Νέας Δημοκρατίας και ποιες οι εποχές ορθοδοξου ; 

Η Ελλάδα, θα συμφωνήσω, δεν είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένη όσο άλλες χώρες παρόλα αυτά έχουν γίνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις.

Η μαζα εμαθε το ιντερνετ απο το facebook εδω στην ελλαδα..Και εγω ξερω το ιντερνετ απο εποχες 56k.Εννοω εποχες που τους ενοιαζε μονο η καλοπεραση..οχι η χρησιμοτητα των πραγματων..και ποσοι στην ελλαδα ξερουν να χρησιμοποιουν το ιντερνετ;;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Η μαζα εμαθε το ιντερνετ απο το facebook εδω στην ελλαδα..Και εγω ξερω το ιντερνετ απο εποχες 56k.Εννοω εποχες που τους ενοιαζε μονο η καλοπεραση..οχι η χρησιμοτητα των πραγματων..και ποσοι στην ελλαδα ξερουν να χρησιμοποιουν το ιντερνετ;;

Δε μπορώ να συμφωνήσω με αυτό και θαρρώ οι περισσότεροι δε θα συμφωνούσαν.

Όπως εσείς ξέρετε το internet πολύ πριν το facebook, έτσι το ξέρουν και πολλοί άλλοι που όλοι είμαστε μέρος της "μάζας".

Υπήρχαν κι υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες πολύ πριν το facebook

Συνεπώς το internet ήταν διαδεδωμένο πολύ πριν το facebook

Tο facebook μπορώ να πω ότι έκανε περισσότερο κόσμο να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμμένη πλατφόρμα για να έρθει σε επικοινωνία με μακρυνούς συγγενείς, να βρει συγγενείς, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Είχαμε ίντερνετ και το χρησιμοποιούσαμε στην Ελλάδα, άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Καταλαβαίνω το πως το λέτε, αλλά δεν είναι απόλυτο

Επεξ/σία από UsernameNeeded

Στις 25/3/2022 στις 7:32 ΜΜ, morgan21 είπε

Εγώ στα 16 ήμουν operator στο dc++ κατέβασα και κανένα mp3 και νόμιζα ότι ήμουν ο καλύτερος χάκερ του πλανήτη. 

Σε ποιο hub?!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...