dream21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στα 16 μου πήρα το βάπτισμα πυρός σε φυλής και Μεταξουργείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στα 16 μετράγαμε πόσες απουσίες μας μένουν για να κάνουμε κοπάνες . Εννοείται το καλύτερο ηλεκτρονικό παιχνίδι ήταν το tetris στο gameboy. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HAS1972 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Στα 16 μετράγαμε πόσες απουσίες μας μένουν για να κάνουμε κοπάνες . Εννοείται το καλύτερο ηλεκτρονικό παιχνίδι ήταν το tetris στο gameboy. Σωστο, αλλα για μενα, στα 16 μου, ηταν το Bubble Bobble στα "ηλεκτρονικα" (ετσι τα λεγαμε) 👴👴👴 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Ωραίο το linux terminal και το htop στη φωτό του άρθρου. Με GUI δεν είναι πιασαρικη η είδηση για hacking 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, HAS1972 είπε Σωστο, αλλα για μενα, στα 16 μου, ηταν το Bubble Bobble στα "ηλεκτρονικα" (ετσι τα λεγαμε) 👴👴👴 Εννοείται ηλεκτρονικά. Οδος Τζώρτζ, πλατεία Κάνιγγος ... το γνωστό με τους παππούδες μέσα για τα συναλλάγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) τωρα σοβαρα ο hacker τι να δει με το htop ενω κανει επιθεση ουτε το hollywood τετοιες λαμεριες Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Neural_handshake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, tombyraider13 είπε 16 χρονών λέει χάκαρε την μικρομαλακή. Μόνο εγώ 16 χρονών, έπαιζα φουλ πωρωμένος μπαλίτσα και πίστευα πως θα γίνω ο Μέσι της Ελλάδας; Hacking δεν ειναι να πληρωνεις insiders να σου στελνουν εταιρικα δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Είμαι σίγουρος ότι στον 16χρονο θα του προσφερθεί θέση εργασίας με υψηλές απολαβές. Επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν ζούμε στο 2000 και όλες οι εταιρίες έχουν ακριβοπληρωμένους εργαζόμενους στην κυβερνοασφαλεια , και οι επιθέσει στοιχίζουν πολλά σε χρήμα και δημοσιότητα αυτό που θα του προσφερθεί είναι μια θέση στην φυλακή για πολλά πολλά χρόνια και προβλήματα με τον νόμο σε όλο τον κόσμο. Ίσως πέσει στα μαλακά λόγο της ηλικίας του αλλά θα έχει τραβήγματα σε πολλές χώρες για πολλά χρόνια και όσα και να έβγαλε θα τα δώσει σε δικηγόρους. Οι νόμοι πλέον σε όλο τον κόσμο δεν αστειεύονται ούτε οι κολοσσοί της πληροφορικής που τα έβαλε. Ακόμη και να ήθελε μια εταιρία να τον προσλάβει που δεν θέλει φαντάσου την κοινωνική κατακραυγή που θα φάει αν προσλάβει έναν εγκληματία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, gakost είπε και όλες οι εταιρίες έχουν ακριβοπληρωμένους εργαζόμενους στην κυβερνοασφαλεια Φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Εγώ στα 16 μου σκέφτηκα ότι δεν γίνεται να τον παίζω συνέχεια με το δεξί κι άρχισα να δοκιμάζω και με το αριστερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 εγώ στα 16 χακάριζα ανυποψίαστους με το Netbus μέσα στο iRC και τους ανοιγόκλεινα το πορτάκι από το CDROM να ούμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, malakudi είπε Το να έχουν χακαριστεί όλοι αυτοί οι γίγαντες από ... έφηβους είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό για τις εταιρείες. Απλα δεν εχουν προλαβει ακομη να μπουνε σε τετραγωνακια οι σκεψεις τους οπως κανουν τα περισσότερα εκπαιδευτικα συστήματα οποτε σκεφτονται περισσότερο out of the box 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, fysikos είπε Απλα δεν εχουν προλαβει ακομη να μπουνε σε τετραγωνακια οι σκεψεις τους οπως κανουν τα περισσότερα εκπαιδευτικα συστήματα οποτε σκεφτονται περισσότερο out of the box Δε νομίζω πως είναι αυτό. Κατ' αρχάς δε θεωρώ πως οι 16χρονοι έχουν βρει δικά τους exploits. Δεν πιστεύω δηλαδή πως έκαναν reverse engineer κώδικα για να βρουν κάποιο καινούριο exploit σε κώδικα συστημάτων ασφαλείας που χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρείες. Οπότε αυτό που μένει είναι είτε χρήση zero-day exploit που διακινούνται σε darknet αλλά και σε τέτοια hacking group (κάτι που είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό για το τμήμα ασφαλείας αυτών των εταιρειών αφού θα έπρεπε οι ίδιες να είναι δικτυωμένες σε αυτά τα group και να ενημερώνονται για τα zero day exploits) είτε hacking μέσω social engineering. Σε κάθε περίπτωση, απ' ότι φαίνεται δεν ήταν κυβερνοεπιθέσεις από μυστικές υπηρεσίες της Κίνας - Ρωσίας που θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε άλλου επιπέδου πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, titakas είπε Εγώ 16 χρόνων είχα ote 64k isdn και άνοιγα φωτογραφίες σε 2-3 λεπτά... αυτό είναι hacking φίλοι... fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, panatha1369 είπε 16 χρονων και χακαρε ολες αυτες της εταιριες..και εμεις σαν κρατος και σαν εκπαιδευση πλυθησμου το μονο που ξερουμε ειναι να μπαινουμε fb instagram και youtube..αν δεν υπηρχε το fb στην ελλαδα κανεις δεν θα ηξερε το ιντερνετ..ολος ο κοσμος ειναι στο 21 αιωνα και η ελλαδα εχει μεινει σε εποχες πασοκ ορθοδοξου..για αυτο ολοι φευγουν απο ελλαδα..Γιατι οι γονεις μας σου λενε τη δουλεια θα βρεις με το μπλιμπλικι..και εχουμε γεμισει με καφεδες τυροπιταδικα και ταξιτζήδες..Αλλα οπως λενε ολοι αυτοι ειναι επιχειρηματιες.. Το internet στην Ελλάδα υπήρχε πολύ πριν το facebook. Οι κάποιας ηλικίας απο εμάς ξέραμε και χρησιμοποιούσαμε το internet χωρίς facebook. Ποιες είναι οι εποχές πασόκ ; Ποιες οι εποχές Νέας Δημοκρατίας και ποιες οι εποχές ορθοδοξου ; Η Ελλάδα, θα συμφωνήσω, δεν είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένη όσο άλλες χώρες παρόλα αυτά έχουν γίνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από UsernameNeeded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα