tollisth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Το τελευταίο μοντέλο της premium σειράς στα 199 με δωρεάν μεταφορικά Χύτρα Ταχύτητας Fissler 6LT | Public Στο Σκρουτζ από 239 χωρίς τα μεταφορικά Fissler Vitavit Premium Χύτρα Ταχύτητας 6lt 62241206070 | Skroutz.gr 3
tollisth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, fisto είπε Αξίζουν οι χύτρες ταχύτητας; Έχει κανείς; Ναι αξίζουν με το παραπάνω εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας
mcgerger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Να ρωτήσω, ποιά η διαφορά της με αυτήν στα 219€; https://www.skroutz.gr/s/9479137/Fissler-Vitavit-Premium-Χύτρα-Ταχύτητας-6lt.html
tollisth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, mcgerger είπε Να ρωτήσω, ποιά η διαφορά της με αυτήν στα 219€; https://www.skroutz.gr/s/9479137/Fissler-Vitavit-Premium-Χύτρα-Ταχύτητας-6lt.html Είναι το ποιο καινούργιο μοντέλο και έχει μια παραπάνω ρύθμιση για μαγείρεμα και αλλάζει το χρώμα αλλιώς είναι ίδιες 1
Athoz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, fisto είπε Αξίζουν οι χύτρες ταχύτητας; Έχει κανείς; Αν χρησιμοποιείς ρεύμα καλύτερα κοίτα σε Instant Pot, πιο οικονομικές σε ρεύμα, πιο ασφαλείς, λιγότερο χρόνο ψησίματος και άλλα, σε σχέση με τις συμβατικές χύτρες. 1
attanaze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tollisth είπε Ναι αξίζουν με το παραπάνω εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας Αν κάνεις πολλά βραστά και δεν τις φοβάσαι!!!
tollisth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, attanaze είπε Αν κάνεις πολλά βραστά και δεν τις φοβάσαι!!! Όσπρια και κρέας π.χ κάποια σούπα με μοσχαράκι θέλουν χύτρα μαγειρευονται καλύτερα και σε πάρα πολύ λιγότερο χρόνο αυτά τα φαγητά νομίζω δεν λείπουν από κανένα σπίτι, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι εφόσον κάνει αυτά που πρέπει όπως επίσης η συγκεκριμένη δεν ανοίγει αν δεν φύγει η πίεση από μέσα,επίσης μαγειρεύει και στον ατμό βέβαια ο καθένας όπως βολεύεται
Aias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 litra - 8 ειναι το πλυντηριο μου ,αν ταιζεις λοχο καλη ειναι.παρτε μια με 40-60 ευρω . Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Aias 1 1
attanaze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, tollisth είπε Όσπρια και κρέας π.χ κάποια σούπα με μοσχαράκι θέλουν χύτρα μαγειρευονται καλύτερα και σε πάρα πολύ λιγότερο χρόνο αυτά τα φαγητά νομίζω δεν λείπουν από κανένα σπίτι, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι εφόσον κάνει αυτά που πρέπει όπως επίσης η συγκεκριμένη δεν ανοίγει αν δεν φύγει η πίεση από μέσα,επίσης μαγειρεύει και στον ατμό βέβαια ο καθένας όπως βολεύεται Εγώ πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό εργαλείο αλλά η γυναίκα τρέμει ακόμη και να την βλέπει.... Δεν μπορεί να το ξεπεράσει με τίποτα!!!! Άρα μαγείρεμα εγώ όταν λείπει 😁
diplo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Η Χύτρα είναι απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα . εμείς τη χρησιμοποιούμε τουλάχιστον 3-4 φορές τη βδομάδα Αλλά 2 κατοστάρικα ρε παιδιά; Νομίζω είναι υπερβολή 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Συμφωνω απολυτα με τον diplo σε ολα οσα ειπε. Με 30-40 ευρω μια χαρα κανουμε τη δουλεια μας με χυτρα. Δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσε να δωσει μια ακριβη.
Decano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Συμφωνω απολυτα με τον diplo σε ολα οσα ειπε. Με 30-40 ευρω μια χαρα κανουμε τη δουλεια μας με χυτρα. Δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσε να δωσει μια ακριβη. ασφάλεια, υποτίθεται τουλάχιστον αυτό πληρώνεις. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Decano είπε ασφάλεια, υποτίθεται τουλάχιστον αυτό πληρώνεις. Δεν βλεπω κανενα προβλημα με την ασφαλεια προσωπικα σε αυτες που λεω. Εχει 2 διοδους ασφαλειας νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ουτε θεωρητικα. Αυτα βεβαια για μενα, δεν μπορω να εξασφαλισω οποιονδηποτε διαβαζει αυτο το μηνυμα και καλυτερα να μην δωσει βαση σε αυτο που γραφω - να αξιολογησει μονος του και να παρει οδηγιες και βοηθεια απο τον καθε κατασκευαστη. 2
nikotsal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δεν ξέρω πόσο θα άντεχε μια χύτρα των 50€, αλλά εμείς έχουμε μια fissler από το 1996, την χρησιμοποιούμε 3,4 φορές την εβδομάδα (το σετ με το τηγάνι που βολεύει πολύ) και το μόνο που αλλάζουμε είναι το λάστιχο και τη βαλβίδα . Η κατάστασή της είναι άψογη και ανταλλακτικά - υποστήριξη συνεχίζουν να υπάρχουν για τόσα χρόνια! Νομίζω τα χρήματα αξίζουν και με το παραπάνω. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις